Bara 1534 besökare igår, vart är ni gott folk?

Jahaja, då sitter man här igen för att skriva ett inlägg fast man mer eller mindre inte har något att skriva om. Kan berätta lite om vad som ska hända till helgen!

Fredag: En bättre middag hemma hos ReKaN med Bålan och förhoppningsvis allas våran egen Edwin "Poppie, Öjvin DaaL" Cole. ReKaN bjuder på taco! NICEEEEEEEEEEEEEE

Eeeeh, resten av helgen är fortfarande öppen så om ni vill boka in nåt så kan ni ju slänga iväg en kommentar! Jag är tillgänglig mellan 21.00 på fredagkväll till 00.00 på söndag! 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -



- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Umedalen har gjort klart med en ny tränare, Peter Stenberg som kommer att assisteras av Johan Järnberg och Tomas Bodén. Kan det bli bättre? Den som lever får se.

På tal om Umedalen så ska farmarlaget Umedalens FF ställa upp i Samba Futsal Cup på söndag där Öjvin är Garrans representant på planen. UFF har enligt källor lottats i den svårare gruppen sedan ett antal Sambaspelare skrivit på för UFF. Jimmy Nils var iaf förhoppningsfull och vi i Garran håller givetvis tummarna.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Det ligger i blodet som det brukar heta...? Skön frilla också?



Skön randombild iaf. Tack för mig och ha en trevlig helg!



/ Hövdingen aka hOEVDINGEN aka H, vi syns i Hemavan på nyår!

Nu vill jag ha en riktig uppdatering

från killarna i london.

Sverige är kallt och jag har inget jobb och fortfarande 0kr att leva för. här är så fantastiskt roligt att jag faktiskt ska plocka fram längdskidorna :D (fan botten är nådd)  saknar er killar, snyft.

IAF tänkte att jag skulle aktionera ut mig själv till högstbjudande! är din för en dag för kanske en lussebulle och en cigg eller en kopp kaffe och mazarin. Va inte blyga, ni vet att ni vill ;) 

/edwin

Tappare inte?

Trevlig helg, TACK för den! Storm inatt, kan bli blåsigt..

/ H


Riktig mat

Sitter hos modins syrra och njuter av min magkansla. Det bjods pa en battre maltid och jag har nog aldrig kant mig battre. Underbar mat och skona samtal!
Slass dar hemma

Roland PoP - Lewisham

Suck!

BlaochfyochuschochFOTTA!

lussekatt

är tebaks i umeå nu och är sugen på lussekatter. poppa har redan bjudit på en och imorgon så förväntar ja mig att jag och rekan ska slänga på oss förkläderna och börja knåda deg!

/öjvin

Schön musik by DJ BingoMicke


Bilder från 2008



HEWHEWHEWHEW så satans fyndig jag är!

med tanke på förhändelseförloppet i london så har jag gett modin ett nytt smeknamn. (detta är dock inte hans fel utan mer tidpunkten och otur osv) 

Victor "Ormtunga" Modin. HEWHEWHEW, jag är så satans dålig.

/öjvin Prince DAAL


Annu en dag med en kvinna i huset

Det borjar markas att ellen ar i huset, det ar rent och allt ar diskat. Ett klart steg bakat i utvecklingen rent garranmassigt men da ar det ratt skont att allt ar rent. Jobbjakten gar vidare, FruktKenneth har borjat  misstrosta och far edwinutbrott stup i kvarten, maste atgardas. Birgersson har hittat varldens storsta dricksare och undertecknad ska ut i Bayswater och meka till helgen. Garard lyckades med konststycket att bli varvad och uppsagd samma dag! STORT men da loser nog det sig till slut for honom da han ska pa Ted Steker pa intervju imorrn.
For ovrigt sa ar banksystemet korrupt i det har landet och man kan tydligen bota HIV i Tyskland, VARLDSKLASS!

Vara tankar till broderna dar hemma och den ensamma pojken dar hemma!

Roland Pop - NAMEN BONNER, VAD GOR DU?


Nytt folk och sangbyte!

Det har kommit lite nytt folk till kollektivet. Ellen aka. Erland har anlant, till Gingers stora gladje men Vikings stora sorg. Viken som forovrigt har fatt ett eget rum, sen Edwin lamnat far det kalla Sverige, blev idag tvingad att motvilligt lana ut detta till de tva turturduvorna. Ginger Jr pavag.

