sjukhusbesök och dyra hamburgare

gårdagen slutade för min del inte helt lyckat. det blev någon timma på sjukhuset där dom drog tillbaka axeln på sin rätta plats, denna gången var det faktiskt ganska smärtsamt. sedan så råkade jag rymma från sjukhuset innan jag var färdig och tog bussen ner på stan med diverse saker kvar i armen. så jag fick skjuts tillbaka av anna och hedvig som bjöd på kexchocklad och lite ahlgrens bilar. när allt sedan var färdigt så blev deet burgare på olearys som kostade halva studiebidraget.

på kvällskanten så åkte jag hem och rekan hakade på. vi stekte på ett par köttbitar, gjorde strips och såg på What Happens in Vegas. den filmen var mycket bättre en vad jag trodde att den skulle vara.

tack och hej leverpastej. Öjvin DAAL

Evig ära ligger i potten!

Aye Aye
Äntlingen drar årets yra igång och det är med enbart positiva känslor som jag sitter hör och förmedlar mina tankar på bloggen. Ifjol skulle vi va funk maztaflex men det gick ju åt helvette så nu kör vi All-in Garranstyle. Det finns ingen tid för seriösitet utan det blir karatebrännboll hela dagen. När natten tar vid blir det nog inte heller så lugnt så kl 17 ses på bana 28-29 för då äre på riktigt

Bobby Bolivia - din cap bland undersåtar


Brännbollsyran 08, Fredag!

Då var det då dags för en ny årgång av Brännbollsyran (det heter -yran, inte -cupen!). Vid 14-14.30 väntas delar av garran att anlända på ängarna för att knäcka dagens första. Förhoppningsvis dyker även fler upp i tid, så att en någorlunda fylla hinner byggas upp innan det är dags för spel klockan 17.00. Efter att matcherna är avklarade så styr vi förhoppningsvis kosan mot Fysik Gränd, och kanske hinner man trycka i sig ett mål mat på vägen, vem vet. Efter det är det enbart brännbollsfest tills natten blir till dag!



/Gärard Synth - eran lyra i brännbollens värld

Då taggar vi !!!!

Pool Vit 27  // Bana 28 och 29


Robinson andrasorteringen

Vroksjab KFI

Garran

Jamtland brunkers

HolidayHooligans.se



Alla barnen hade smala ben
utom Elinor
för hon hade så tjocka lår.

*****
Alla barnen vårdade naturen
utom Enar
för han knäckte alltid grena


Köp en lott!!

Gårdagens bal slutade i ilskans tecken pga  en borttappad plånbok. Idag vaknade jag trött som en gris och plånboken var fortfarande försvunnen. Det fanns egentligen två alternativ till vart börsen skulle kunna vara och dessa två var 1. Stulen, eller 2. Liggandes på golvet inne på äpplet. Big chance att jag tappat den inne på äpplet tänkte jag men for ändå dit och kollade läget.
Frågar dem i receptionen om de hittat någon börs, självklart svarar hon nej och då frågar jag efter min kära vinröda gördel som jag också lyckats tappa (som gjorde hela min klädsel btw). Hon hade en gördel inne och gick bakom och hämtade den, tror ni inte att hon också märker att hon har en plånbok där som tillhör en viss David Viksten. REPPENICE!!!! vilken lättnad och självklart får hon en stor kram för att hon gjort hela dagen!!
Pengarna var ju iofs borta men kortet kvar så jag funderade på att cykla iväg och köpa en lott men det blev inte av. Min tur är använd!
Det roligaste är ändå att jag lyckades supa bort gördeln. Det måste varit David Blaine som varit framme och gördeltrollat!
Men allt är återställt och jag är lycklig för stunden iaf!

//GRKA, eran solstråle bland kavajerna

cpskadade cpn

skoj som fan när man är den enda kvar på vasaplan när alla har fått skjuts hem eller till efterfesten. dock var förstås stackars viken som tappat sin börs kvar också men han har ju inte jättelångt hem direkt. kuksugarjimzzan tog endå en taxi tillsammans med en fräshnice mörkhyad brud och lämnade mig och viking att dö i kylan, han skulle såklart till farsan sin och kunde inte ta mig och viking med sig eftersom han for åt helt jävla fel håll den kuksugaran. själv så var man tvvungen att gå en bra bit med ett par skor som gav riktigt härligt skoskav tills jag hittade en cykel med punka på båda däcken och lika ranglig som stig på styltor som jag sakta men säkert kunde cykla hem på (jag bor på lagmansgatan, ganska så jävla långt). jag vill också tacka alla som inte ställde upp på att ge mig skjuts hem eftersom jag nu förmodligen aldrig kommer kunna runka igen eftersom jag förfrusit mina händer.

