Vad gjorde Öjvin efter open?

Jo han traskar hem från Ella vid 7.00-7.30 snåret för att hinna plocka upp sina fotbollskor och benskydd innan matchsamlingen på Nolia. Huruvida bakis/fortfarande full han var är oklart men särskilt taggad på match var han inte. Väl hemma klockan 8.00 så mekar han upp Jimmynils telefonnummer (Öjvin har otroligt liten och random telefonbok) Jimmy går med på att plocka upp Öjvin klockan 9.00 och han är där fem minuter tidigare till öjvins belåtenhet. "Bakis?" är det första Jimmy frågar honom. Det syns i Öjvins ögon att han är lätt döende av utmattning. Väl framme på Nolia så försöker Öjvin få i sig diverse föda. Han får en tugga av Nazims smörgås och en klunk blåbärssoppa av Basse. När motståndarlaget Nysätra anländer konstateras det att dom saknar målvakt och att nu Öjvin ska få visa vad han går för i kassen.

Efter ett antal fantastika tvräddningar och avgörande frilägesrensningar så har Öjvin endast släppt in 8 baljor!  Man får väl säga att det inte var ett oväntat resultat då Öjvin inte var vid 100% hälsa efter gårdagens bravader, snuva och en blånagel.

Efter matchen så åker Öjvin tillsammans med rekan till BUSSTATION och äter lite mat som inte är särskilt god.
På bussen hem somnar han direkt och vaknar av att Janne Baloo sitter bredvid honom och påminer Öjvin att han ska av nästa. Efter en bättre dush och sömn till 18.30 ringer Poppa och väcker honom från dvala. Det blir Pizza med Hoevdingen och Zashcash i Garran tillsammans med Pop. Sedan avrundas kvällen!

Federer/Nadal vs Emil Grönlund/Karl Stattin

Här kommer ytterligare en sammanfattning av helgen!

Kvällen började i det heliga templet Engans garage aka Garran på Umedalen. Vidare färd via Jimmynils bil (http://jimmynils.blogspot.com) Folkets hus och Umeå Open! Var årets kö då vi kom dit men efter en liten stund så kom vi in och hastade in på Tiger Lou. De körde massa låtar från nya skivan men vi hann ändå med att höra "Oh horatio" och "Like my very on blood". Bara synd att vi missade "Sell out"! DEN HADE VARIT GAAAAALEN! Sen vare dags för Pub Freja där det var mer randoms än på ett feministmöte på Hamnmagasinet. Kvällen gick vidare med lite Erik Hassle som jag förörigt träffade två gånger till (GHEWHWEHHEWHEWHWEHWEHWE) och The Hives! The Hives är ju ett roligt band för de har två gubbar som ser ut som om de kom direkt från Shell i Sundsvall där de stannat för att köpa en french på väg norrut med sin Volvo FH16 610! Och Pelles brorsa, den andra gitarristen, spottar ju överallt och på allt och alla.. INTE TVÄRMYSIGT DIREKT! Men den ska sägas att Hives är ett bra band förutom att många låtar låter likadant. Tacka vet jag typ Knocking on heavens door med hOEVDINGEN, den har man ju inte hört förut?!?!

Efterfest hos Ella på Rödäng där vi höll igång till 7. FruktKenneth kom igång rätt bra vid 6snåret då han höll hov med det allt möjligt inblandat, bl.a, tennismatch mellan Nadal och Federer, US Masters med Emil Grönlund och Kart Stattin, hudkrämcumshot, spruta champagne och hälla öl på Janne. Janne som för övrigt skulle göra makaroner och köttbullar. Men...? De vart inge bra makaroner och köttbullar! Då man ska göra makaroner så kokar man upp vattnet innan och sen häller i makaronerna.. man häller inte i makaronerna före. Mjukare makaroner får du leta efter! Sen brända köttbullar som är kalla inuti, DE VART INGE TRE STJÄRNOR i Michelinguiden* för Janne P.

Hemfärd till FruktKenneth och en bättre sömn i hans soffa. Janne snarkade men han är ju Baloo så!

* En stor guide som kommer ut varje år med världens bästa restauranger, du kan få tre stjärnor som bäst. Inget ställe i Sverige har tre stjärnor men det finns två som har två stjärnor. Bl.a Grand Hotel i Stockholm!

________________________________________________________________________________________

Stan idag med Simpash. Han hade ju problem med att få ut jackan i lördags och vi for dit idag för att se om den fanns kvar. Icke men han skulle få köpa en likvärdig jacka och sen lämna in kvitto till dem! Vi gick på Gregers men det fanns inge värt där så det inköpet får vänta. Var även in på körskolan och hämtade min lärares nummer. Ringde han och han ska nu boka in körprov för C så det blir gaaaaalet. Hoppas på att få det klart innan sommaren!

Vi hann svänga in på MQ en snabbis också, här är resultatet! Simpash fanns redan där på bild!