Stay Cool!
/ Garran in London

Bästa dagen i mitt liv

Anländer till Arlanda klockan 00.40 och stiger av planet som är packatt med mer babes en vad jag sett på hela london resan. Men bara minuter innan så hade jag frågat mannen bredvid mig på planet om bussarna till tyresö möjligtvis fortfarande gick. Det visar sig att han bor i tyresö och han erbjuder mig skjuts hem. Jag var inte särskilt orolig att jag skulle bli bortrövad eller så, utan mer att han skulle köra bil med bara ett ben! (som han hade förlorat när ett tåg körde över det) som tur var så körde han Amerikanare så det var aoutomatlåda på skiten.

när jag kommer in i den hemtrevliga 2an på sikvägen så får jag en bamsekram av pappa som direkt ställer sig bakom stekpannan för att göra korv och makaroner + ett skalat äpple medans jag tar ett varmt bad efter att jag blivit iskall av det härliga sverigeregnet. Efter det blev det lite bättre svensk tv och skön sömn.
 
Morgondagen börjar med väckning vid 12snåret och den ljuva doften av pannkakor smeker mina näsborrar. Tar mig upp ur sängen och äter belåtet mina smaskiga pannkakor tillsammans med grädde och jordgubbssylt. Efter att jag vaknat till lite och fyllt upp magen så tar jag bilen ner till äffaren och inhandlar diverse svenska matprodukter. jag tar därefter en sväng förbi farsans gamla polare Stene som bjuder på kaffe och kaka.

Väl hemma igen så är det dags för middag och jag slaskar upp en nyinhanlad fläskfile, strips och en påse med bearneise sås. Det var förmodligen det godaste jag någonsin ätit efter 1 månad av ugnspizza, ravioli och powerpasta. 

Sen återstod dagen av ett besök hos syrran, ESTRELLA sourcream and onion chips (mina tankar går till jocke) och Van Helsing på tv6. Precis nu så ser jag på Scrubs (soundtrack L O V E) och knaprar på turkisk peppar. Denna dag kan bara beskrivas med ett ord, PERFEKT! aaaaahh

/öjvin

Nyhetstorka och det heter faktiskt blogg?!

Det heter faktiskt blogg så SKÄRPNING på uppdateringen!




Glada hälsningar såhär en kall novemberkväll 2008!

/ HOEVDINGEN

"Vad vi gor i den har turneringen ekar i evigheten"

Folk verkar ha battre koll hemma pa vad som hander an vad vi har.

Namen Bonner, vad gor du?

Edwin ar nasta broder som far hem - Keep on truckin' vi kommer sakna dig varje gang vi spelar xbox.

Roland Pop - Mannen, myten, legenden.

Vecka 5

Svar pa Hoevdingens fragor:

~ Viken har inte fatt en egen sang an.

~ Viken jobbar pa puben The Green Man, Tobbe pa puben The Chapel, Simpa pa Soccer Scene, Engann pa Paul Smith, Jocka pa Ted Baker och Modin pa Hugo Boss. Alla har alltsa fatt jobb utom Edwin (som forovrigt har sokt flitigast och har minst pengar).

~ Pastarekordet har inte slagits an, och det kommer troligtvis inte att slas heller med tanke pa att Hovdingens kok var i varldsklass.

~ Edwin har fatt psykbryt och ar pa vag hem. Han har under senaste veckan haft humorsvangningar varre an en kvinna gravid i nionde manaden, och har pga. av jobb/penga-brist bokat sin hemresa. Planet gar 21.05 imorgon kvall och han vantas anlanda i Umea om cirka en vecka, efter en snabb avstickare till Stockholm.


PS. Ikvall ar det forovrigt "£10 all you can eat and drink night" pa den lokala klubben the Redback.

/Garran in London

20+, Stöcke och hur klarar sig Edwin utan ved'nsin?

Klockan är 15.30. Här är lokala nyheter med Lasse Koski-Anjou.

