EDWIN!

Vi saknar dig flytta hit. Jag, Anna och hela Norge trånar efter dig. Titta bara på vad Norges största barnband (Rybak till trots) har producerat!!!

Det är bara att du kommer hit nu!

Roland PoP - Why don't you be my man?

Mjaaaaa

Gud, pripps pure, vodka redbull... DANCEFLOOR


Du må bruke to touch

Det finns verkligen ingenting intressant att skriva. Veckorna består av jobb, gym och bara hänga hos Janne. På helgerna så blir det Corona och bakispizza. MEN SNART SÅ. Då blire galen Thailandresa! 10 November så lämnar vi landet..

Rolle: Kul att ni fixat lägenhet i Norge iaf och hoppas ni fixar jobb snart. Lär behövas med tanke på vad det kostar att leva där...

/ H, skulle du göra det för 600 miljarder euro?!

Vad göra?

Vad gör man när man befinner sig arbetslös i ett nytt land där en vidrig Hansa 0,4l kostar cirkus 70 kronor på krogen och ett sexpack går lös på just under 200 svenska riksdaler?
Ja utan alkoholen som tristessdödare kan ju livet kännas allmänt tomt och visst, flitens lampa har väl inte lyst överdrivet mycket på Monrad Mjeldes Vei 35 på slutet.
Här kommer i alla fall ett exempel hur en vanlig dag kan se ut i väntan på att de norska underjobben skall hitta oss.
08.42 Väckarn ringer och undertecknad går på toa för att sedan snoozea 4-7 gånger
11.12 Vaknar för andra gången. Denna gång på riktigt och jag beger mig till köket för att koka den vanliga morgongröten som jag självfallet dränker i eruoshoppersylt.
11.24 Gröten är klar och dagens första Vänner-avsnitts går igång på datorn.
ca 12.00 Jag och min Sambo disskuterar hur vi skall lösa resten av dagen, allt som oftast blir det mer Vänner och kanske en 200 grams chokladkaka var för 45 kr.
17.00 Magen börjar kurra lite lätt en halv säsong vänner. Varma koppen och bröd.
19.00 Magen gör uppror och det blir ÖoB-pasta, euroshopperköttbullar och dolmio. MUMS.
19.15 Efter maten kan det ibland bli en film men oftast blir det bara mer Vänner.
22.45 Rastlös någon? Jo det kliar lite i benen, ingenting som en 15 minuters promenad inte fixar i den här stan där det antingen går rakt utför eller rakt uppåt.
01.15 Sängdax med den vanliga frasen "Imorgon skall jag fan ta tag i mig själv och hitta ett av alla jobben i det här jävla landet" som sakta klingar bort i mitt undermedvetna.

Roland PoP - Dags att värma upp frontlastaren

Garran Goes Chippendales

Try JibJab Sendables® eCards today!

365

Denna natt för ett år sedan så kraschade vi i Bayswater, London. Great memories! Tiden går, men när var den som bäst?


Arbeta bör man

Ja med lägenhet och parkering fixad beslöt sig firma Englund/Löfgren för att på allvar ta tag i den egentliga orsaken till besöket i det här gudsförgätna ladnet med sin vridna moral och stängda söndagar: Vi beslöt oss för att hitta arbete!
Sagt och gjort, i Onsdags var vi på Manpower. Gav absolut ingenting. Igår skulle vi på Proffice och Adecco. Blev inte av, blev vänner himym och glass istället. Idag har vi suttit i fem fucking timmar och anmält oss och sökt på absolut allt man kan söka på Finn.no. Kommer vi få napp? Tvek. Kommer vi att komma hem urfattiga där i mitten på November och tokegga "November Rain" av GnR? Förmodligen. Kommer det regna imorrn. Det vet ni och kommer Johan P spy på krogen i helgen U BET!

Nog sagt

Roland PoP - Vart är dom här knarkarna alla pratar om?

RSS 2.0