Ska även tipsa er om Ove's nya egna blogg som han skriver i då han är på språkresa i Tyskland!
http://jbalfors.blogg.se


/ hOEVDINGEN


Umeå Open -09

Eftersom att ingen verkar ta på sig att rapportera helgens eskapader från årets upplaga av Umeå Open så gör jag det.
Feel free to redigera om nått är lite virrigt. Ja, här kommer i alla fall rapporten:

Dag 1.
I och med att jag själv inte besökte "festivalen" denna dag så har jag inte särskilt mycket att berätta. Det enda jag vet är att Kleerup erbjöds en efterfest och var nära att nappa tills en mycket överbeskyddande vakt tog sig an pappa-rollen och med orden "Nej, Kleerup, du ska inte hänga med dom där!" förhindrade en legendarisk efterfest i Garran.

Dag 2 började vid 17.00 snåret då ett antal av Garran började droppa in i just Garran, där årets förfest skulle hållas precis som föregående år. En tidig ankomst på Umeå Open var planerad för kvällen (Tiger Lou spelade 21.00) och därför låg det i allas intresse att försöka dricka i någorlunda snabb takt.
Vid 21.30 rullar vårat entourage in på Folkets Hus och barbegäret blir så starkt hos vissa att de struntar i konserten och väljer en kall bärs direkt.
Efter att Oh, Horatio klingat ut och Tiger Lou (som i min mening har tappat lite de senaste åren) slutat spela så samlas alla i Idunbaren och skiten börjar ta fart. Öl spills och dricks, sånger skrönas och virvelvinden vid namn Garran börjar bli redo att ta stället med storm. Alla sprids med vinden och börjar skriva individuella kapitel i Umeå Opens historia. Själv hann jag under efterföljande timmar med att: 

- Värva två nya medlemmar till Manic Mnordes
- Prata med 95% av årets besökare
- Hålla en mäktig låda
- Besöka alla barer mer än en gång
- Röka sönder min redan förstörda hals
- Låna ett par kryckor
- Skaffa mig en större mängd sår/blåmärken på skumma ställen
osv.

Sen vid 00.45 började The Hives spela och 90% av Garran blir vägrade inträde till spelningen.
Vid 02.15 beger vi oss till Ella där det hölls efterfest och ja, den spårade väl rätt bra måste man säga. Själv lämnade jag "The Crasch Site" vid 06.30 tillsammans med PoP för att gå ca 5km hem till Umedalen. Vid det laget låg 10 personer utslagna, tre stod vid spisen och lagade en mäktig fyllemåltid, en drack mousserande vin och fyra förstod ingenting av vad som hände.

Så när jag vaknade upp vid fyra med en halvmäktig alkoholkoma och och en total halskoma för att göra sig redo att jobba kunde jag konstatera för mig själv att det blev en helt okej Umeå Open kväll.

/Gärard med en synth


Rapport från efterfesten

"Stacys Mom" av Fountains of Wayne mynnade just ut i etern från Garran Radio. Vakna med Garran Boys har just startat och just nu spelas Outlawz - Fork in the road.
Några hårda kämpar är fortfarande kvar hos Ella där efterfesten hålls ikväll. Kvällen har bestått av en bättre fylla på Umeå Open och lite random händelser. Klart man tappar det när det är det som är målet när kvällen börjar.
Imorn är det jobb för min del, men det ska nog lösa sig. Vi har det skönt i alla fall och självklart hoppas vi att även ni, våra läsare, har det bra. Vi hörs på fredag!

/ Gärard


Tankar i vardagen

Mycket tankar kring lite action just nu. Har kommer ett gäng idéer från Rolles numera ganska långhåriga huvud.

Dom här husen alla pratar om, vart köper man dom? Det måste hur som haver bli av, kan bli mycket trevligt det där.

Varför ska alla rata Open fredagen för? Match är ju det uslaste argumentet i mannaminne, fotboll är och förblir någonting som ska va roligt inte något som ska förstöra!

Vart ska det förfestas på Open? Ove (av alla) sa att det gick ner hos apan Lie. Garran är självklart traditionsenligt öppet för både för och efterfest men vi ser väl!

Vilka ska köra på Fredagen? Räknar kallt in lumparna och Edwin men det kan ju fan inte vara alla...

Hur ska framtidsproblemen lösas? Mycket funderande på det såhär i ansökningstider, Umeå gainar ground vilket känns blandat minst sagt.

När ska livsglädjen infinna sig? Undertecknad hoppas på att den smälter fram i takt med gräsmattorna men undra sa flundra..

Roland PoP - When i was a child I prayed for a bicycle but then I realised that God doesn't work that way. So I stole one and prayed for forgiveness instead.


hOEVDINGEN konstaterar.....

Nu vare dags igen, citatmaskinen från Kronoparken är tillbaka med några rafflande och fräscha kommentarer!

Jag kan konstatera att...

Umedalens #1 kommer att ha en rosa målvaktsmundering iår, vilket kommer bli GAAAAALET!

Polisen i Umeå inte har mycket att göra då dem står på ödsligaste Västerslätt med fyra polisbilar och nog fan åker man dit! Hade varit och tankat på Preem vid dragon och ska tillbaka till Bilfrakt. Plötsligt ser jag några reflexvästar där framme och slänger på mig bältet! MEN TRORU INTE DE HAR NÅN I EN CIVILBIL SOM SER ATT JAG TAR PÅ MIG BÄLTET??!! Ja, det är fan hopplöst som grodan sa! Fast för att citera den okände som sket, "det löser sig"!