öjvin DAAL eran numera TEGARE bland apor på umedalen

vi är odödliga!

det löser sig alltid, alltid, alltid!!!!! ju me man tänker på det ju sjukare är det!
TAGGA SOMMAR VÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

det löser sig alltid!

nu har vi alltså fixat PaL biljetter som vi var så nära att ge upp hoppet på. dessutom har vi bruce biljetter som dom flesta också gav upp om innan simon kom fram och räddade dagen. dagens hjältar idag är förstås Julegrisen och Öjvin DAALS käre mormor Mona som fixade med betalningen. bronset går till Gärard som fixade med campingen.
 
men vilken sommar det kommer bli eller hur? först studenten, sedan PaL och Bruce. sen på höstens kant så börjar nästa äventyr. LONDON CALLING som clash hade sagt.

Öjvin DAAL to the rescue

Stor prestigeförlust!

att vi inte lyckades styra det här i tid känns bara pinsamt men kom ihåg: Det är alltid som mörkast före gryningen.

eNGaN  - din spontane poet bland blandrasiga pandor

VIKTIGT!!!

DOM SLÄPPER SEPARATA CAMPINGBILJETTER TILL PEACE AND LOVE IMORGON 14.00


+ DET FINNS ENDAST 1000 stycken 3dagars biljetter kvar!
Chansen finns alltså fortfarande om vi agerar snabbt som satan!


Yran

Som jörgen heter på msn, TAGGA YRAN!!! FEST FRE+LÖR!!! någon som känner sig manad Gärard Synth kanske? hoppas alla garran boys känner taggan med mig och jörgen! =)

Mc WHO? Tony Blair? WHAT!

Eventuellt alternativ...

Arlanda - Bulgarien (Sunny Beach)
2198 SEK per vuxen med Fritidsresor
Utresa: 2008-06-18 kl: 17:15:00
Hemresa: 2008-06-26 kl: 00:25:00


Hotell
Hotell & Lägenheter Central
2-stjärnigt
Dubbelrum
Totalt ca: 2198 SEK per vuxen





När allt kommer omkring så är det kanske ett alternativ att sticka utomlands om priserna ligger på den här nivån.


/Gärard Synth

Mentaliteten

Long time no see!
Man frågar sig, varför just oss? Är det inte så att det är våran mentalitet, med att allt löser sig, som gjort att vi hamnat i den här "skiten". Campingplatserna är slut och Brucetåget kostar skjortan. Då är det frågan, är det dags att börja planera eller luta sig tillbaka och lita på den gamla härliga mentaliteten igen. Jag vet inte vad ni tycker, men jag är inte beredd att släppa taget om våran sköna klyscha, för när allt kommer omkring så löser det sig alltid. Vare sig det är Engans fysikprov imorgon, PaL, eller vad ni nu vill. För oavsett om Garran Boys rockar loss till Hoffan på PaL i sommar eller ligger på nå strand på i något randomland och spanar efter något gäla najs, så har det nog löst sig.

Du kan inte planera dig till perfektion! Välkommen till Garran, spontanitetens högborg.

Over and out från Aten

JAHA?!!

"Festivalpass inklusive camping är nu helt slut till Peace & Love 2008. Det kommer inte att släppas några fler sådana biljetter.
Det är endast de personer som har festivalpass inklusive camping som har tillträde till campingen, campingen ingår ej i de andra biljetterna."

+ att alla biljetter med camping som läggs ut på blocket eller auktioneras ut på tradera går för typ 2500-3000 kronor styck. Är detta verkligt?


/Gärard Synth - eran ågren i festivalträsket

Varför just oss?

Nu har vi skitit i det blåskåpet modell grövre! vi har alltså ingen campingbiljett till peace and love, tåget till bruce kostar typ 1500 minimum så vi har lite klurade framför oss! bo ett nerpissat buskage på PaL eller bo i bilarna? Fara till bruce med bilarna eller punga upp miljard för tåget?



Kravlös i Krokum

Peace and Love, 3-dagars camping = SLUT!!!!

