nae killar, dålig stil är vad det är!

Jag trodde att den sista sommardroskan skulle bli den största minnesluckan sen gaschambershot kvällen, icke. det visar sig att alla är borta utom jag och holma! Holma som slutar vid 22.00 tiden på sitt nya slaktarjobb norrmejerier. Så om vi ska ut endå så måste vi isf börja dricka efter att han kommit hem och frågan är ju om man bara ska börja hettsupa och steka lite inne på droskan innan man däckar i en buske, spyr och gör ner sig själv eller om man bara ska vara hemma och hyra en Steven Segal rulle, köpa naturchips och tycka lite synd om sig själv. jag hade räknat med att alla garranboysen skulle ut ikväll men ack så fel.

//Öjvin "Lastbilen" DAAL

Suit Up

Eftersom stora delen av Garranboys nu avklarat sommarens jobb och slit och numera möter hösten utan varken skola eller jobb så finns det massvis med tid för att göra produktiva saker. Under gårdagen spenderades det exempelvis över 12 timmar i garaget, där bland annat hela 23 avsnitt av "How I Met Your Mother" avverkades. Grrrrreat. När vi tagit oss en bit in säsong nr 2 så kände vi att man kanske ändå skulle hem och sova. Så klockan halv 4 denna mörka vardagsnatt började man cykla hemåt genom dal'n. Vid de gamla mentalsjukhusen så möts man dock av mörka gestalter med ficklampor. För att citera Engan vid detta tillfälle; "Hmmmm". Det visade sig dock vara två molokna poliser som gick runt och undersökte vad som enligt dem beskrevs som stor skadegörelse. Jaja.

Anyway, i stort sett alla blivande londonbor har nu bokat biljetten. Så nu följer bara en månad av väntan, festande, fotbollande och (garran)terat lite garran. Jag säger bara Suit Up!!!

c to the ash

Nytt pass och nytt hopp

Efter dagens monstrlöning/skatteåterbäring kände Roland och Gärard att det var dags att skaffa ett nytt pass. Rolands gangstahpass går ut den första september och Gärards hade redan gått ut. Så till tonerna av RATM:s "Fuck Tha Police" gled umedalenduon in på polisstationen. Självfallet var det en jävla kö men det gick rätt smidigt ändå. Efter besöket på fascismens högborg gled vi vidare på stan och mekade lite mer, Coshma bröt sitt löfte om glassen= DEATH ROW.

Första steget mot ett liv i London är i alla fall taget, ikväll ska flyget bokas och PoP känner sig väldigt hoppfull inför framtiden.

Roland PoP - din Autobot bland decepticons

Entourage Season 5!

...har premiär den 7 September enligt www.hbo.com/entourage (och enligt bilden nedan)!

har spanat på lite previews osv. på youtube:
och om det som vanligt inte går att lägga in klippet här direkt så är länken http://www.youtube.com/watch?v=oOOvgkPmN-o

/Gärard Synth



You just got slapped!

Ett klassiskt ögonblick från How I Met Your Mother!


http://www.youtube.com/watch?v=SVUekHmY87M&feature=related


/GS

Grattis!

...säger vi i Garran-Boys till en annan garran-favorit, ingen mindre än Adewale Akinnuoye-Agbaje! Mannen som spelar Simon Adebisi i Oz fyller idag 41 år.

Akinnuoye-Agbajes föräldrar är från Nigeria men flyttade till London där han föddes. Han har fyra systrar och kan flera språk flytande, bland annat engelska, italienska, yoruba (hans föräldrars modersmål) och swahili. Han har tagit en Master of Laws -examen från University of London och är en praktiserande Buddhist.

Grattis Adebisi!





/Dagens Grattis - eran grattisare i grattisarnas värld


Grattis!

Grattis säger vi i garranboys till födelsedagsbarnet Hayden Panettiere som idag fyller 19 år.



Grattis Hayden!

/GS

Grattis!

Grattis säger vi i garranboys till en riktikgt viking - Klas ingesson på 40års dagen!
Hoppas på en comeback så vi får lite ordning på lanslaget igen!


Fruktis - Eran Usain Bolt i lerduveskytte


Goeste

Läget just nu:
Jobbet är klaaaaaaart! Äckligt najs! Slippa gå upp på morgonen, inga rutiner, bara ett jävla chillande. 
Utomlandskaoset är igång. Ser väl hur det slutar, hade varit grymt skönt bara det passar in med allting.
Dags för en halvlugn kväll på pipes, lite uppvärmning inför morgondan. Blir nog riktigt trevligt. Kul att se janne igen om han kommer hit och inte drar till odqvist i huvudstaden, lite oklart än så länge hur han skulle göra. Ryktades även att han hade hittat kärleken i lumpen, Per från Lund? Vet aldrig säkert med den killen.
Aja nu dags att röra på sig! Ha en skön helg!

Alltid skönt att hitta den sista taggen med lite gobilder!:



Sköneste Öjvin



Ombytta roller? =D

Fruktis - Eran semesterlanare snart i dimman

Skatteåterbäring, knävärk och festivalnostalgi!

Roland PoP här! Idag kom äntligen skatteåterbäringen och jag säger bara en sak: PRISA GUDARNA! Det är förmodligen det bästa som någonsin hänt mig. Så Slimi_jimi vad sägs om Bulgarien om två veckor?
Har fått knävärk modell grövre vilket förmodligen är resultatet av allt förbannat softande denna sommar. Men nu när alla slutar arbeta och tiden i soffan framför TVn förhoppningsvis sjunker från 15 till 1 timme per dag ska det nog bli ordning på min inte allt för gamla kropp.
Till sist så har jag ögnat igenom bloggen och vi har en hel rad inlägg med godkänd kvalitet problemet är bara att folk har slutat skriva. Inläggen från PaL får en dessutom att längta tillbaka till Borlänge och jag röstar för att vi drar på festival till helgen. Den får ligga vart fan som helst men jag vill festivala!!!

Roland PoP din fanjunker bland brevbärare

Massmord, förtryck och en ruskigt god äppelpaj!

CROSSBARCHALLENGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag vill fara utomlands HWEHEHWHWEWHEHEWHHW

AJA RING MIG KRAM1 EHWHE KRAM

/ Hövdingen, eran kramgoa julegris!


guld veärrt

första dagen på bajsjobbet som målare efter semestern och jag är mer en nöjd. målar om pops grannes hus och är därför bara ett stenkast ifrån garaget och gerards hus. det är också bra eftersom pga att körkortet fortfarande är på G så cyklar jag till jobbet och slipper att cykla till typ tomtebo eller ersboda, istället är det rakt ner till umedalen, umeås pärla!!

/Öjivin DAAL

PaL

Ja e tebax!

Dags för en lite sen och kort bildsummering av sommarens festival:

Festivalens 100-man

Finns bara en Öjvin - Festivalens 100-man



Festivalens par!



Festivalens nyknullades?



Självklaaaaaara vinnare i möss och störst lår tävlingen.



Konstverket som slår alla på umedalen.



Vinnare i PaLs miss fräschnajsgoröv 2008!


// FruktKenneth - Erat brev i lådan


RSS 2.0