Halloweeeeen 1.5

Idag fyller Viktor Cole 18 bast och alla fran garran grattar. idag sa ska vi pa halloween partaj hos nagra svenska babes som modin ar bekanta med sen forut. sjalv har jag utav olkartonger singerat market Stella gjort en Stella riddarrustning. vad resten av grabbarna ska kla ut sig till ar ej faststallt en. 

jobbsokandet gar forovrigt at helvete. ar less och vill ta livet av mig om vinden inte vander snarast. 

/ojvaaaaaaaaaan Stellllaaa daaaaaal 

Jackan, Mulley och en whiskey för 32000:-

Givetvis så är rubriken helt missvisande men vem bryr sig egentligen? KRAM1

Vill först ge en stor bjåårnKRAM till alla garranboysmedlemmar ute i världen! Jag saknar er lite iaf..

Även om det är två minusgrader ute, att jag från och med den 1 november måste börja betala 2500;- i hyra och att jag blir utskälld varje dag för att jag inte har nåt jobb så längtar jag fortfarande inte tillbaka till London! DET om nåt är heeeeeeeeeeeeeeeeelt sjukt men för att citera Mustafe: "Man kan inte lura sin själ, bara leda den närmare till ljuset".
Jag tror det ligger en hund begraven i mitt huvud. Janne får ta ut den då han kommer hem imorgon för sin helgpermis.

Hoppas allt går bra för där nere, jag får gratulera CashSash till jobbet på butiken! Lasse O viskade i mitt öra på en innebandyträning! Grattis även till de som har jobb sen förut och till de som inte har fixat, lycka till i letandet!

Resten av "familjen" är i Hemavan nu, skönt att slippa dem ett tag!



/ hOEVDINGEN

Nar R Kelly kom pa besok i huset

Dags att summera helgen sahar tva dagar efterat och det blev som vanligt en riktigt rolig helg. Fredagen tillbringades i lagenheten dar det i vanlig ordning tappades totalt, men diverse filmer, tvspel och ol.
Lordagen daremot kommer ga till historien som en av de roligare dagarna i garransammanhang. Vi borjade som vanligt vid attasnaret och sedan bar det av i en hiskelig takt. Efter diverse missoden pa tuben och tidig hemgang for vissa drog resten pa redback alternativt till Marys church for pizza. En ny profil i garran vid namn R Kelly kom pa besok. Personen i fraga han med lite myttande innan det skulle pissas pa actons polisstation, darefter blev det ett samtal med en ganska arg polisman dar det storsta argumentet var att personen hade vart i lagneheten ovanfor polisstationen. R Kelly drog darefter hem och bevisade sedan att titeln "Storpissarn" bara kan ha en agare i garran!

Roland Pop

Kul nyår och ständigt bakis

ja nu har man fått reda på att det kommer bli årets kuk nyår för mig iår, för jag ska vara i boden  och hänga med Kapten Matti och sitta i vakten under denna dag...kul.

helgens grejer har bestått av supa och supa, tyvärr
fredag var det olles och EMD som gällde, stog arselfull och sjöng jennie let me love you och runt halv 2 blev jag som vanligt utslängd! vaknar upp på morgonen och kollar på golvet och upptäcker att jag har dragit en ala victor modin på karatefesten förra året sen bestog resten av morgonen av att smuggla in papper på rummet för att inte christer skulle se så man inte skulle bli retad i 5 år. sen blev det corona och sådär vid 12 tiden så försvann minnet. vaknade upp vid 12 tiden och tänkte måste byta däck, för de var målet med denna helg men såklart så orkade jag inte det... man skulle blivit nykterist för fan

jag har glömt mitt nick så aa

dålig porr

se inte "cunt sucking lesbians of budapest" gör det bara inte


Damp framfor tvn och daliga vanor

Pa Knoens inradan kommer har rankingen i FIFA
1: Garard
2: Postens distriktsSchafer

Och langre an sa gar det inte att rangordna, alla blandar och ger

I Tony Hawk ser listan ut pa foljande vis
1: Garard - rekord 1'930'000
2: Fruktis
3: Ginger
4: Viking
5: Birgersson
6: Ojvin pa sin wildcardplats

I ovrigt sa har Viking fatt ett arbete vart namnet medans de andra har sjabblat vart namnet eller tackat nej!

