En vanlig dag i Falun

Då sitter man här bakis igen. Det är inte första och knappast sista gången. Gårdagen var rätt så händelserik innehållandes slagge (tänk Leonidas spark i början av 300), damer, tappningar och en massa vodka!
Jag har dock på senare dagar insett att livsstilen jag för tillfället lever börjat nöta på min hälsa en aning. Jag har bl.a. gått ner i vikt tror jag, vilket gör att jag snart ser ut som Adrien Brody i pianisten typ. Så det får bli ändring på det, kanske ett nyårslöfte man borde ge?
I övrigt så är allt bra här nere. Skolan rullar på och livet är trevligt, vi läser för tillfället om akustik och ska ha en fet tenta på måndag som inte är så taggande.
Men snart är det jul och då blir det åka av! Smötsig Jul ska pumpas som satan och glöggen flöda!
Hoppas allt är bra hemma, i norge och i thailand!
/Gärard Synth

Krabi

Efter nagra val spenderade dagar pa Phi-Phioarna innehallade snorkling, chillande pa stranden, batutflykter och cliffjumping sa ar vi nu i Krabi pa varan vag mot koh Samui. Vi har inkvarterat oss pa ett hotell pa den "samre" stranden men det ar fortfarande ett jattefint hotell. Stranden ar helt ode men det spelar ingen roll for oss for vi valde poolen den har eftermiddagen. Sen sa finns det ju en anledning till att stranden var mer eller mindre folktom.. Nog om detta. Nu vantar lite boklasande och sen en battre middag om nagra timmar. Om ni vill veta sa laser jag den forsta av de tre bockerna om Mikael Blomkvist av Stieg Larsson. Jag borjade med den tredje boken och nu laser jag den forsta, knappast bra ordning..

Far aterkomma med bilder och mera berattelser vid ett senare tillfalle. Imorgon styr kosan mot koh Samui.

Vi hors dar!

/ H


Det händer så jävla mycket i grytan....

....träffade en snubbe i köpenhamn. svart snubbe, spelar bas.
Nej skämt och sido. Det händer inte jättemycket här i Bergen. Utan internet har jag varit avskärmad från hela världen i snart två veckor, men jag ser att bloggen har klättrat typ 80 platser på listan och snart är inne på topp 100. Roligt värre!

Vidare så rullar det på med jobben för oss. Anna är set for life och jag hundar vidare på Adecco dit jag mer eller mindre har sålt min unga kropp. Här kommer ett utdrag ur mitt schema.

Måndag 07.00-19.00
Tisdag 07.00-19.00
Onsdag 07.00-19.00
Torsdag 07.00-19.00
Fredag 07.00-18.00
Lördag 08.00-11.00

Och då jobbar jag med rivning på ett bygge och jag har fått värk där jag inte trodde det var möjligt. Men man ska inte klaga på onsdag är jag arbetslös igen så nu kör vi hårt i två dagara till!
Vidare vill jag gratulera holmner till genomförd värnplikt, finns risk att jag inte sitter vid datorn igen före 4:e december där av den tidiga gratulationen.
Avslutningsvis: Nu laddar vi inför årets röjarjul och den som skickar triads "tänd ett ljus" eller smötsiga höndars "smötsig jul" får en puss när jag kommer hem.

Roland PoP - HÅBEKÅ

men SERIÖST?!?

Jim har bara hunnit vara borta i en vecka men frida har redan hittat en ny kille! vem denne någon är återstår att se... Jag nämnde även för mamma att jim är i thailand och fick denna respons "Hämtar han hem en thailendsk fru?"


öjvin-11

Molnen som skymmer

PHI-PHI. Med fingrarna pa tangenter som visar smaleksaker lika mycket som bokstaver och siffror. Naval det var ju inte for ergonomin hos datorerna som vi tog oss igenom den dar natten pa Bangkoksflygplats och torstade efter Starbucks-kaffe pa Pekingsplats. Vi kom hit for - varmen. Vad vi fick? Moln.

Antalet soltimmar kan raknas med ena handens fingrar. Enligt de tvivelaktiga vaderleksrapporterna som finns tillhanda ser det inte heller lovande ur for resten av veckan.

Vi har atminstone lamnat platsen Gud skankte till djavulen: Patong. Mer exploaterat stalle finns fordmodligen inte pa planeten Tellus. Du far mer Thailand av att lasa Harry Potter pa svenska an att besoka Patong. Skillnaden? Cho Chang. I Patong finns Peter Ronnlund och KFC.