ReKaN har nåt fel! Börjar alltså en msnkonversation med "poppin niggah ?"!?! Då undrar man varför det inte vart nån hjärna i hans skalle..

De här pengarna som alla snackar om, vart köper man dem?!?!

Tårtkalas hos Öjvin ikväll tydligen! Jävligt smart att ha kalaset klockan 18.30 då varenda jävel är upptagen? Ryktas om nå stormning vid 22.. får se vad som sker!

Open har potential att bli galet! Rolle och Gärard brukar sammanfatta det ganska bra så på söndag kommer det nog en redovisning av helgen.

/ hOEVDINGEN,


från A till Öjvin

imorgon blir det tårta hemma hos mig vid 18.30 tiden. det kommer även att bjudas på turleys! dom som är bjudna är:

jimmynils.
poppa.
gärard.
pop.
nicklas.
pj.
kexet.
zashcash.
rekan.
anna.
wallaH.
viking.
fruktis.
ove.
jalley.
musse.
han i den filmen där det snöar med tom cruise.
ella.
elina.
jonna.
petter.
petterson.
om det är någon som heter candy som läser detta så är du bjuden med!

Lagmansgatan 60D.... dom som inte är bjudna får inte komma! sorry julia men du och pj får lösa det någon annan stans inte hos mig. synd att ginger och baloo inte kan komma :( jaja välkommna! pok


Det ryktas

Såhär går tongångarna väster om Puls, det ryktas att....
...Roland PoP och Ove numera coachar P95 på egen hand. Säkra källor säger att det kommer en Djurgådsmanual snart.
...GrKa njuter av att ha en säker och fin inkomst. Han sägs förlusta sig på Corona där han kallas tequilakungen.
...smeknamnet Kex kommer tas över av hOEVDINGEN efter gårdagens fyra mästerverk.
...sommarfester efterfrågas. MEN ÄRE NÅ FRÄSCHT?!
...Fruktis fick tillbaka sin monsterförkylning/blev skadad i ryggen/drog av korsbandet igår på krogen och därmed missar resten av den här säsongen.
...Hemavans polisstyrka har ringt in förstärkning inför helgen vecka 16.
...Johan Isaksson ska göra en intim spelning i Garran tillsammans med The Hives på Open Torsdagen.
...Johan Isaksson är bokad för Edwins födelsedag.
...Gärard framställde sig som "Stekandets Gandalf" i jämförelse med Öjvin "Tobbe Trollkarl" Daal.
...diverse ateraljer finns att hämta i Garran. Klackskor och stor blå mössa nån?
...Humfack på universitet kommer brinna ner om inte studietakt saktar ner.


lätt besviken på Gärard!

igår så var det somsagt youtube/itunes landricka hos Gärard och det första han säger när man kommer in i lyan förutom "hej" är att vi ska ta tillbaka truckerkeps på gatorna i landet och han plockar fram en av de fiiiineste kepsarna jag sett på länge och säger "we are bringing it back" jag blir såklart taggad på detta och gillar iden.

Så idag nere på stan så fick jag iden att jag skulle köpa mig en egen truckekeps och slaskar fram en hyffsat snygg en på stale som har 40%rea på allt i butiken......

När jag sedan pratar med Gärard över telefon så nämner jag att jag har köpt en egen truckerkeps och säger att han ska ha på sig sin när vi spanar på umedalens match på gammlia... Men icke! Han säger att han skojat och inte alls ska ha på sig någon keps överhuvudtaget! JAHA??? Hur dum kommer man inte se ut om man är den enda som har det?

Men jag är fast besluten på att göra det poppis ändå.
PUSS OCH KRAM!

/Öjvin

4 personer och ett gäng öl

Här kommer en kort sammanfattning av gårdagen:
Jag, Ginger, Öjvin och PoP startade hemma hos mig med några kalla vid sjutiden. Vi körde på konceptet Youtube-lan och iTunes mek.
När kvällen börjar bli natt åker vi till corona där det var mellan 20-25 personer allt som allt. Vi (jag) bestämde oss (mig) för att det enda man kan göra i en sån situation är att dricka sig själv medvetslös, så ölen började flöda allt snabbare.
Efter någon timme eller två så gör Öjvin ett utspel mot en icke namngiven random och hans axel hoppar ur led. PoP följer Öjvin ut från Corona för att jag är uppe i en het diskussion om något med någon.
15 min senare får jag ett samtal av PoP som säger att Öjvin sitter i ambulansen, dvs. Holmas bil. Jag blir tillsagd att pallra mig ut fort som fan om jag inte vill gå den rätt långa sträckan på 1 mil till Umedalen, så jag sveper min öl, springer ut, och vi börjar rulla mot Umedalen igen.
Kvällen avslutas med att undertecknad stoppar upp kön på Mias i ca. 15 minuter för att mitt kort inte fungerar, när det egentligen bara är slut på pengar. Öjvin räddar situationen och jag får mitt skrov som jag slänger i mig på en sekund när jag väl är hemma, efter det däckar jag snyggt i sängen med kläderna på och vaknar 10 timmar senare med en halvjobbig alkoholkoma.