Har skaffat mig en ovana att somna med kladerna pa, maste korrigeras.

Ojvin har mognat en aning och dampar numera bara med nagra ol i adrorna.

Mina tankar gar till Joakim Balfors som uppenbarligen kommit over Elsa och numera rollar 92or nar det passar! Stort for att citera Jerry!

Roland PoP - Ditt Valuepack pa Morrissons

Hemavan, +3, snö och innebandyträning!

Amen tjenare London och hejsan Sverige!

Kul att allt går nice där borta, ginger är ju storslapparn men han får en stor björnkram av mig ändå! Har som rubriken avslöjade varit i Hemavan, inte JÄTTEKUL kanske men vad gör man inte för sin fader. Skönt att se att Fruktis äntligen gör nån nytta, gud har inte gett upp hoppet om dig! ;)
En sak måste ni dock avslöja och det är vad rekordet är på Tony Hawk nuförtiden! Kan inte våran allas egen Rolle POPÈE fixa en rankinglista i både Tonkan och FIFA? Tack på förhand gubben!

Om intresse finns så får vi leva under nyår på Grenholms Palace i Hemavan, 6 bäddar finns att tillgå. Först till kvarn gäller och lite mek kanske kan utlovas om vi skulle bli några fler! Det kommer dock kosta en summa pengar som inte borde skrämma bort Garranboys men Öjvin får vi kanske räkna bort :) SKÄMT OCH SIDO, klart POPPIE ska med.

Och nu till en bättre innebandyträning med Sandåkerns div4.

Avslutar med att tillägga att Bålan blivit uppstyrd av en rig92a efter helgens fylleskjutsande, det ska bli MUMSIGT att följa den här historien.....

/ hOEVDINGEN, eran svikare på hemmaplan!

VM i inlagg

Det ar andra gangen idag ROlle sitter vid datorn och det FEMTE inlagget fran dagen kommer nu! Helt otroligt nastan som pa bloggens glansdagar i Februari! Sen senast har grisarna i grisrummet, aka PoP och Fruktis, fixat arbete. Pop ska provjobba imorrn och Fruktis skulle fa ett samtal. Mkt trevligt!
Ginger den skattefuskande aklagarsonen har akt pa en trevlig men samtidigt otrevlig overraskning. Ett stort antal kronor har tickat in pa hans konto vilket gor att han forvisso kan ga arbetslos harborta men da maste han betala restskatt vard namnet nasta ar da skatteplaneringen for aret sprack ratt rejalt!
WORD UP sager revisorsonen!

Nu blir det Morran for hela slanten!

Roland PoP - Alltid Attack


GrKa steppar in!

Efter snart en vecka i varldsmetropolen London kan jag saga att jag inte ar beskviken pa mycket an sa lange. Det enda som grindar mina gears ar sovupplagget. Sover pa en trabank och skall snarast ta upp saken till garrans domstol. Nagot maste ju ga att gora at saken!!!!!!

Sen maste man fa sig ett jobb, annars blir det oroligt i Vikenland. Sa hall tummarna thugs!

Gör det ba!

Det finns tre diskussionsavgörande medel som används flitigt just nu i London av gänget. "Gör det ba!" "Sten, Sax, Påse" och "PAXINTE/PAX". De används lite varstans och är såklart det perfekta sättet att avgöra en diskussion eller bestämma vem som ska slå på tv:n under en slö bakisdag.
Häromdagen vart det en PAX INTE om städning av köket, sopavlämning och ölköp och i och med att Öjvin i princip försvinner till en annan värld varje gång han får ögonen på en skärm av något slag är han en given förlorare i 90% av fallen.

