Vart tog söta lilla gugge vägen?

Vart har gugge nu farit på sin moped?! jag vet att simon saknar honom och det gör jag och engan också. träffar någon han så hälsa det finns alltid plats för gugge i garran! vi kanske till och med bjuder på öl om han har tur. På tal om gugge hittade mina Dolce guggebana brillor idag, total lycka!

// the one and only Mr. Ginger

Nostalgitripp

Nu äre fan beslutat, pytt och lejonkungen hela nästa helg i garran! det här håller inte längre!

Alla som inte spelar couronne är våldtäktsmän!

you want it come get it, ni vet vart vi finns!

// mc greger nej menade ginger

Uppryckning av den svenska vården

Umedalens Allehanda presenterade idag ny statistik från Hövdingen-Enterprice som visade att den västerbottniska vården har blivit avsevärt bättre även om de långa köerna fortfarande finns kvar.
Umeå  Den västerbottniska vården har ryckt på sig avsevärt sen förra nypårsmätningen visar statistik från Hövding-Enterpirce. Framförallt är det specialvården som har ryckt upp sig men även kvalitén på landets vårdcentraler har blivit bättre.
- Vi har en positiv trend i vårat rike just nu, säger Walter Von Winbladh chef för vården i Umeå.
- Det märks framförallt på specialvården där vi har fått betydligt mer pengar att röra oss med så vi har råd att behandla alla på ett bra sätt, även om vårdcentralerna också har fått en betydligt större budget att jobba utifrån.
Tror du att det bara beror på pengarna?
- Nej vi har även börjat med alternativa behandlingsformer och vi har satsat mycket tid på sjukhusmiljön. Vi har blandannat insett att sporadiskt hängande i garage är väldigt positivt för häslan. En annan metod är faktiskt Corounne som har visat sig lugnande och sinnesutvecklande så vi planerar att installera det i samtliga sjukhus runt om i länet men det finns även faror med den alternativa vården.
Utveckla är du snäll
-Jo vi har hittat ett samband mellan psykisk ohälsa och Premier League och framförallt då lagen Chelsea och Arsenal.
Hur kan det komma sig?
-Jo det visar sig att personer som tittar på dessa lag in action kommer få stress-syndrom i ögonen och allmän leda i sinnet. Det har visat sig att det omänskliga mått av dålig fotboll, oförtjänta mål, utländska spelare och allmänt lottande har negativ inverkan på människor.
Men ni är nu helt nöjda med länets vård?
-Nej vi har fått in rapporter om att en viss överläkare Bängt Ogren på Umedalens vårdcentral har satt i system att ordrinera ut fel mediciner och kränka människor. Vi har återupptagit psykiatrin på Umedalen så han sitter nu i en cell utan kläder under jord. Han skall snart sägas upp från sin tjänst för ett arbetsläger 5 mil nordöst om Storuman.
VFkorreN - Umedalens Allehanda


Garran Couronnetour?

Har länge diskuterat ifall garran couronnetour ska gå avstapel och jag tycker det är dags att köra igång snart. Detta blir en sak för Hövdingen att ta tag i isf eftersom han är självkrönt couronnemästare trots att han förlorade den beryktade finalen mot simon på västangård. Med lite tur kanske vi får uppleva en favorit i repris, men snälla jim ta din egen pinne då! =)

// Mc Ginger

THREE NIL TO THE ARSENAL!

Easy peasy för va-va-voom denna afton och vi är tillbaka där vi skall vara i toppen av ligan. Dont we all just love Arsenal in the Garran crew?

BTW!
katterna naffsar i navelluddets kolbrunn/stig

fel-1?

Ser att jag via en kommentar i mitt tidigare inlägg fått en fråga som ifrågasätter mitt namn, Hövdingen. Den ska jag vänligen svara på. Svaret är så simpelt som att NÅGON måste ju bestämma och just för tillfället så är det jag och NÅGON som delar på ansvaret att vara hövding. Givetvis har jag själv utnämnt mig till hövding, annars skulle det ju aldrig bli gjort?

NÅGON får ta på sig att redovisa alla smeknamn som cirkulerar runt garagets väggar.

Basshunter - Now you're gone är typ skön? Jo grka, den är inte helt oäven.

PL ikväll hos Bålan? Ryktas ju om det iaf..

/ Hövdingen aka Ni vet vem!

"Du är typ lik Emma i Spice Girls"

en god vän till mig passade på att säga så till en människa som är ett klockrent random!
skön stil! mer cpbeteende uppmanas!

//VFkorreN


Början på en era!

Med mitt första inlägg på bloggen skall promota ett nytt grymt bra band. Bandet heter Hinoi Team och är med sina otroligt kloka texter och grymma dansnummer på väg mot världsherravälde. Youtuba på det och njut utav bara den.

Detta är början på min bloggkarriär och får min inspiration från bloggveteranen KISSIE som alltid kommer med kloka inlägg om hur livet skall levas.       r.E.s.P.e.C.t

//grkbrk

Garranstunder vi minns!

Här kommer nu rankingen på topp 50 goeste garranminnen.

På en fin fin 50ondeplats: Garran Poker Tours första tävling. En kväll värd att minnas. Det bjöds på pokerhistoriens vassaste lir, kombinerat med psykningar i världsklass. Garrans tidigare rekord i Pulstävlingen slogs, inte helt oväntat av  Jim" tuvan" Grenmalm. Med en lösviktspåse på 13.2 kg. Starkt jobbat tuvan! Kan ju nämna att pokern vanns av "prinskorven". Grattis återigen till förstapriset - skänkt av kvällens matchsponsor: Gula Kiosken- till ett sexpack Gösser.

Imorrn fortsätter nedräkningen

/FruktKenneth

Mammas Nya Kille

Han är fan garaget personifierat!

http://www.sr.se/cgi-bin/p3/programsidor/artikel.asp?ProgramID=2399&Artikel=964178


Körkortsvärldsmästerskapen i Osaka '86.

1. Jaan P
2. Modin
3. Hövdingen
4. Holma
5. Geniet
6. Simpa
7. Viking

Viken kom alltså på en hedrande sjunde plats. Grattis!

Påtal om ingenting så har medlemmar ur garrangänget ansökt om biljetter till EM tidigare ikväll. De som ansökte var Jaan P, Holma och Simon. Bålan skulle ha ansökt men hittade inte passet? Tråkigt värre och nu är det försent att ansöka men Engan aka Geniet har ju som sagt lovat att meka så vi får hoppas på att det ordnar sig. Skulle vara en upplevelse att se Sverige live i ett mästerskap.

Jag, Modde, Geniet och Lilljockah har sen tidigare ansökt om biljetter. HÅLL TUMMARNA och kram1 på er alla!

/ Hövdingen aka Jim Grenholm, eran diktator i vintervärmen.


Go Team!

GO TEAM
Äntligen finns garagekollektivet på Internet, nu är det bara webbradion som saknas men lagomt till sommarn så ska det vara liverapportering dygnet runt från garaget är det tänkt, allt som saknas är lite utrustning och en webbplats! men som sagt till sommarn då smäller det!

Gratz GrKa
Vi på Garran.blogg.se vill passa på att gratulera GrKa som tog körkortet idag! Mycket starkt jobbat!

BLOGG JÄVLIGT VÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I garran är alla välkomna hör med Engan om inloggning så fixar vi det!

DÖD ÅT ALLA VI ÄR UMEDALEN

//VFkorreN

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0