/Gärard Synth - what we do in life echoes in eternity

NYBES 740 köpes!!!

heeej, har legat under 240:n hela jävla daan asså!! nå rappel i lådan :(( men nu äre fixat :D såg en nybesiktad 740 som ja vart sugen på på blocke.se!! bra sida det där!!! sen vill ja bara citera JöGeN för han är fan the maaan!! "When the light was crawling for the children, the fire was toumbling in the wind for us"!!!! galet bra citat tycker ja!! nej, nu måste jag ut och byta drivaxel på 240:n!!!

Här ä jag och mina kompisar och våra brudar!!



Ryktas om att..
 
hOEVDINGEN klarat C-teorin idag! Grattis!
Rolle POP hade tenta idag, GRATTIS!
Cashie har match i Östersund imorrn, uppstigning 07.00! GRATTIS!!!!!
Ove är allmänt Allan. GRATTIS!

/ Epa_Micke, int nån som ha en 740 till salu??

vad får man inte cancer av nuförtiden?

som om det inte var nog med att man inte fick trycka i sig chips i stora mängder utan att få cancer nu får man inte smaska kuk heller? oralsex ska tydligen öka risken för cancer! så vad ska vi nu göra i garran?


Where's Öjvin DaaL?



GSH 2

Såg under natten green street hooligans 2. Helt okej film, men hade ungefär lika mycket att göra med ettan som stockholm boogie. Ett skämt att kalla det för en 2a när ynka en skådespelare är kvar från den första, och att den som sagt var inte hade ett piss föregångaren att göra.
Men ja, helt okej film och en trevlig överaskning att slippa se eliyah wood i den.
Slutresultatet blir i alla fall ett par blondinbellor av några.

Simma lugnt / F von Kenta

Zöndag

Zuper Zlatans Zuper Zkott


Alternativ nöjen.

Alkoholkoman imorse var sådär, varken någon som kommer gå till historien som en av det bättre. Men det fanns ändå tydliga drag av förlamning och de faktum att det tog nån timme att ta sig upp ur sängen gör den enda värd att nämna. Men som sagt inget att skryta om.

Så mycket mer finns väl egentligen inte att säga... Jag blickar framåt mot en mörk framtid med en normal depression. Härligt värre. 

Men kom på en sak, är det inte på något sett dags att ge sig ner i kulvertarna i jakt på lite alternativa nöjen som omväxling?

Sissokåhh


Bloggkriget drar vidare

Bloggkriget på Umedalen drar vidare. Det finns ju som alla vet en västfront där Garranboys inte kan betraktas som något annat än segrare. Och vi har ju allas får Josefine som ingen vet vem det är men krig är det och självklart vinner vi där med. MEN nu är det fan dags att kliva upp en nivå. En sydfront har öppnats så det är fan bara att hålla i hatten och blogga vidare med geväret i ena handen och den spanska ordboken i den andra!

http://www.ellapaella.blogspot.com/

Roland PoP - Que sera sera

Goeste Goitom

Verkar som att vi får se ett nytt ansikte i blågult mot portugal. Läste nyss på aftonbladet att lagerbäck tagit ut Henok Goitom till matchen mot portugal eftersom Zlatan är avstängd och henke är ett osäkert kort..... Jag gillar detta iaf!

/öjvin "den fula ankungen" DAAL

Edwin Cole Från Götet

Eftersom att undertecknad var nykter igår men ändå hängde med ut på krogen så minns jag ju faktiskt allt som hände så här kommer en lista och lite sanningar.
Saker Edwin Cole sa till folk:
- Vart tog Slumdog vägen?
- Nej men jag är 93:a!
- Jag gick målare 2½ år men hoppade av och nu går jag floristettan på lilja!
- Vi Coles ser alltid det bästa i situationen. (Trots din uppenbara otur frågar jag då)
- VEM SKULLE BJUDA DEN HÄR KILLEN PÅ EN DRINK. samtidigt som han visar en mkt söt bild på sig själv.

Saker som sades om/till Edwin Cole.
- Edwin Cole från Götet.
- Jaha du är yngre, DET MÄRKS.
- Jaha du är homosexuell, DET MÄRKS.
- Jaha du är egocentrisk, DET MÄRKS.

För övrigt så finns det en rad flera sköna citat från gårdagen. Gärard tokdissade for instance Elina helt omedvetet när hon frågade om han såg henne i Grubberevyn och han svarade "Jag såg inte Grubberevyn iår".
Simon klev in i en Will Smith-roll och gled runt med ljus och frågade diverse damer om dom ville käka kinamat eller dra på stan. Modin körde igång sitt nya radio projekt: Vakna med Victor Modin på GarranRadio. Varje söndagmorgon mellan 05.00 och 07.00.

Nu blire textanalys.
Roland PoP - Du raspade hela Vikens kind, den såg ut som seranoskinka när du var klar med den.