Det är bara att konstatera, för den som inte tror det är det bara att kolla PaL hemsidan (biljetter; köp biljett). Camping biljetterna är slutsålda!! FYFAN!!


/Gärard Synth

Bärs

Ryktet säger att det ikväll vankas bärs för större delen av de garran-boys som fortfarande befinner sig inom Umeås gränser. Ifall någon av garrans användare känner att de ej blivivt meddelade är det bara att infinna sig vid garaget klockan 18.30 med valfri dryck. De som hitills väntas delta är McGinger, Öjvin DAAL, VfKorren, Alejandro samt undertecknad. Det hela kommer börja i garaget för att sedan styras vidare till Alejandros hemkvist vid 20.00 snåret och efter det, troligtvis utgång. Förhoppnigsvis kommer ölen att flöda och allas humör att vara på topp. 

Puss på stjärten tills vi hörs igen.

/Gärard Synth 
 


vilka killar?

http://www.youtube.com/watch?v=8BbUhlIEZEY&feature=related

wäh blä ginger

piraten THEME

denna låt borde spelas samtidigt som man utför Piraten. det är inte ett måste men det ger ju en extra guldkant om man får det på film och mer respekt från boysen.

http://www.youtube.com/watch?v=uQrYEEfgbG8&feature=related



Kelsooo

Efter allt snack om That 70's Show den senaste veckan var det ju inte oväntat att man skulle bli sugen på att se några avsnitt. Hur som helst så är Kelso inte att leka med. Äckligt skön kille! hahaha

http://www.youtube.com/watch?v=h3TCOnXfcR0&feature=related


/Gärard Synth

semi pro på DVDrip

så vad säger ni? blir det en garran ikväll efter matchen, eller ska vi vänta tills A-Lagarna kommer tillbaka från kiruna? jag tycker vi skiter i dom och ser den ikväll iaf.

/öjvin DAAL

No more Lugna Favoriter

Nu har volvon fått en sådan där ipod radio grej! Det är slut på taskig radiomusik och det ska istället dunkas PETTY och KISS när skönvolvon stegrar förbi. Dock så är väl mina högtalere inte i toppklass men det får man leva med.

Garran är endå ett bra namn på yranlaget, dock var i skuggan av ankan inte så dumt heller.

/Öjvin DAAL

Thåström och Yran

Thåström kommer till peace and love= nu äre bokat.

Vad gäller Yran så spårade omröstning ur så det blir namnet Garran, pool tid kl 2 och kläderna får vi slåss om. Det är that 70's som står mot blåställen och vi får hitta en lösning på det där. Svaret är dock inte yfront på huvudet som edwin förespråkade.
För övrigt ska pengarna in idag så jag kommer ringa till alla berörda parter och driva in skiten ikväll. 17 stycken har anmält sitt intresse vilket innebär att gruppbilden kommer bli alla kärnmedlemmar och lite hang-arounds vilket är jävligt positivt. Vad gäller alkoholkonsumtionen så räknar jag med att alla div 6are och de som inte spelar fotboll ställer upp!

VFkorreN - din termos i gryningen

En dysse Turks första inlägg!

Var i landet växer de frodigaste snorbromsarna? Finns det några tangorabatter i Närke?

Hur många Burt bor det i uppsala? Allt du behöver veta om svenska mustascher hittar du här;

-------->   www.mustaschkampen.se 


här är min turkmoppepizzabagarmustasch! upp till kamp boys, ladda upp era pics!



/eran bagare på stan


Där rök peace and love biljetten?

jaha skojigt värre när man ringer till försäkringsföreningen och får reda på att man har fått en räkning på 2000kr för att bilen har blivit felförsäkrad. tydligen kan inte bilen stå på mitt namn och vara försäkrad av ankan torneus. så det var bara att rulla ner på banken efter skolan för att ta ut pengarna. någon peace and love biljett blir det nog endå! men de där två lakanen skulle ha sutit fint till något annat.

ps har ni några önskemål om hur bloggen ska se ut kommentera gärna detta inlägg. håll er dock inom en rimlig nivå som jag kanske kan utföra.