Vi njuter av livet och vardagen rullar på i fin maner. Matlagningen skulle platsa i Michelinguiden och Öjvins talang i FIFA skulle inte platsa någonstans överhuvudtaget.





/Gärard Synth rapporterar från London, Europas huvudstad.


Antiblogg

Antibloggandet går vidare värre än någonsin.

Idag kollade Victor på en JÄTTESÖÖÖÖÖT höstklänning, *vill ha* sa han.

Nej, det skall göras ordentligt.  Den vilda jakten på arbete går vidare, i Måndags sökte vi för fullt och efter en vilodag i Camden igår så fortsätter arbetet idag! Ikväll blir det nog Imax, Bio i kubik med en skärm stor som ugandas statsskuld. (Ursäkta metaforen).


frida says:

jaa, ska bli asskönt att komma ifrån detta rövhål

Umeå verkar leva och frodas även utan oss!
'
På återseende
Er Roland PoP


Fifa 09

Bade forgiftar och forgyller tillvaran i lagenheten. Victor haller inne pa viktig spelteknik som han vagrar dela med sig av och simon ar bara magiskt bra, det ar sa man vill ta livet av dom. alla utom Ginger har blivit som bessatta av spelet och boxen star pa 24/7.

nu ska skaffas ett jobb sa att man kan ta sig loss fran Fifas jarngrepp och styra upp ett riktigt liv.

/Ojvan Podalski DAAL

Walkabout

WÄÄÄÄÄH (njuter av att skriva med ä)! Gamgamroland här! Garran börjar så sakteliga förstöra Londons gator och torg, igår gick det ner på årets judeställe, Walkabout! 5 pund inträde och 1 pund för ALLT i baren! Det var upplagt för ett multitapp värt namnet och Umedalens egna N'Sync gjorde ingen besviken. Kvällen började i Acton med en sedvanlig försupning i kalsonger och mjukisar, Rajan kom och bytte låset och det var allmänt trevligt. Dock saknades Fruktis och Simon som var och såg årets ointressantaste match på svenskpuben.
Efter några timmar av berusning begav sig GrKa, Roland och Gärard in till centrum. Vi hookade upp med fotbollsjudarna vid Picadilly Circus och begav oss till Walkabout. Allt gick smidigt vid dörren och det blev dags för den numera klassiska beställningen på Walkabout. 2 öl 5 Jack n coke och 5 shots tequila. Allt som allt gick hela kalaset på 12 pund, klart överkomligt.
Det blev en hel del berusning och ringdansande med diverse nykomponerade gängsymboler träffade vi en lirare som tydligen kände hela london och skulle fixa in oss lite här och var och bjuda oss på haloweenfest i sin asfeta marble archvåning, så invigde en av oss Spanien och resten blev erbjudna att köpa knark. Allt som vanligt i garranland med andra ord!

Roland PoP - Din bira i Acton Town


Disco lady

Shake it up, shake it down, Move it in, move it round, disco lady

Discolady stryker omkring och gor Londons gator osakra.

en dag i sverige!

i onsdags var hela styrkan nere pa IKEA for att inforskaffa diverse nodvandigheter till lagenheten. det blev ett mal battre svensk mat bestaende av svenska kottbullar och potatis samt laxpyttipanna, efter det startade den otroliga vandringen genom den gigantiska affaren! det koptes tallrikar, sangklader och tacken mm. nar vi hade betalat i kassan hade vi IKEA produkter ned till knana... idag ar det vikens och hornbergs tur att besoka lillSweden.
 ;;
/ojvan DAAL 

Tankar i vardagen

Allas var Rolle vid rodret. Livet i London borjar sakta men sakert ta sin form. Om nu inte Raja "The Contractdodger" Berhami beslutar sig for att vraka oss men da blire bara ett snabbt samtal till Tha Police som far fora var sak till ratten! Acton Town ar ratt soft, dock ar den lokala puben extremt dod, dock inte Norgedod vilket alltid varmer. Arbetssokandet ska borja pa ett tag men tillsdess blir det Tony Hawk och Fifa, kan bli Die Hard for en 18:e gang ocksa.
Det ar kaos i lagenheten, foga forvanande men man kan inte annat an stormtrivas!