Tjubraj

Fest igår och vi kör ikväll igen. Som vanligt hade man inte tänkt sig en tvådagars men det är klart att det blir så ändå. Jag citerar Rolle PoP: "att jobba bakfull bygger karaktär!" Så för 56 helgen irad blir det en härlig bakisdag på jobbet imorgon.
Men man ska inte klaga, man hade kunnat vara Öjvin Daal vid 02.30 tiden igår natt när han insåg att han skulle bli tvungen att gå hem från Corona till Umedalen, dvs. ca. 1 mil. Att gå långt när man är full bygger karaktär!

Snart knäcks kvällens första öl, som alltid är lite halvtrög om man festat kvällen innan, det ska bli kul! hörs på fredag! (eller ikväll)

/Gärard Synth

Ps. Jag kan ju inte gå ifrån min vana att lägga in youtube klipp i varje inlägg så här kommer ett klassiskt: Leap of Faith!



stekande sol och håriga ryggar.

håller precis på att dra ner fm09 nu... tyckte det var på tiden! men nog om mig.

det händer fan inte mycket nu inte. man vaknar vid 11tiden och åker till goeste jobbet där man fördriver tiden med att komma på usla skämt till kunderna "Och som du säkert redan vet om så är ju blåbär bra för synen och den ska man ju vara rädd om både som gammal och ung... så slipper man lägga pengar på en blindhund, du sparar ju massor!" hahah dåligt??

kommer sedan hem och kollar efter nya räkningar på de 30 lottar jag skrapade för att lösa mitt cash problem, vilket gav en solida 300kr i november månad. och diverse andra fotbolls och facketräkningar.... man kanske ska sluta med det dagliga intaget av chips för att spara lite pengar.

sen återstår dagen av lite mat, tv, dator och finbesök av Höevding och ibland Ove.

jag är iaf på att köra party denna helg också och hoppas att alla andra hakar... Gerard är väl given och pop kanske är sugen på att hålla hand... puss och kram
/Öjvin "köttbullen" DAAL

Ålderstecken som skrämmer

Tiden går tiden går Otto tappar hår. Ful Otto har inget hår har inte haft på flera år.
Ovanstående rader är en av Norrlands Gulds kanske mest använda ramsa men jag måste erkänna att jag kan börja aplicera den på mitt eget liv. Idag har nämligen varit en dag fylld av vidrigt tydliga ålderstecken.
Det började redan på skolan där jag sträckte ljmusken och följde upp det med ett "oj-vad-gamkroppen-går-sönder-hela-tiden" stön och allmän klagan om i hur dåligt skick min kropp är. Åker hem i vredesmod och kollar posten, jo just det mycket riktigt ett brev i väldigt orange kulör. PPM ville slänga några snabba och informera mig om hur mkt pengar jag har sparat ihop och vilka fonder jag kan välja. Här peakar min brådmogenhet och jag läser ivirigt brevet samtidigt som jag sitter på toaletten, en av mina nya gubbiga vanor, och beslutar mig för att göra något åt min allt mer sjunkande fysiska förmåga. Resultatet blev ett tungt halvtimmespass följt av armhävningar och direkt efteråt var det nästan själbefläckelsevarning då jag insåg hur mkt träningsvärk jag kommer ha imorgon. Avslutade åldersångesten med att kolla efter spår av tunnhårighet efter att jag hade duschat och tro på fan att jag hittade några. TIDEN GÅR TIDEN GÅR.

Roland PoP - Nu går livet bara utför.

Knakelibrak sa Pellefant

Jag kan nu meddela att det är dags för mig och Fruktis att bilda klubb. Jag kan nämligen mycket troligt ha skaffat mig ett bättre ryggproblem under gårdagens kvällsskift på Skogaholms lagret. Historien går så här;
Vi är klara för dagen och allt som återstår är att samla ihop alla pallar som ligger ute på golvet. Jag har redan fått ihop en ganska bra hög på sisodär 15 pallar och det återstår bara några få.

Jag ser en väldigt mörk pall på golvet och tänker inte särskilt mycket på det konstiga i det, så jag rycker tag i den lite snabbt från golvet och inser att den väger typ 45 kilo för att den är totalt dyngsur.
Listig som jag är så tar jag snabbt mina "legs out of the equation" som Peter Griffin skulle ha sagt, och kastar denna pall ungefär 2,5 meter upp i luften. Då hörs det ett bättre knak från min rygg och världen känns genast jävulskt mycket sämre. Jag tänker självklart: "det här kommer gå över efter en bra natts sömn!" men inte det inte. Livet är fan underbart ibland...

/Gärard Synth


Spaltutfyllnad

Vet du vem Cecil Rhodes var? Vart pratar man Afrikaans och vad är egentligen Port Jacksonville? Vet du det så har du inte bara en bra nisch för lite Geni utan du har dessutom exakt lika mkt kunskap som jag har om The Commonwealth of Nations aka Realia-delen på skolan. Provet är den 20:e, några inressenter?

Det alldagliga livet verkar uppenbarligen ha hittat tillbaka till Garranboys och dem skrivkramp det medför skrämmer mig.