/Öjvin DAAL - eran edwin i kärleken

Minibuss till Peace and Love

Jag har nu kollat upp priser för att hyra en minibuss till peace and love. Om vi hyr från klockan 16.00 den 25:e Juni till samma tid den 30:e blir priset; 3500:- för en med 7 platser från Hertz eller 5000:- för en med 9 platser från Statoil. Ju fler platser desto bättre säger jag, så ifall vi väljer Statoil bussen blir priset 556:- per person för busshyran + 174:- per person för bensin fram och tillbaka om bilen drar en liter milen i snitt. (120 mil * 13 kronor litern delat på 9 personer) till Borlänge, dvs. = 730 kronor. Så låt nu åsikterna flöda fritt. Är det värt det? för ifall vi skulle ta Edwins och en bil till skulle priset bli ca. hälften så stort.





/Hoffe - eran rese-matematiker i etern.

Trappatoni brinner AV!

Ja, idag när den svenska em-truppen ska presenteras så kan man ju alltid hoppas på en press-konferens av det lite mer intressanta slaget, så att säga. För det känns lite tråkigt när, för att citera filip och fredrik under samma presskonferens som de ställt den klassiska "vad tror du att medellivslängden ligger på om 100'000 år" frågan till Zlatan och Lagerbäck: "alla ser ut som att de vill ta livet av sig". Tacka vet jag Trappatoni, om Lagerbäck någonsin skulle kunna agera som Trappatoni gör på videon nedan skulle respekten fan vara oändlig. 

ps. Eftersom att sidan fortfarande är helt förstörd så får det bli en länk.

http://www.youtube.com/watch?v=Bqp64q7kHmw


/Hoffe - Göteborg Boogie!


Erland stepper in

Den självutnämnde drottningen av Garaget har nu för första gången gjort slag i saken och skrivit ett inlägg till bloggen. Däremot kommer det att publiceras under mitt manliga pseudonym Erland på grund av könsdiskrimineringen som pågår inom Garaget.


Mitt förslag;


Att vi klär ut oss till medlemmarna i That 70s show. Detta på grund av att det förra förslaget om att alla har blåställ var jävligt tråkigt (även om hela Garagetgrejen va skoj men outfiten i sig är väll inte så jätterolig). Men även för att That 70s show var inspirationen till Garaget från allra första början (sommaren 2006 red. anm). Vi har även några väldigt perfekta look-a-likes inom Garaget.


Simon - invandrarkillen Fez

Markus - som Kelso den flummiga snygga-killen-utan-brains

Johan - med samma softa who-cares attityden som Hyde


Sedan finns det ju massor av roliga karaktärer till oss andra, så som Donna, Jackie, Bob, Kitty, Laurie, Red, Midge osv. Karaktärerna är inget problem, ifall det tynar med roller så får det helt enkelt vara två Kelsos o dyl.


När det gäller själva kläderna så har vi helt enkelt kläder som var populära under 70-talet. Här kommer några bilder som inspirerar.


Så, vem är på?

/Erland Er stilguru in need


Bilder kommer framöver då bloggsidan har lugnat ner sig med dampet!







Filmen som har allt

Doomsday öppnar med ett dödligt zombielikt virus och slänger in vår hjälte, en fräshnice brud som har ett "harry-potter monsterögat moody öga" som kan spela in filmer, in i denna dödens stad som är avseglad från omvärlden av en berlinmurenliknande mur med ett fett vapensystem "ingen kommer ut, ingen kommer in" för att hitta ett botemedel. när dom väl är där inne slänger dom på sig sina mass effect liknande dräkter och söker igenom den tysta skräckstaden. då från ingenstans dyker denna silenthill brud upp och skapar lite koas bland elitstyrkan. hon är ett lockbete och snart så stormas dom av människor med mohawk frisyrer och hela zoombievärlden vänds upp och ner och blir helt plötsligt mad-max filmen. inte nog med det så dyker robin hood upp och visar dom vägen till sherwoodskogen där dom blir fångatagna av den svarte riddaren. helt plötsligt så befinner vi oss i medeltiden och vår hjälte måste gå upp i en gladiatorfight mot den svarte riddaren! efter hon vunnit fighten så flyr dom en en gång. nu lyckas dom lägga vantarna på en fin satans bentley! men den är ingenting emot mohawksnubbarnas flakmoppar och epor som är snäppet snabbare. men till slut så lyckas hjältinnan vinna och fixar fram botemedlet mot viruset och blir sedan ledare över mad-max/mohawk gänget! VILKEN FILM!

eddogirl: i am BEOWULF

Ny plattform och Yranlag

Sådärja premiär på nya plattformen det återstår att se om man kan logga in på blogg.se i annat fall är det publishme.se samma mail och samma lösenord som gäller!

