Va e väl en nyår i Hemavan....

VÅGA VÄGRA HEMAVAN!!
Nej jag ska inte försöka säga åt folk att dem inte kommer ha kul under helgens bravader. Alla ingredienser finns för en fruktansvärt lyckad helg men för egen del blir det inget av.
Varför då frågar du dig, varför skall inte den vassaste tungan och det elakaste sinnet med till Norges eget Gladmichpartenkirscten?
Svaret är kan delas upp två komponenter. Den logiska och den emotionella. Den logiska är att det blir lite tajt i tids-schemat och att arbete ändå på något sätt ger frihet. Den emotionella är att jag är helt otaggad, ett riktigt illavarslande tecken som skrämmer mig själv då det bara kan betyda att en vinterdepression är på ingående och att det kommer bli ett tungt tungt kvartal framöver. Jag får sätta hoppet till att det bara en mental försvarsmekanism.
Så va e väl en nyår i Hemavan, kallt och fyllt med cpn och alldeles..... alldeles underbart!

BEFRIA DAWIT ISAAK

Roland Pop - Dags att dra på sig blåstället

dags att packa

vad fan sak man ta med sig till hemavan? tandborste, sovsäck och öl? jaja det löser sig. om 3 timmar är vi förhoppningsvis ute på de hala vägarna. detta är en storsattsning från mig som lägger ut det sista av mina ack så värdefulla pengar, men ska det tappas så ska det. jag räknar helt enkelt med att få anställning någonstans direkt när jag kommer hem.

det känns som om bloggen är på väg att gå på grund och vi måste styra mot djupare vatten snarast. skriv ett inlägg lite då och då så blire kanoners.

/öjvvffin

Edwins grannar tappare?

Som sagt, en fest är alltid en fest. Edwins hus är det bästa! Så här sitter vi och softar med några skönare personer. Hemavan väntar på måndag och det blir årets någonsin! Nyår i Umeå är ju lika torrt som Mats på Biltemas läppar. Hemavan är det som gäller. Biljetter till hotellets nyårsparty är bokat och resten löser sig. Det ska bli skönt att åka upp och andas lite frisk fjälluft :) EHWHEHWEHHEWHWE alltså typ HEWHWEHEHWHEWhwehHEHEWHEWHEW tappare inte!

Vi hörs i Hemavan!

/ hOEVDINGEN aka J.Grenholm, eran lallare på lan.

Return of the Londoners!

Nu har iaf den förste av sju landat i Umeå för att spendera en trevlig jul med släkten(koka inte nu Jimmie). Det blir kööörv, skinka, meatballar och na fisk av massa olika slag. Det blir ett ruskigt kort inlägg eftersom flygresan var dryg och jag måste sova. Men ger en shout out till garran i Umeå att nu börjar det roliga igen i och med inklampandet av Londons egna garranavdelning.
Så varför inte träffas över en kaffe och bulle för att gå igenom våra livsöden?

//GRKATHAMÄÄÄN

nu ska Mekaredde få liv i volvon

Det är bara volvon nu eftersom att g-unit dekalen har lossnat, jag ska ha en reserv hemma men jag har inte hittat den en. Ankan T är på barnens hus och köper julklappar till diverse småbarn i familjen (jag och viktor?) men så fort han kommer hem så ska vi meka med startkablar och diverse annat för att få igång den frusna volvon. när det är gjort så ska det bytas däck också. Men om vi kommer att lyckas med detta känns tveksamt eftersom bilen är superdöd, Måste kanske byta batteri osv...

Från oss alla, till er alla, en riktigt god jul!

/Öjfiin


Vi lever i Sverige? Och Julparty på Corona ikväll!

Än en gång så har ju Roland PoP bevisat att han är garrans smartaste person!

Jag förstår resonemanget kring julafton men för de som inte orkar/vill eller har möjlighet att fira med familjen så är det väl ett ganska bra alternativ att fördriva julaftonskvällen! Så var vänlig respektera allas val eller så skallar jag den som inte gör det??!!! *FNIZZ*

Sen att man skulle bita i det sura äpplet bara för att jag redan har sett Bond? TAPPARE INTE! Jag har redan sett Bond och den var inte DE BEZTEÈE á la Nyckeln till frihet. Sen kan man ju faktiskt se en film två gånger?

Som vanligt så hugger jag på allt då jag är på huggarhumör HEWHWEHHWEHWHEWHEHHHWhwhwhwhww

För övrigt så kommer jag och troligtvis några till att stå på Alvik klockan 18.05 på måndag! OCH ALLA SKA FÅ EN STOR BJÖRNKRAM, vare sig ni vill eller inte!

Årets citat 1: "Alltså, skulle ni va kompis med mig om jag skrattade såhär: HEEEHWEHEHEHWHHWEHEHWEHEWHEWHEWHEW"


/ hOEVDINGEN, hugger på allt! avd. Skogshuggare?

Julskinka och dumjavlar

Tiden i London borjar ga mot sitt slut for Umedalens egna upptaktsresande och det borjar bli dags att planera lite kring julen.  Nar det galler bion finns det bara ett alternativ och det ar bond, vi bestamde det redan innan vi for hit sa har man sett den innan far man bita i det sura applet.
Angaende Pipes sa kan det ringa mig, har ska kakas julskinka och pratas med slakten! Bars kan man gora nar fan som helst, julafton ar en kvall!
I ovrigt sa hoppas vi pa ett varmt mottagande pa Alvik och att alla taggar julhockeyn pa julaftonsmorgon!


gym nu?

