Vafan, då skare ju va på luuuuuuuuuuuuuuunchen!

Ännu en söndag. Ännu en skön måndag imorgon. Lön på onsdag, kan det bli bättre? Kram.

7-0 på Junsele igår. Man tycker uppriktigt synd om deras spelare som tvingas spela fast än dem inte håller måttet. 15- och 40-åringar som ska lira tillsammans för att deras klubb och förbundet strulat till det rejält. Dags att fixa det där nu!

Några kalla hos Gurra P och sen vidare till ett folktomt Rex. Tydligen så hade TC öppnat men den premiären får vänta några helger till så man kan trivas ordentligt på uteserveringen! Sitta där och frysa som en tomtejävel håller inte, nån jävla ordning fåre fan va.

Mariehem - Piteå 0-2.

Derby mot just Mariehem på fredag. Ryktas om en riktig jättetillställning även utanför planen med ponnyridning, storgrillning och hoppborg för barnen. "Sponsorgruppen" har verkligen lyckats rycka upp föreningens ekonomi med diverse aktiviteter för att locka publik till matcherna. Bra, så vi kanske har råd att spela kvar i tvåan!

Nej, kanske dags att se lite Prison Break. Säsong 2, avsnitt 14 är redo för uppspelning. Någon (HEHEHEHE) som har ett förslag på nån skön serie?

Rederiet är fan det bästa som gått på teve någonsin.

Vi höres!

/ H, när skaffar FruktKenneth egen lägenhet?

Volvo L70 D

Men du, man skull ju had fått skaffe se N'frontlastare?! Fyfan va rått vettU!

Annars då?

Rekan har kommit hem. Ja, vi har käkat. Och ja, det var gott. Ja, det var på Max. Ja, det blev ett skrovmål med plusmeny. Ja, och en Originaldip till.

Pirates of the Carebarririran 4 ikväll. OCH JA, det lär bli en påse löst.

Vi får höras! KRAMAAAAAAAAAAAAAAAAAR på er!


/ H, MEN SLASKA HIT EN FRONTLASTARE!

Alla som inte knegar är våldtäktsmän!

Hallå alla (jim, edwin,rekan), roland vid spakarna!
Så bloggen har likt den stora bloggbjörn som den ändå är vaknat till liv efter ett knappt halvår i ide och det har hänt grejer ska ni veta! För andra gången i livet har jag fått previlegiet att arbete med allas får Öjvin Daahl vilket uppskattas då jobbet i sig inte är riktigt lika lätt att uppskatta. Jag sitter här och skriver i mitten av något som kan beskrivas som en jobb-spree. 12e raka dagen med kneg och det väntar 4 till innan jag får vara lite ledig men vafan kommer tid kommer råd. Det delas ut en hel del post nu, rykten på terminalen säger att Simon ska joina mig och Eriksson på umestan och det kan alltså bli tre distrikt rockade av G-Unit i sommar vilken skulle vara kung! Annars finns inte mycket att säga, jobba,äta,sova,jobba,äta,sova,jobba,äta,sova!

Dags att värma upp frontlastaren!


BECAUSE WEEEE COOMING HEEEEEERE!

Thailand 09 var trevligt.
Australien 11 var en fin stund.
Den 14 maj 2011 var galet stört.

Eller?

Nja, lugn nu.

Vinst igår mot Morön med 4-1, borde blivit typ 7-0. Så satans dåligt lag. Ut med skiten tack!

Annars då?

Tog några kalla i Jannes numera bomddrabbade lägenhet på Kronoparken. FruktKenneth har ju som bekant flyttat in där i ettan på 43 kvadrat. Vansinne? Troligtvis. Mysigt? Helt klart! Efter diverse andra förfestvarianter så hamnade vi på Allstar. Väl där inne så sänktes två öl, hemgång vid kvart över 1 och en större mängd spya i köket. Välkommen hem! TACKAR!

Veronica Maggios nya album fungerar, just nu går Välkommen in, Inga kläder och Mitt hjärta blöder varm. PUSS på henne!