Nu har iaf Yranlaget tagit form:

Elin, Jenny, Engan, Eriksson, Modin, Johan, Edwin, Holma, Palm, Ellen, Emma, Jim, Simon, Viken, Lie, Bålan.
Det är ett frågetecken om Johannes ska vara med men till resten håll 50 spänn redo tills på onsdag då jag och min enforcer Ginger ska dra runt och samla in pengarna!
Med 16 gubbar i laget kommer det bli grymt nice! Både fylla och lite brännboll av yppersta världsklass utlovas!
Nu kommer vi till årets stora frågor:
Vad ska laget heta?
Vilken outfit äre gäller?
Vilken tid skall vara första resp. andra val?

VFkorreN - Din uppstyrare och självskriven Cap i Yranlaget!


Öga För Öga

JAJA
Här kommer lite bilder från pulsövervakningskamera håll till godo knoen!
http://www.youtube.com/watch?v=XBzl0GN_yU8

Hittade nåt fint iaf............

Engan/Nenke/VFkorren har uttalat sig igen:



/ Hövdingen, eran ciderpimplare i Garran's öldyrkande värld!

Varför just du?!?! Jag kommer alltid att älska dig!

Sådärja, en "intresseväckande" rubrik. Kram på den.

När öppnar sommardroskan?

När blir det första doppet?

Lyckades Ginger med en David Blaine igår?


Har inget annat roligt att skriva men så fort det kommer upp nåt så kommer ni få smaka på det! He-he-he


/ Hövdingen, eran Jurica på VST!


Heja Skolverket

Nu jävlar går skam på torra land! Tills på torsdag har jag alltså 5 saker som ska göras i skolan! FEM JÄVLA SAKER! Skolverket har kissat på mig och min vedergällning skall bli total! Jag har härmed upprop till al-Garagemoskéns Martyrer med en enda uppgift på terroragendan! ATT KROSSA SKOLVERKET

VFkorreN - Din Terrorledare Bland Blodsbröder!

Vatten + Damm/Skit = Lera

Dagen började med uppstigning 9.15, dvs. ungefär tre timmar tidigare än normalt. Detta på grund av att planen för dagen såg lite annorlunda ut än normalt, idag skulle nämligen altanräcket målas om.
Det hela gick dock inte riktigt som det var tänkt, utan målandet blev uppskjutet pga. att regnet låg i luften och därför kom min far istället på idén att låta mig städa garaget som ett sätt att betala för mitt uppehälle. Allt gick som smort och dammet bara flög ut genom garageporten. I alla fall tills jag fick den, så här i efterhand, inte allt för strålande snilleblixten att försöka använda vatten för att ta ut den sista skiten. Ganska snabbt insåg jag att allt inte riktigt hade gått som planerat när det var en jävla massa blöt skit där det egentligen skulle vara skinande rena hörn... och inte fan var lerhelvetet lätt att få bort heller.


/Hoffe

Jobbigt värre

vaknar på morgonen för att ta min morgondush för att komma tillbaka från de döda. jag vrider om kranen förgäves, vattnet är borta. jag kan alltså inte dusha eller borsta tänderna. jag kan heller inte äta min frukost som består av ca sju klunkar kranvatten (kan man äta på morgonen utan att allt smakar bajs?) det gör också ganska ont att raka sig utan vatten att skölja av hyveln med. ringde ginger och han var också utan vatten! det måste ju vara minihitler i hus F som ligger bakom denna nya terroristattack mot oss andra i radhuslängen.



om man endå hade det lika bra som dessa barn!

//eddogirl: jag ska nog inte klaga!


Top Of The League

Hörde att FFs tappra krigare föll mot ett gäng dumjävlar, inte mkt att göra vi kommer igen det gör vi alltid.
Nu till helgens stora utropstecken! Umedalens P95 har alltså tagit 6 poäng av sex möjliga. Helgen började med gårdagens utskåpning av IFK. Ronni "Rooney" Hammare stod för tre mål och Henrik Karlsson lill-andrés lillebror stod för det fjärde målet. Idag började matchen bajs men efter två byten: ut med sjöström och sulan_junior och in med hagabrödsgrabben och jeppe så styrdes försvaret upp och umedalen kunde börja sin jakten på 3 poäng. Adrian började med att på hörna skjuta in bollen på riktigt Gerrardmanér och sen gjorde Kieron von Waldorf två på kontring. I B-Ås och mariehems öga!
För övrigt ser AIK rätt vassa ut dock bra räddning av Sandqvist.
Angående utseendet på bloggen så ska här mekas en hel del, förslag på bakgrundsbild är förutom bilden från Johans första fest då edwin kåtar sönder på Jenny, alternativt en gruppbild vi får styra upp på Yran som förövrigt måste styras då anmälningen går ut snart!