Nyss ankomna pa Phi-Phi-oarna gor att vi inte fatt uppleva nagra grottor eller fantastiska snorkvatten. Vi fick daremot betala for tva bungalows i berget som vi till slut lamnade av kvalitesmassigaskal. En fisk hade inte trivts i det vattnet.

Jims torst efter Ahlgrens Bilar ar lika stor som Pekingstad. Alltsa inte liten. Vi tre ovriga haller monstret stangen.

Det har ar Jocke Balfors, SVT Thailand.
 

Thailand i all ära, men boden slår allt!

13 p/m

Så sitter man här och är lite allmänt full på logementet, 13 dagar kvar av lumpen blandade känslor... snart är man tillbaka arbetslös med resten av garran fan vad härligt!, snart saknar man sina lumpen polare som har ersatt garran under 11 hårda månder. det enda som återstår är någon ruskigt lallig väktar utbildning, skjutning med AK4 tillsammans med det alltid så coola hemvärnet och förhoppningsvis skjutning med ak47 och m16 sen kan Lt Von Fieandt och co ringa mig.

Lumpen i sig har varit en väldigt rolig upplevelse och även mkt givande, men visst har man saknat follekvällarna hemma hos janneballo och det allmäna myset med edwin och resten av garran+våra goa tjejer. Ser framemot en härlig hemkommar fest för mig och thailand människorna.

Med en tår i ögat ser jag snart garranboys splittras på riktigt då vi redan har Tha great modin och Engan tha bear på annan ort och andra påväg ifrån umeå. Men jag vet att när pompopom går igång kommer vi alla vara samlade igen!

Janne och jag siktar på afghanistan men blir nog frasses på E4:an men det duger väl?

Boden kommer och går men GARRAN den består (förhoppningsvis)

// Ginger och 2:a insats



Grattis

De senaste dagarna har innehallit det vanliga, frukost, poolen, lunch, stranden, lasa bocker och sen middag sent pa kvallen. Har ANTLIGEN last ut Luftslottet som sprangdes av Stieg Larsson. Den kan jag starkt rekommendera! Just i detta nu sa ska vi snart ga ut och ata middag da klockan borjar narma sig sju.

Har kommer nagra fler bilder!


Fruktis himself!



Exotisk bild verkligen. Hotellkorridoren..


Ove


Lunch pa stranden!


Kyckling?


Det ar dags for LE SOLPRESS!


Jockah hanger upp och ner och Simpa ar NEXT TO GO!

Vad har nu hant tanker ni?

Jo, de har hoppat Jungle Bungy Jump!

Filmbevis kommer har.



Fick bara upp den ena av videoklippen, hall till godo!

Regnet oser ner utanfor ocksa. Helt sjukt hur det kan svanga sa fort men det gor det iaf. Imorgon checkar vi ut fran hotellet och lamnar Phuket for Phi-Phioarna. Sa ar planen iaf! Det kan medfora samre uppdatering av bloggen men vi ska forsoka halla igang den pa basta satt!

Har problem med att fa videoklippen att fungera men om de inte gor det sa ska jag fixa det sen!

Hej sa lange

/ H

STEK

Ett snabbinlagg sahar pa kvallskvisten.

Vadret ar inte 100, utan solen kommer fram lite da och da men vi hoppas pa forbattring snarast!

Kjell Grenholm: Singha vinner pa poang!
Emma: Checka din mail!

Hors!

/ H

LE BILD


Oleary's, Arlanda.


Pa vag upp i den farligaste linbanan nagonsin.


Pa LE MUR.


Det var brant pa vissa stallen. FOR brant for vissa!


Vi kopte ju nagra lallarmossor iaf...


Simpash.


Ove, Simpash, FruktKenneth och hOEVDINGEN!


De var snalla och kom och ville ta kort med oss.. sen ville lallarna ha betalt! Precis som varenda javel vill..


Pa torsdagen kom det annu mer sno...


Utanfor "Bird's nest".


Ovantad smak? Finns ocksa smaker som Soft shell crab och grilled shrimp!


Dryg vantan pa Bangkoks flygplats!


Nyduschad Fruktis! Vad sager ni? FRAESCH?


Bra bok! Det ar dags att borja bygga pa fastighetsimperiumet..


Rum 232.

Det kommer mera!

/ H

LE PHUK

Klockan ar kvart i fem och jag har varit uppe i tva timmar. Har vant pa dygnet totalt men det loser sig senare! Sitter nere i receptionen och forsoker bli trott.