By the way hittade Garranboys blivande utklädnad/dansrutin på Corona. Se och njut!


Roland PoP - The Cards Cheat

ASSÅ

KAN BARA SÄGA EN SAK: 100 FUCKING PINNAR MUCK! MUCK MANNAR MUCK

Dags att sammanfatta

Helgen är sedan länge förbi och i väntan på nya HIMYM så kommer här ett axplock från helgens händelser.

Fredagen bjöd inte på några större skandaler.... INTE. Simon bestämde sig för att Fruktis bil skulle få sig en omgång så sagt och gjort, han klippte in i Saaben bakifrån vid IKSU-spa. Saaben skulle sedan komma att få något som bara kan beskrivas som den drygaste helgen någonsin.

Lördagen fortsatte i samma höga tempo där en väldig massa saker hände. A-lagarna spelade match och kissade på Sveriges äckligaste lag: Teg (ursäkta Sandåkern och IFK anno 2006) med 3-0. Viking omnämd på fotbollsbloggen, läge att dra en Olle Andersson och skryta klart och tydligt på 1:an Umedalen. Undertecknad var ute i stugan en sväng och drog in 210 friska i studentbörsen på slutspelshockeyn vilket räddade helgen ekonomiskt. På kvällen begav sig i alla fall 5 starka till Anna Löf(v?)gren för ett redigt fyllegille. Väl där så tabbar vi oss totalt och går först in vid framdörren och är dessutom först av alla på plats så det uppstod en evighet av pinsam tystnad. Folket rullar i alla fall in en efter en och det dröjer inte länge förrän alkoholen flödar och alla är glada. Efter ett tag kommer det in info om att simon har kört norsk-karaeoke på UFCs inkilning och Fruktis ska skjutsa från Holmsund till Corona.
Hos Anna fortsätter festen och Garranboys börjar komma allt mer i form, allsång först vid stereon och sen vid gitarren följs upp av sjukt djupa fyllediskussioner om sterilitet, Israel/Palestina, gymning och allt annat mellan himmel och jord. Boysen känner i alla fall att det är dags för Corona och Fruktis glider in på sitt absolut sämsta humör. Misshandeln av Saaben har gått vidare och T.Bergvall har spytt i bilen. Han får lite assistans att repa till bilen och en hundring för besväret fram och tillbaka till Corona. Väl på plats kom poppa inte in och jag och modin tappar bort oss. Nu börjar minnena bli lite otydligare men allt som allt var det trevligt.
När det var dags för efterfest for undertecknad tillsammans med simon, Gärard och elina tillbaka till Anna. (Detta efter att Ella först ockuperat en plats i bilen men hon fick snällt flytta på sig, Cash is King)
Väl på plats blev det något som kan beskrivas som årets efterfest, det dricks långt in på småtimmarna, teg bes att dra åt helvette, Synth höll konstant låda och undertecknad visade prov på mekarskills när toan fixades.
Folk började så sakta somna vid halv sju snåret och nio på morgonen var det full rulle igen. Holmner bad mig städa varpå jag ,fortfarande berusad, svarar. HÅLL KÄFTEN jävla kolonisatörfitta, jag pratar Djubraj hur mkt jag vill!
Alla går igång som satan och börjar köra på tjubraj i varje mening. Jag öjvin och modin mekar med lite glasögon, undertecknad antar en feminstroll med poncho och det dricks vatten ur vasar. Jag och Öjvin kom dessutom fram till att vi hade somnat och vaknat hållandes händer. Festivalstämningen var inte långt borta. Festen, dagen och helgen avslutas med en promenad 09.45 hem mot vackra Umedalen. Allt som hände efter det är inte värt att nämna.

Jo just det ryktet säger att julia spillde ut en liter vin i Saaben. Bra jobb är ordet.

Roland PoP - Analysera mera.


vad tror ni om en tallin?