VFkorreN - din demontränare bland småpojkar

Maten är klar // stig

Först en otroligt tråkig fotbollsmatch som mewdin redan gått igenom. Efter det märker man att det inte finns några extra kalsonger i väskan så det är bara att köra hang-lose i schwinosen, så lite härlig buttcrack blev det nog på olles. Sen var det hem och fixa till rummet något bättre nu iaf. Nu återstår väl att försöka lyckas med en David Blaine för att fullborda dagen.

Intresseväckande rubriker?

Ginger: eran stEkkare på x3m

pimp my blogg

någon som kan ta på sig ansvaret och fixa upp bloggen lite så den får lite personlighet. själv tycker jag inte att denna ljusblåa bakgrunden med vita vågor och lila text på "senast inläggen" representerar vad garran står för. alla andra bloggare har ju tydligen lärt sig detta så hur svårt kan det vara. vafan alla 13 åriga tjejer lyckas ju sätta upp fjorisbilder på sig själva i lätt dimmig bakgrund. jag vill se en sjukt bakfull modin och greken när han kexar sönder trappupgångar i bakgrunden av denna blogg med en skön bakgrundsfärg som är värdig umedalen. jag skulle gjort detta om jag inte var snäppet mer cp en dom flästa i bloggvärden så jag vädjar nu till säg VFkorren som har lite koll på saker i datorkretsarna eller så har hövdingen kanske har lust.

eddogirl: knulla inte en get och var sedan med på gårdingers nya sanning eller konka program.
 

FYFAN VAD SJUKT!!!!

ja, idag var det då dags (eller daks om man går efter mackans ordbok) för match för en hel del av de stolta fältherrarna av garran. Hövdingen/Jimmie B/Sportlovsjim/Jom Nordell/Julegrisen osv. ställde upp med glatt humör i målet medan även Viking/Karate gjorde oss i div6 laget äran att starta på ytterbacken. I laget fanns även Janne Baloo, Mc Ginger och Eddogirl samt undertecknad. Matchen började bra med 1-0 till våran fördel, men ack, den som ropar hej innan andra sidan av ån är nådd. Höjden tog tillbaka övertaget och matchen slutade 1-2 till deras fördel. Dock så var detta troligtvis en av de tråkigaste matcherna i fotbollens historia, utan spel och med en vindstyrka som under vissa perioder sträckte sig uppåt 30 m/sek.
Förlusten firades sedan på ett inte allt för fullsmockat O'learys.

Det var allt från mig för dagen.

ps. intresseväckande rubriker ska tydligen ge mer besökare, så varför inte försöka! allt för att nå bloggtoppen!

/ Hoffe

funderingar över balen

hur ska man anlända till balen egentligen? frågan är ju om man kan rida på en tiger. om det nu skulle misslyckas med tigeriden så undrar jag om det är någon som har en eller helst två stycken bobbycars att låna ut i slutet av maj månad. sen så undrar jag också hur många öl som är lämpligt att dricka innan man åker in till folkets. ska man vara salongsberusad eller redigt snuskigt full så att man åker vilse med bobbycarsen påvägen dit? sist men inte minst så funderar jag också över om man får ta med sig öl och sprit in i folkets hus. om inte kanske man ska ta och plocka fram FUBU byxorna från 3an och smyga in några kartor sofiero för att vara säker på att man får en lyckad kväll.

