Bombaybrus

Garran drinktips:
1dl Halmstad Crush Dry Lime.
8cl Bombay sapphire.
1 multivitamin brustablett (GranatLime)
en kiwi.

Häll upp Halmstad crushen och Bombay sapphiren i ett glas. Mosa sedan kiwin rejält och blanda ner den tillsammans med krossad is. Släpp därefter ner brustabletten i glaset och njut av den bubbliga Bombaybrusen. ha gärna ett tänt tomtebloss i andra handen!


Jägergurt

Garrans drinktips:
1 dl Vanlij yogurt.
Nyplockade blåbär från elljusspåret
En skvätt mjölk
8 cl Jägermeister

Blanda alla ingredienser i en mixer. Mixa servera med vodkaisbitar, sugrör och en hel ölkorv (drinkpinne). Drick och njut av Jägergurten!

Om inga av ingredienserna finns att tillgå, köp en yoggi blåbärssmoofie tillsätt Jägern. SKAKA.

Rolle och Öjvin - Cocktailmastahs!

Don't wanna hurt you

Man ser ut som pianisten i the sounds! LONG LIVE ROCK'N'ROLL!



Roland PoP - It's not about the drugs, the money, the fame. 'Cause a real RocknRolla wants the fuckin' lot!

Jaha, då var det dags igen, Garranboys fortfarande störda men....

Eftersom besökarantalet går stadigt neråt så tänkte jag dra in ett snabbinlägg. FrillMastahFlex-hOEVDINGEN och Anna har idag klippt Öjvin, Rolle PoP och Gärard! Det blev galet bra och bilder utlovas!

Annars så har det inte hänt så mycket förutom att vi har bestämt att styra upp maskerad nästnästa helg, problemet är bara att vi inte har nåt bra tema än. Förslag NÅGON? (HEHE) Isåfall, slaska in en kommentar.

/ H, 42 dagar kvar till PaL!

on my funeral

just fuckin play  meatloaf!

Man börjar bli till åren kommen 2!

Efter ett snabb titt i Annas bildmapp smäller det!

JAG GER ER.......


Edwin anno 2007. Söt som socker!

FRÅN GARRANS DVÄRGSEKTION KOMMER......


en 1.70 lång Rolle

FRÅN TVSPELETS UNDERBARA VÄRLD KOMMER......


Gärard och Baloo två år oskuldsfullare!

TILL SIST THE ONE AND ONLY....


ANTE THE MAN!

Roland PoP - Tiden går!

Man börjar bli till åren kommen!

Sitter helt på random hos Anna och slösurfar med dålig andredräkt. Hon pratar med Ida i telefonen och dom där nere är tydligen förundrade över hur trevliga vi var i lördags!
WHAT! är min spontana kommentar. Man börjar tydligen bli till åren kommen, tappat stinget, missat alla säsonger av 24 för vad jag minns gick jag runt och hateade på ridmössor och otrevligt folk från hufudstaden. Nej nu laddar vi om inför helgen KOM INTE på besök för jag måste visa att jag fortfarande kan!

Roland PoP - You gonna win fuck all this year!

Vit flag!

Som de flesta i garran vet har jag varit något skeptiskt till det nya fenomenet facebook, men efter att min trogne vapendragare janne baloo gav vika för internets påtryckningar för ett par månader sen kände även jag att det var dags att hissa den vita flaggan... Så ja helt rätt gissat det har blivit en till Christoffer Holmberg på facebook så ungdomar nu har jag ögonen på er, WATCH OUT! och nej det har inget med klockan att göra för er som sett Wow jocke på youtube.

pEaCe från boden XOXO ginger

faaaaaarmor och en galen hedvig lindahl!

Det här vänner, och ovänner, är ett stort ögonblick. Efter att jim har fått bestämma rubrik har jag lämnats helt ensam med annas vita minilaptop för att få gästblogga på självaste garranbloggen. Befinner mig alltså i det här huset alla snackar om? Vilket jävla påhitt alltså, hur gick det till att 14 ungdomar i åldern 17-20 år fick hyra ett helt hus under en sommar, beläget i en lugn och harmonisk radhuslänga med en polis och småbarnsfamiljer som grannar? Det är fanimej orimligt.. fast tydligen inte, tack henrik och förlåt alla tallhedare för det oväsen vi redan hunnit föra och allt oväsen som vi med all säkerhet kommer att föra. inte meningen att förstöra eran sommar, men ett hett tips; get used to it, skaffa en sommarstuga eller helt enkelt fly landet.

Inflyttningsfesten är ju som tidigare nämnt redan avklarad.. Lyckat? det var det säkert, dock kan jag inte helt och hållet bekräfta det med tanke på att jag typ var lika full som vårt hus. Ikväll dock är jag väldigt nykter, till skillnad från övriga.. Underbart att då få sitta och blogga lite, något som jag aldrig tidigare gjort och som jag troligtvis aldrig mer kommer att göra. Just ja, det fanns ju lite önskemål från självaste lövet om att berätta om att vi har den skönaste balkongen som någonsin uppfunnits, att det finns stora planer på att styra upp vårt fina uterum och att tjej vs killrummet är ett faktum. INGET grisande i tjejernas rum där sängen är renbäddad med annas nyinhandlade sängkläder.

Brukar ni ens styckeindela? Inte den blekaste, men hoppas det, vill ju inte verka märkvärdig. "OOouuuuuäääääh, ditt cpbarn". Citerat Elina som just sket på sig då hon inte märkt att jag var i rummet. Aja, nu är det iaf dags att återvända till verkligeheten, nedervåningen och alla andra cpbarn. Ring mig så hörs vi som tex hedvig skulle sagt.

hadddeeeeee /juliam

Haru gått och blivit bög?

Efter en kort kväll i huset bestämde både jag och hOevdingen oss för att åka hem och ta det lugnt. Efter att ha droppat av honom och sedan kommit hem blev mitt sug efter att ha något att tugga på för stort. Men istället för att cykla/köra till statoil så bestämmer jag mig för att ställa mig och skära upp gurka, morötter och grönsaker i stort  till små stavar.
Varför jag då ville ha dem i stavar var för att jag redan stått och vispat ihop en speciell grönsaksdipp på creme fraiche och kryddor av alla de slag. Så nu sitter jag här och skriver och doppar mina fina grönsaksstavar. Tänkte bara varna lite såhär i förväg så ni inte blir förvånad då jag är en av pojkarna i Fab 5 om ett par år. Kanske kan ni med denna information också hjälpa mig ur denna spiral underliga påhitt.

Yours truly, grka.




RSS 2.0