Plötsligt

Aktiv eller inte? Frågan är ställd, svaret kommer inom kort.

Kanske lite aktiv.



På torsdag så fyller bloggen två år och det firas givetvis med fika precis som förra året hos grundaren.

Önskemål om fika?

/ H

Ta upp din telefon och slå mitt nummer!

Stämningen på bloggen har ju, minst sagt, varit ödesmättad den senaste tiden och även om jag är den givna trendsettern av grabbarna (bloggen, bak och framvänd kepa, rock ja hela köret) så känns det som att den vädermässiga stämningen förbjuder ett gladare inlägg så här kommer nu en kort rapport från misären i västra Norge.

Arbetarromantiken skjuter genom taket i vår nya lägenhet. Lagerkneg för mig och dubbla kvällsjobb för Anna gör att man inte kan göra annat än nynna på internationalen när man duschar på morgonen. Vi lever för övrigt också i en total Robins Cruse tillvaro. Undertecknad jobbar 7-15 och anna jobbar alltid 15-22 så vi ser inte varandra förutom på Söndagar och på sätt kan vi passa över till inläggets egentliga mening.

HOLMA OCH EDWIN KOM HIT NU! Lämna Umeå och masa er ner hit så det blir lite jävla ordning på grejerna!

Och med det sagt så inleds härmed radiotystnad från Bergen. Vi hörs i Maj!

"Man måste ju vara kung på gatan också, SM-guld är ingenting" - Martin Mutumba

2010

Då var det dags igen för ett nytt inlägg på denna minst sagt inaktiva blogg. Den här bloggen är ju som alla vet inget som uppdateras regelbundet utan finns där då man behöver den.

Vad har då hänt sen mitt senaste inlägg? Vi har firat jul och gått in på ett nytt årtionde. Modin is back in Falun och Engan har försvunnit tillbaka till den norska kusten med sin Anna. Fyra av tjejerna har lämnat för Asien och om några veckor lämnar även FruktKenneth och två till tjejer för Oslo. Och vem vet hur länge Ginger och Öjvin orkar stanna i stan utan jobb? Brödraskapet splittras ytterligare med andra ord.

Nu väntar några hårda månader innan våren kommer och förhoppningsvis så kommer sommaren att bjuda på fler odödliga minnen för Garranboys. Planerna för sommaren är långt ifrån spikade men det ryktas om Roskilde..

Hur det slutar vet vi inte men en sak vi vet, det är att vi ser framemot Valborg då vi äntrar den första av de fyra sommarmånaderna.

Må ni överleva dessa vintermånader.

/ H

RSS 2.0