Kan beratta lite om resan hitills:

18.05 lamnade vi Sverige i tisdagskvall och kom fram halv 10 pa onsdag morgon lokal tid. Problemet var bara att det var mer sno i Peking an hemma i Umea. Skulle inte vi pa en solsemester? Jaja, vi checkade in pa hotellet och tog oss till Kinesiska muren. SJUKT MAKTIG mur alltsa, och STORT cred till de som lyckades med att bygga den.
Och eftersom datorerna har har USB-port sa kommer det komma upp bilder ratt snart. Hall ut! Dagen efter sa checkade vi ut och for in till stan och Olympic Sports Centre dar den jattelika arenan "Bird's nest" lag. Sjukt stor arena och det var en ratt maktig kansla trots att vi holl pa att frysa ihjal i den nollgradiga "varmen". Lastbilsjackan hade inte varit helt fel att ha... Naval, da vi skulle ta oss tillbaka till expresstaget sa borjade problemet med taxichaufforen. Kunde han ens hitta hem till sig sjalv? Det fortaljer inte historien men han kunde inte kora oss tillbaka till expresstagsstationen trots att JAG var kartlasare! (ironi he-he). Efter massa om och om men sa vid ett rodljus sa ger vi han pengar och lamnar taxin fortare an fan for Simpa behovde latta pa trycket. Han sa att han kunde betala 300 kronor for att fa lamna bilen sa vi lamnade. In i nasta taxi och fort ut till flygplatsen men det var aldrig nan fara egentligen sa vi kunde lugnt och sansat ta oss till Bangkok. Val i Bangkok sa tog vi en burgare, nagra ol och en drink. Sen blev det nagra timmars chillande innan det var dags for nasta burgare pa Burger King! Flyget tog bara en och en halv timme och efter en timmas bilfard sa kom vi antligen till hotellet. Helt klart fint och bilder kommer naturligtvis! Sa, har sitter jag, efter en middag, en shoppingtur innehallandes en massa galna saljare och dessa prostituerade som bara sliter i en som om man vore en rockstjarna. Simpa ar popularast som iofs knappast var ovantat! Efter ytterligare fyra timmars somn sa kunde jag inte sova langre sa darfor sitter jag har. Kanske bast att ga upp och forsoka fa nagra timmars somn innan det ar dags for frukost, bad och den forsta riktiga dagen har i Phuket.

Pa aterseende

/ hOEVDINGEN aka Grenholm


Man mår

som man förtjänar

DE E DAGS FÖR SHOW MANNEN!


Alltså Martin Mutumba? Intervjun i direktsänd TV? Vafan händer? Den skönaste lallaren som finns! GRATTIS säger jag bara.

Annars en vanlig helg dvs Idol i fredags, Corona i lördags och en rulle i går. Även om det blev en tallrik så är ordet rulle skönare! Den som tog kebaben till Sverige måste ju få en egen staty eller nåt liknande! Sjukt galet gott.

En vecka kvar tills jag, Fruktis, Lill-Ove och Grek-Simp to the ash lämnar Umeå för Thailand via Peking och kinesiska muren. Kan bli mäktigt!

Det lär ju inte bli jättevarmt och jätteskönt men det lär ju bli varmt och skönt?!

"Alltså han är inte jättesnabb och han är inte jättestark men... han är stark och han är snabb!"
Citat Långbollssparkarn Olof Mellberg VM-02 avd. El Hadji Diouf

Hemavan på nyår måste fixas snarast! Vem orkar va i stan på nyår? Snacka om bortkastad tid!

SÅDÄRJA, då har man vädrat lite funderingar kring livet. ".......frågorna är många, svaren alltFÖR få!"


/ H, "Det gick åt 80 liter vatten på Sveriges träning inför matchen mot Saudiarabien. Ett Saudiarabien som är vana vid värmen och som matchat bra mot stornationer som Frankrike och Holland. Sen var det ju det här med Brolin, skulle det finnas plats för han samtidigt på planen som stekhete Dahlin och långe Andersson? Det var frågor som Tommy Svensson skulle hitta ett svar på, och det genast."

Hammarby-Djurgården snart på en grusplan nära dig!

Hur ska jordens energiproblem lösas?
Tjernkraft!
Hur ska Sverige ta sig till nästa stora mästerskap?
Tjernkraft!
Hur ska Svensk fotboll få ett lag i CL igen?
Tjernkraft!



Roland Pop - Vi är överallt!


RSS 2.0