Kvällen började hemma hos Janne tillsammans med Frida och skönaste Christer! Efter en visit hos Ella på Rödäng så skulle vi som vanligt stiga in på Corona vid kvart över 10 men ack? Tydligen så hade de skärpt kontrollen så i princip inga under 20 kom in. Jalley sa vi och fixade skjuts med Bålan till Stöcke där det var en privatfest. Problemet var bara att vi inte stod med på listan men vi tänkte att det lär ju lösa sig eftersom det bara var jag och Janne. MEN NEJDU sa killen som höll i festen! ALLTSÅ det var kanske runt 60 personer där och det är bara jag och Janne som vill komma in men nejdu? Lite runhagensyndromet där! Hur som haver så hjälper skönaste Beijer's in oss via en bakdörr och då är vi med i gamet. Men då har ju dumcpet Janne ringt dit skjuts redan så efter 10 minuters jackletande så kommer vi ut och vakterna ser rätt så förvånade ut! JALLEY på dem! Skjutsen släpper av oss utanför Rex men vi väljer O'learys för en bättre öl för 62 kronor?!?!? Satan så dyrt så Janne och jag var inte sen att hålla med. Väl där inne så blir det en liten sväng på dansgolvet med Epa_Micke, Mercedes_Engan och Håkmark_Racing_Jockah. Det roligaste NÅGON-sin var ju dock efteråt då Lybban's randomkompis börjar håna mig och Janne för att vi har "HAFT ÅRETS VÄRDASTE KVÄLL!!!!!!! och AAARGHH, FAN VAD NI ÄR STOLT ÖVER ATT NI KOM IN PÅ OLLES DÅ DET VAR 20!!!!!!!!!!" Alltså ett helt vanligt "AARGH MAIDEN!!!!"-damp signerat allas vår vän och korrespondent i Gällivare Jörgen "Jögga, Squid, JöGeN" Wennberg. Han har fått jobb på Harrys i Gällivare och är nu inne på sin sjunde vecka i Malmens mecka. Efter denna minst sagt annorlunda upplevelse så bar det av till Max för att hälsa på Bålan. Kön var dock längre än Simpas så Bålan var inte alls intresserad av att prata med oss. Några fotsteg senare kliver vi in på donken för att handla några bättre cheese och cola. Vi äter på vägen till Beijer's efterfest där vi möter Ms. Mårtensson, Beijer's och deras granne som bor mittemot. De har tydligen hittat han i trapphuset därför att hans tvillingbrorsa har tydligen dragit hem med en F-kupa och därför så vågar han inte gå in och sova i sitt eget hem. Men, grabben är skön så vi softar i Beijer's sköna bäddsoffa. Natten tillbringas för min del i denna alldeles förträffliga bäddsoffa där jag ligger nedbäddad under en pläd bredvid denna randomgranne. Janne sover i Beijer's säng och Ms. Mårtensson sover inne hos sig.

Det var troligtvis allt från igår kväll, annars så får du, Janne, fylla i! Påtal om Janne så kommer han inte hem nästa helg utan han kommer bara komma hem varannan helg från och med nu. Det är tur man har Bålan och Rekan............................................................................................................................. HEWHEHWEHWEHWEHEW

Zimbabwes inflation är numera uppe i tio miljoner miljarder procent. För de som inte förstår så kan vi säga att Sveriges ligger på typ fyra procent. Det ser inte bra ut för landet i södra Afrika som är mest känd för att ha världens mest demokratiska ledare, Robert Mugabe.

Och så till slut, en fråga till grabbarna i London. Det är rätt många som har frågat mig och jag vet inte men nu får ni chansen att svara!

Har Viken fått en egen säng?
Vilka har fått jobb och vars?
Har nån slagit rekordet i dumdristig pastakokning än?
Edwin? (killen som kommer dit med minst pengar, har fortfarande inget jobb och ingen hemresa?!) Dock så kommer nog inte jag att bruka min hemresa från London så, KOLLA NU UPP i god tid om ni kan boka om den. För isåfall får Edwin använda den så han kommer hem! Betalningen fixar vi senare.

Dagens citat: "Öl är fan livets vatten" / J.Englund en halvtimme innan han däckar i soffan.

Keep up the good work!

/ hOEVDINGEN, eran festfixare på nyår.


Som en kniv i ryggen

Ata eller atas. Djungelns lag galler i London och Rolle har blivit krossad en Birger. TRAKIGT VARRE men da loser det sig nog vid Covent Garden anda!

Roland Pop - Din lanehaj bland jobbhajar

London vecka 4

Det var nagra dagar sen det senaste inlagget lades upp nu. Tyvarr sa ar det ratt svart att halla uppe en regelbunden korrespondens i och med att vi inte har internet i lagenheten men vi gor sa gott vi kan.

I fredags vart det Halloween fest med diverse utkladnader i Camden. Broder Tuck, Jokern, Siamesiska Smurfarna, Riddaren av Stella och Tejpmannen var pa besok i Londons kanske skonaste stadsdel. Kvallen vart relativt lyckad och dom flesta hade kul.
I gar var det dags for Walkabout-mandag och som vanligt lag priserna pa 1 pund for det mesta i baren. Nar ol, shots och drinkar kostar 12 kronor ar det inte sa svart att tanka sig hur latt saker kan skena ivag men vi lyckades helt okej med att behalla forstandet och kvallen blev bara delvis dimma.

Ikvall ar det dags for valvaka och vi alla haller sjalvklart tummarna for att Obama ska bli USA:s 44e president. Gogogo halsar vi i Garran till USA:s rattmatige harskare.

Hors snart igen,
Garard Synth - er demokrat bland republikaner

RSS 2.0