Vaknade 15.17 idag av att det telefonen ringer, går ut med hunden, handlar mat, lagar mat och nu sitter jag här. Jag måste vända tillbaks dygnet!! Jim är påväg hit nu för vi ska slipa kanterna på kanonerna nere på muskötens gym.

snart är det jul och alla kommer hem för att fira med familjen--> (garran). Det är dags att välja film den 23e. Personligen så vill jag se bond och jag hoppas ni i london inte har sett den en. Dom som var här i umeå innan jag kom hem har redan sett den och det rycktas att dom vill se "vi hade iaf tur med vädret 2". Inget som känns lockande direkt.

Som vi nämnde i det tidigare inlägget så ryktas det pipes på julafton och jag och HEOVDING är sugna. Varför fira jul med familjen när vi har varandra och kall öl inne på pipes. För julen tar ju endå slut efter julklappsutdelningen som sker kring 19.00-20.00 och pipes öppnar ju somsagt inte förren klockan 22.00!

ÖJVIN "the man?" DAAL
 

MEN TAPPARE INTE jävla förhandsgransksnignsoafiHORA

som ska användas flitigt på fredag. då är det nämligen corona JULskiva. hoppas dom spelar julmusik. här är några smakprov på raggningsrepliker:
-Det är ganska halt ute, och jag föll för dig.
-Det är tur att jag har vinterdäck på bilen, för du har så fina kurvor.
-Om du var ett julpynt skulle jag sätta dig längst upp i granen.
-Följ med till marknaden här borta så ska du få se mitt stånd.
och många fler kommer levereras på fredagskvällen.

det rycktas pipes på julafton, öppet 22-02?

/Jalley, Musse och Nazims hund.

 

Garran i Camden

Nu sitter större delen av garran (tobbe och viking sitter hemma) i Camden på efterfest och dricker lite allt möjligt och tar det väldigt skönt. Vi har varit på KoKo ikväll och det har varit kul. För tillfället mår alla bra men vi får väl se hur det är imorn, men vi har i alla fall lyssnat på julmusik osv.
Nu ska vi slagga här hos några kompisar och imorn blir det marknaden och kanske något mer. Det blir nog bra i alla fall, det brukar ju lösa sig.

Puss på stjärten från Garran Boys!

Zimbabwe har tappare totalt och Wayne's har nya stamkunder!

Hej! Jobb 06-17.30 idag, sjukaste skönaste!

Som jag skrev den 9 november så är ju Zimbabwes inflation tappad för länge sedan. Den 9 november så var den uppe i 10 miljoner miljarder procent. Idag är den uppe i triljarder procent. Alltså 1000 miljarder miljarder procent. Tappat? Svar ja. Sveriges inflation ligger runt 4 procent och det är dubbelt så mycket som Riksbankens inflationsmål på 2 procent.

hOEV, Bålan aka Ove och Rekan har funnit Wayne's. Mysigare stället får man ju leta efter och det finns ju nå fräscht där ibland också! 
 
Inga förslag till en ÅRETS-lista än så länge, kom kom kom med förslag!

HEJ!

/ H, dra keeka?? Nå kött ??

HEWHEWHEW

-hemsk olycka det där!
-är det blod?
-nej vin.

har hört att det ryktas luciavaka i jims stuga? blir nog najs.
Öjvin.

ÅRETS - UPPDATERAD VERSION

Snart är det dags att sätta ihop årets ÅRETS-lista med årets tapp, årets jalley osv! KOM MED FÖRSLAAAAAG!

Skön helg, imorrn är det jobb 05.30 men det är snart fredag igen och då är det Luciavaka som gäller!

Garranmedlemmen Simon "Zash" Mårtensson är muntligt överens med Umeå FC om att representera dessa under 2009! GRATTIS UFC säger jag bara!

Skön låt, tack Janne P för den!



Öjvin ville att jag skulle slänga in ett skönt klipp så då gör jag det också!

Någonting för Garranboys?!?!?!



  / H, den 29:e intar Garran Hemavan, är du med?

Juletid i London

Julen har borjat komma till London sakta men sakert. Visst, julbelysningen pa Oxford Street har varit uppe ett bra tag nu, men julstamningen har inte borjat komma till Garran-nastet forran pa senaste tiden.
I och med att vi har ett ganska begransat jul-soundtrack sa har latarna Triad - Tand ett ljus, Just D - Nu ar det jul fatt ga varma. Inom nagon vecka eller tva ska aven en julmiddag bli av. Forst kravs dock ett besok pa IKEA, for man kan ju inte ha ett julbord utan skinka, prinskorv, gravad lax och julmust!
I och med detta inlagg upmanar vi er alla att sprida karlek under karlekens egna hogtid Julen! (alla hjartans dag raknas verkligen inte som en hogtid!)

/ Garran Boys - era jultomtar i acton

PS. har kommer en lat for att lyfta humoret hos alla er lasare.

Paul McCartney - Wonderful Christmas





Lugn och fin by DJ Buketten


RSS 2.0