tallink poängjakt:
1. sjunga kareoke
2. sjunga kareoke nykter och ensam
3. spy över relingen
4. bjuda en vakt på öl
5. krossa ett glas på dansgolvet
6. sno kaptenens väska
7. jaga en ryss
8. bjuda en manlig estländare på drink
9. säga till en man att han är sexig
10. däcka före klockan 8
11. sovai någon annans hytt än sällskapets
12. övertala andra att du är homosexuell
13. få med en bartender in i hytten
14. springa naken runt i en korridor
15. vinna på bingo
16. förlora mer en 300kr på maskin eller black jack
17. ta kort på mer en 50 personer
18. dela ut svenskafester.se lappar till 100 personer
19. säg att du är kompis med kapten
20. skäll på bartendern att drickat är dyrt, säg att du går till taxfreen istället
21. åk i en kundvagn
22. tigg till dig en spritpenna
23. övertyga någon att det är ett isberg framför båten
24. få en hink med is
25. låna pengar till en drink
26. övertyga någon att du har 2 år kvar att leva /cancer
27. försök sälja en kompis bakom ryggen på resan
28. försök beställa taxi eller pizza till hytten
29. övertga folk att du är släkt medden ryske tsaren
30. försök få hjälp att leta efter dina bortsprugna barn
31. im the king of the world - titanic pose
32. återuppspela en scen ur rederiet framför publik
33. få personalen att säga något i högtalarsystemet, knyt gärnatill nmr 30
34. sno barartiklar
35. hamna i fyllcellen
36. presentera dig som präst och predika mot alkohol samtidigt som du dricker
37. rita IOGT-NTO på bröstet och gå i bar överkropp samtidigt som du dricker
38. fråga personalen om skidåkningen på åland 
39. ligg med någon i personalen
40. övertala någon att du är där för att bränna dit arv
41. be att få tala med kocken, säg att maten var god men att det skulle behövas lite mer ketchup i såsen
42. bada i bollhavet
43. skrytt om att du är på resan för att bygga ditt varumärke, säg att du ska till estland och träffa en agent
44. försök pruta i baren eller taxfreen
45. ät en hel ädelost från buffen
46. dansa tryckare med "mr straight line"
47. ät mer en 20 vaktelägg
48. få 2 tjejer att kyssas
49. kidnappa en ryss eller estländare i minst 30min
50. ta ett lakan, klä ut dig till spöke och skräm någon
51. bjud in 20 personer till fest i någon annans hytt
52. fastna i tullen
53. fastna i tullen, säg "tur att dom inte kollar stoppningen i väskan"
54. anordna en fotbollsmatch utanför hissarna
55. få mr straight line's autograg
56. säg till en kvinna att hon liknar roger pontare
57. teckna ett elavtal meden resäner
58. spela estländsk eller polack och fråga en svensk tjej om giftermål "greencard"
59. fråga någon ur personalen om dom verkligen jobbarmeddet dom utför - SE FÖRVÅNAD UT
60. provocera fram en fråga, hänvisa dom därefter till kundservice
61. fråga om dettaär spermabåten till tallin. om dom svarar nej skrik "FAN JAGÄR PÅ FEL BÅT"
62. övertala någon att du är meatloafs svärson
63. få andra att delta i poängjakten
64. sno 10 saker på båten som börjar på B
65. håll ett tal under middagen

där har ni poängjakten som nu kommer upp i repris! så vad tror ni om en resa nästa månad? 250kr för en hytt i 2 dagar.

Geni, tappad efterfest och SCHWEINIGT gooooa bitar!

Lirade geni med Ove och grka igår, Ove påpekade gång på gång att han är mästarnas mästare i geni men vafan, har man tur med frågorna så har man ju!

Vaknade tidigt imorse och var ju risigare än nazimercan pga löpträningen i torsdags... varför ska vi löpa ute för? tappa EJ! Halv 10 så ringer Simon och jag missar samtalet. Ringer upp 10 minuter senare och då är han, Rolle PoP och Gärard på väg hem efter en troligtvis rekordlång efterfest hos Anna.

Jag längtar efter att få åka med Öjvin i Ankan Torneus bil och lyssna på MNK! Skön dialekt av n'PÄÄÄTRIK LAERRSSOON.



/ hOEVDINGEN, varför ska visdomständer jävlas för?

Fredag igen!

Då var det alltså fredag igen. Jag har nyss varit och tagit en pizza med PoP och spånat över hur man kan göra den här fredagen lite extre speciell. Idéerna flödade inte precis men sen tänkte jag: "Hey! man kan ju i alla fall tipsa bloggens läsare om några sköna låtar att slappna av till innan man börjar taggen för helgen!". Även fast det blivit lite av en vana för mig att mata youtube klipp i mina inlägg så kan jag inte riktigt hjälpa det, så ja, här kommer några sköna låtar från Umeåbandet Mates of Mine:






/Gärard Synth

The Sounds klara för PaL

The Sounds är alltså bokade till Peace and Love. Denna magiska festival fortsätter att ta dit de sköna och stora namnen. Nu saknas bara Hoffmaestro för att Ginger ska rymma från lumpen.
Jag måste säga att det är en väldigt välkommen bokning och i och med att detta band var ett återkommande tema under londonfesterna så bör alla känna igen åtminstone en eller två låtar. Här kommer i alla fall en av mina personliga favoriter, och njut av PoPs starcrush Maja och resten i the Sounds!




/Gärard Synth - The Sounds är även klara för hultan.

You like deggs?

Har just snickrat ihop några bättre keyword till årets dyssebok 09 - The God of Small Things. LÄS INTE säger Garrans egna bokmästare.
Har så sakteliga börjat plocka ihop spillrorna av helgens bravader och några saker måste ju bara sägas:
1. CRED till Jullan, EK och Beijar som levererade när det behövdes som mest.
2. Ursäkta till Julia Åström som fick ett stort antal samtal mitt i natten helt i onödan och ett stort tack till Modin som alltså ger mig fel nummer mitt i kaoset!
3. Det var längesedan Corona var så roligt som i Lördags. Mycket tack vare Jims, Jockes och Simons multitapp där en ubertaggad Jim står ackompanjerad av Spölands egna lilla Hitler och skriker ÄRE NÅ FRÄSCHT?!?!?!?! till alla tjejer som går förbi.
4. MAN SKA INTE DRICKA ÖL SOM NÅN JÄVLA INKVOTERAD FEMINISTVEGANFITTA! Citat Spölands Hitler.