//eddogirl: bröst på håret JAVISST

Sexställningar och Ryska traktorer

Så här två dagar efter det stora spårandet hos Jenny är det dags att göra en slutsumering:
Roude - Självfallet ett ryskt traktor märke.
Och med det sagt så kommer vi in på den lite skönare avdelningen:
Harry Potter: Att tatuera sin allra heligaste kroppsdel med en trollstav som motiv.
Joe Labero: Att när man har sex bakifrån luta sig framåt över tjejen tills man hittar balansen och "flyger". (Stort tack till Slitz för inspirationen)
Karlsson På Taket: Som Joe Labero fast man man ska rotera minst 360 grader i luften fast helst fler varv.
David Blaine: Tjejen suger av killen men får ändå en orgasm.
Att Göra Det För Fosterlandet: Att ha samlag med en kvinna och placera en svensk flagga över hennes huvud. (Återigen tack Slitz).
Piraten: Att ejakulera i tjejens ansikte och därefter sparka henne allt man kan på smalbenet så hon hoppar runt på ett ben med endast ett öga som är i funktion.
Helikoptern: Holmas wikipediamek som i kortadrag går ut på, en liggande kille en tjej i spagat och starka armar på killen.
Bildbevis på utförandet av detta med en person man inte träffar på regelbunden basis skall belönas efter en unik garaget-tabell baserad på de olika medlemmarnas årsinkomster.
Utöver detta så namngavs endel människor i Harry Potter samanhang, jag förlorade Maxdan till modin i rappakalja, Johan rätt full och Edwin hade roligt.
Om ni upplever att någonting saknas i sumeringen så kommentera skiten!

VFkorreN - Din Stokesupporter bland stugrivarna

Imponerande

Frågan är ju dock om hon slår den här killen:




59,5 korvar på under 10 minuter!

/Piraten

järnmagen out öst.

under min tid på glasmästeriet öst på stan har det blivit ett par rundor på kinaresturangen mitt emot. och 2 gånger så har denna lilla tant inte mycket större en vad jag är varit där. hon är där när man kommer och har då redan ett massivt berg av mat som jag tror hövdingen skulle få svårt att göra taberas av. hon toppar dessutom detta mounteverest av mat med den starkaste såsen någonsin, den sås som man inte ens vågar lukta på för att den är så stark. när hon slukat den första portionen av mat (och man själv har ätit ungefär hälften av det hon ätit och är mätt och belåten) går hon och hämtar en minst lika stor portion till som vi kan kalla för K2! och vi sitter bara kvar där fast en vi har ätit färdigt. vi vill se när hon slukar friterad kckling, ris och diverse annat som man äter i kina i rasande fart, det är fängslande. hon blir bara rödare och rödare i ansiktet efter varje tugga och det ser ut som hon ska sprängas. när andra portionen är uppäten så är man mållös, man finner inga ord. men det värsta är att hon inte är klar hon går och hämtar mer mat. denna gång inte något jätteberg utan mer som den portionen jag åt. hon tar dessutom ett gäng skivor bröd till det. vi kan tyvär inte sitta kvar tills hon ätit färdigt och måste gå tillbaka och börja måla. jag undrar om hon åt mer efteråt och hur mycket hon ätit innan. men en sak är säker hon åt så mycket mat att det skulle räcka till en hel by i afrika i 2 veckor. hon har inte ens rört sin dricka!!! applåder

//Harry potter - spårningen

Schwinos!

Skaffa schwinos det är wu-tang

Mc ginger i ett par nya schwinos! Mmmm.........

Groupieeees!!!

Efter att ha sett kommentatorsfältet på förra inlägget så måste det ju faktiskt sägas att garran blogg är på väg uppåt inom bloggkretsarna! Våra första blogg-groupies har anlänt! Det innebär naturligtvis att vi måste öka aktiviteten på bloggen, när vi nu har ett rykte att leva upp till. Därför uppmanas nu ALLA garran-boys att skriva minst ett inlägg om dagen framöver för att så småningom toppa blogg-topplistan! FOCK YEAH! GROUPIES!!


/LallarLiam - leker ledigt med snygga groupies!


Dags för brännboll!

En god vän sa idag att brännboll är "baseball for drunk people" och det kan fan inte beskrivas bättre! därför måste vi samla styrkorna för en omgång fyllebrännboll! Rätt träning ska ge rätt resultat så att säga! Så fram tills första träningen klura på ett namn som är värdigt och drick mer bärs!

VFkorreN - din felskrivare bland moderföreningar!

Harold and Kumar

Sköna, helt störda filmer!

Det är inte ofta man lyssnar på reggae men vafan...





/Karim

Jaha, justja....

För att citera mig själv: SKRIV UNDER DITT INLÄGG MED EN SIGNATUR, ANNARS SÅ RYKER DET!

Bra initiativ men du måste lära dig att signera..



/ Hövdingen, eran chef i vårvärmen!

ny klassiker?

denna filmen ska ses sså snart som möjligt i garaget! hoppas det kan bli en ny oldschool.

har är en trailer: http://www.sf.se/filmer/film?filmid=16002566

RSS 2.0