men faaaaen

har nu äntligen kommit hem från en ganska rolig utgång här i bergen.... efter att ha fått en hel del billig dricka av vår gode vän kimmy på metro så tänds ljusen och det är dags att bege säg hem. bussen hem är precis som vanligt och jag och holma sitter bredvid varandra. plötsligt reser jag mig upp och går iväg. holma antar att jag ska kexa i något hörn och tänker inte så mycket på vad som faktiskt har hänt med mig. jag har somnat i en annan stol och totalt missat hållplatsen där vi ska gå av. inte först förren jag är vid ändstastation så väcks jag av en grinig busschaför och är tvungen att kliva av.. hur långt hemifrån kan jag egentligen vara? jag tror inte att det är så specielt långt. men ack så fel jag hade. efter 3 1/2 timmes vandring/jogging så kommer dagens första buss...!!!! det tar bara 25 minuter med bussen att komma fram till min hållplats och ytterligare 15 min att gå hem. så här sitter jag nu klockan 7 på morgonen, hungrig och trött''! vi ses på lan om tre veckor /öjvin

Samson

På en sen lördagnatt väckte vi grannarna med ett högt spelande av en viss Regina Spektor. Men det kan knappast uppröra någon, snarare tvärtom. Ett bra humör uppnås med bra musik.

Jag och Janne Baloo startade dagen på Hoevdingens soffa för att senare röra oss mot utkanterna av Umeå, närmare bestämt Älvdungen och Sörfors. Där fick vi genomgå tester och tävlingar för att fördriva tiden. En klar vinnare steg fram ur dimman och det var inte helt oväntat en viss Grka. Janne Baloos lag kom på en tajt andraplats men kunde aldrig hota de överlägsna ettorna med mig i spetsen.

Senare på kvällen tog vi en taxi och körde fram och tillbaka till Sörfors alldeles för många gånger. Tillslut hamnade vi på Rex för att gama. Rex är ju fan värdelöst, det går knappt att ha kul där. Men vi höll i och sitter nu och lyssnar på Samson av Regina Spektor och njuter. Dock skall sägas är att efter jag skrivit detta så kommer jag somna som en sten. Ungefär som de två som ligger skönt och snarkar i mitt vardagsrum.

Det sista jag nämner när jag lyssnar på Samson är ju att precis som Regina ifrågasätta varför inte bibeln inte nämnde Garran. Det bästa gäng och häng jag någonsin kommer ha. TY DUDES!


//GRKA

En dag på TC!

Tänk om alla TC-dagar vore som denna kväll. Då hade utgången varit något att verkligen se fram emot. Denna kväll var en kväll som ingen skulle ha missat, för allt som vi gjorde var awsome.
Vi kom till Jimzzan och det var massor med fräscht där, jag skämtar inte det var sinnessjukt. Tänk att få se denna kvalitet varje utgång.
Vi löste det på ett jävligt bra sätt och här är vi. Vi äter perfekt kokta ägg och dricker öl. Livet är perfekt!

kram kram kram på er så hörs vi!

/ hOEVDINGEN, Janne Baloo och grka!

RSS 2.0