Nu blire lite London-nostalgi. Grab an umbrella!



Roland PoP - Vad gör den vita lirarn i videon?

sporttv

har nu alla satans kanaler hemma hos mig så när z-cash sviker och bålan tofflar med någon random så finns jag här för er när det är någon bra match!

/öjivn

Hemavansuget ökar, visakort ur funktion, nostalgiska bilder och La roue tourne!

Ja, jag säger som VF-bloggarn Tomas Ruuth: Nu blir det ett jätteinlägg igen!

Nu såhär i sportlovstider och folk far till fjällen och härjar så blir man ju ruskigt sugen på att fara till Hemavan. Blir väl en bättre sväng under påsken, nån fler som är sugen?!

Helgen började med "Män som hatar kvinnor" med ett knyppe skönare personer. Har inte läst boken men t yckte att filmen var bra även om det var lite överdrivet mycket sex med i filmen. Det trodde jag absolut inte innan vill jag lova.
Hela lördagen tillägnades med lagkamraterna på Rödäng då den årliga insparken av nyförvärv och den första officiella lagfesten för året tog vid. Som vanligt så var vi yngsta, Valparna, taggade och utvilade. Dock så gick det som vanligt, vi kom sist i alla grenar. På kvällen så blev det middag i NCC:s lokaler på Västerslätt med diverse tävlingar, frågesportar och prisutdelningar. För fjärde året i rad så vann jag det mindre smickrande priset, Årets sämsta förlorare. Jag vet inte om det är traditionens makt eller bara att jag verkligen är så gnällig? Kanske både och även om jag är en väldigt dålig förlorare. Hur som helst, kvällen gick vidare med ett besök på Corona och det var faktiskt den roligaste Coronakvällen på ett bra tag. På söndagen var det dags för den andra rundan av "Fara-hem-till-folk-och-hämta-upp-dem-för-bakispizza-utan-att-planera". Vi som drog på Pizzeria Aveny var Z to the ash, Gärard, grka och undertecknad. En bättre pizza inhandlas och vi skiljs åt som vänner. Ove smsar och hör om jag är sugen på att se en halvlek fotboll, Bremen - Bayern på Olles under hans VF-middag och det är då problemet börjar. Jag går förbi automaten för att kolla hur mycket pengar jag har kvar efter gårdagen och helst plötstligt så fungerar inte mitt visakort. Jag använde det kvällen innan och det sista jag gör med kortet är att betala min pizza på Aveny. Så om en liten stund så bär det av till stan för att införskaffa ett lite nyare visakort.


Biljetter till Umeå Open måste fixas också!


Hittade några finfina bilder på gammdatorn, se och njut!


Inför snaggning april 2005. Ingen fager syn direkt..


hOEVDINGEN och Ove på Shell i Sundsvall på väg hem från Gothia 2004!


Gothia 2004!


DM-Guld 2003


Ove, Janne och Rolle Pop hösten 2006 under Sverige-Spanien!


Jobbade imorse och då gick den här låten på Morgonpasset i p3, håll till godo!



/ hOEVDINGEN, ge mig vår och sommar.

Gårdagen

Det vart en ganska händelserik kväll igår. Men det som kanske är mest intressant inträffade inte på krogen utan lite längre fram på småtimmarna. Historien går så här:

Gruppen hade splittrats och jag, Ginger och PoP hade hamnat på en efterfest på Östermalm. Vid halv 4-4 snåret bestämmer vi oss för att röra oss mot Grka där det också var efterfest enligt ryktet.
När vi passerar Minervaskolan ringer PoP till Grka och den senare säger "Jag håller på att bli spöad!". Efter det följer ungefär 30 sekunder av brus och ljud av en person som springer, och när vi direkt efter försöker ringa tillbaka så är mobilen avstängd. Vi ringer runt och får höra att Grka gått med Julia hem från Corona och vi börjar löpa mot Julia M för att se ifall hon är hemma och om hon i så fall vet vilken väg Grka har tagit vidare hem till sig.
När vi kommer fram öppnar Julia dörren och vi inser rätt snabbt att det är Julia L som Grka följt hem inte Julia M. Detta sprider en något stressartad stämning och efter att ha väckt Sara och Emma-Karin i lägenheten bredvid börjar en telefonkedja av världsklass (eller ja, telefonkedja och telefonkedja, det var väl ett-två samtal, men i alla fall.) Vi får efter ett snabbare besök på Hitta.se tag i alla fall tag i Grkas hemnummer och som tur är svarar han och vi inser att läget är lugnt, han klarade sig relativt lindrigt. Efter det bjuder Julia på skjuts till Umedalen och det ska hon ha bra med cred för (även Sara och Emma-Karin kan ta åt sig av cred-kakan).
En helt okej kväll som kunde ha slutat riktigt tråkigt men som tur var inte gjorde det.

/Gärard Synth - vi hörs på fredag

RSS 2.0