Vad den här bakissöndagen bjuder på får vi se men det ryktas om Liverpool-Spurs, en påse löst och eventuellt VM-finalen. För vem i helvete bryr sig egentligen om hockey-VM? Så SATANS förstörd turnering. Men det är ju trots allt en final. Fast i och för sig, jag tror att det är final i Bowling-DM också mellan BK Käglan Ålidhem och Degernäs Kägling Destroyers BK. Det är ju trots allt en final?!

Vi får höööuuras. Vi hööuurs.

/ H, eran mysbjörn i soffan.

Sossevagn? SDVAGN!

Läge?

Den här bloggen uppdateras ju inte tokmycket men ibland blir man lite sugen på att slaska in ett inlägg. Men som vanligt så har man ingen aning om vad man ska skriva. Men vi kan sammanfatta tiden efter nyår såhär:

# Undertecknad, Ove och Rolle PoP gjorde Australien och NZ med två av damerna. Lite regnigt i början men annars helt okej. NZ var magiskt med Skydive som höjdpunkt! Sydney och Manly Beach fungerade också rätt bra.

# Jag och Ove drog hem och Rolle med sällskap gjorde Asiens turistområden osäkra.

# Ove började sitt vik på Bladet. 

# Undertecknad kom hem till mitt kära Umeå F.. NEJ, jag mena Umedalens IF och lallade igång fotbollsspelandet där. Det räckte tydligen inte med tre gamla UFCare utan vi skulle trycka in tre till också. Bra lag. Mja, på papperet så är startelvan riktigt bra men om vi får några skador, hur ska vi då klara årets säsong? Jim "Goran" Grenholm och Yaxum Cedeno på mitten? Nja, tveksamt även om undertecknad fan är hur bra som helst som forward. Dags att frälsa Sörfors i sommar? Troligtvis. Anderas Hermansson kanske gör comeback i sommar i dalentröjan, vem vet? "SLÅ PÅ MIG DÅ!!" Hyfsat anfallspar då om Danny inte försvinner uppåt.

# Matte Bergström joinar Simpash i UFC. Och veckan efter så vinner han 425 000 på Stryktipet. Lalla på?!

# Janne P, grka, undertecknad och utbölingen Fille W gör Hemavan osäkert under påskhelgen. Sossevagn?!

# Öjvin fick jobb(!). På Max tillsammans med Rolle som dock slutar sista maj för att slava på Posten Logistik. Samma jobb som undertecknad ville ha för två år sedan men inte fick. Grattis som fan!

# Big Brother blev vårens tittarsuccé(?). Rodney åkte ut i en röstskandal och sen så fanns det inget värde i att se programmet. Fiasko Kanal-5!

# grka sparar ut håret och kör hästsvans. Janne kör Oskar Linnros-frillan. "Ville ha Oskar Linnros-frilla. Fick snagg.". Det blev resultat för FruktKenneths försök att se ut som våran käre Oskar. Från och med du sjunger han, jag säger Från och med fräsch!

# Valborg tillbringades i Rolles residens utan han själv. Makan och diverse esteter stod för sällskapet och Rex blev kvällens slutpunkt. Överskattad högtid? Inte färdiggrillad ytterfilé för undertecknad? Ja, men kom igen.. måste ju få värma upp lite. Eller så överlåter man grillningen till Rolle eller grka. Så länge Rekan håller sig borta från grillen så är jag nöjd.

# Och på tal om Rekan så kommer han hem om en vecka! "DRAA KEEKA?!?!" "GAAALET STÖRT FRÄSCH!!"

Det här var bara ett axplock av våren men det finns säkerligen mycket mer roligt som jag inte kommit på. Hur som helst så har vi en fin sommar att se fram emot. Frågorna är många, svaren allt för få. Fortsättning följer...

Odds på att bloggen uppdateras innan September:

Unitbet 23.35
Bet24 170.00
GalenGrisBetting: 1.80
SLÅPÅMIGDÅ BETTING AB 2500.00
Svenska Spel: Icke spelbart

/ hOEVDINGEN, erat fettfat i restaurangernas soprum.

RSS 2.0