Bloggkriget gar vidare, har inte sett hur det gar for for tjejerna i knark/oljehelvettet men de har det sakert jattebra!

Roland PoP - Dags att varma upp frontlastaren!

"Jag ater typ ett sant har paket hemma"

Det har nu aven i Sverige blivit officiellt vem ur Garran som valt att ta flyget tillbaka till Sverige. Personen ar ingen mindre an hoevdingen sjalv som beslutat sig att London inte var hans grej. Han far halla stallningarna pa hemmaplan med sina wingmans i Balan och RekaN. Idag kommer dock Viken och Groengoelingen i ganget for att fylla upp tomrummet som Hoevdingen lamnat efter sig.

Jimmie B skulle dock innan han lamnade England laga mat och Frukt K och Cash Ash Zash. Dock tycker han inte ett paket pasta racker, eftersom han enligt egen utsago "typ ater ett sadant hemma". Vad han gor ar att han tar tva paket och garranuttrycket "Powerpasta" ar foralltid nagot som vi kommer minnas. Bara for att ta ett litet exempel lag Jocke utslagen pa golvet ett bra tag efterat.

Over and out


Avhopp av klassisk medlem!

En av oss har tyvärr troligtvis bestämt sig för att lämna gänget här i London. Beslutet har vuxit fram under dessa inledande dagar och verkar tyvärr vara skrivet i sten. Förhoppningsvis kommer denna person på andra tankar men tills detta blir officiellt får ni något att klura på...

/ Garran Boys

Citat av Öjvin:

Alla står samlade vid Leicester Square och ska gå åt olika håll för att käka:
? - Okej vi ses här om en timme efter alla har käkat!
Ö - Jaha, vad ska vi göra under tiden då?

En tjej med ölmage och magtröja går förbi:
Ö - Hon måste ju gå ner ett par kilo om hon ska ha den där tröjan, det är ju som att jag skulle ha den!

Vi går på väg mot detta IT-cafe:
Ö - Alltså, man hittar ändå dit man hittar!

På tunnelbanan:
? - Jag hörde att John Travolta gav Oprah en Rolls Royce i födelsedagspresent.
Ö - men vadå?! Det är ju typ som att jag skulle ge dig en snickers i present!

Garran Boys in London - Once you go Swede you never proceed!

 



Lagenhet

Idag är andra dagen i lägenheten som blir vår imorgon. Grejen är den att hyresvärden vill att vi skriva kontrakt på ett halvår medan vi är rääätt så inställda på att först och främst skriva till jul. Vi har dock fått bo i lägenhten igår och även idag. Så vi blir alltså kvar i lägenheten om hyresvärden går med på ett 3-månaders kontrakt, vilket han ska meddela imorgon.

I övrigt så har allt rullat  påt. Vi har druckit ett gäng öl, varit på några pubar och käkat helt okej. Igår var fem sjundedelar av gänget ute på nattklubben Metro vid Leicester Square och röjde rätt hårt. Vi tog oss in via VIP-ingågen genom att sweettalka några norska tjejer, men när det visade sig att det kostade 200 spänn att gå in försvann dem rätt fort. Barnotan gick på en mindre förmögenhet så utgifterna gick rätt långt över vad som var tänkt, men det är som tur är glömt idag.

Nu sitter hela styrkan på ett internetcafe vid Edgware Road för att preppa lite inför att eventuellt behöva flytta in på ett nytt vandrarhem eller hotell imorgon. Det blir (om inte klubb-taggen kommer igång) en lugn kväll med snacks, film och tv-spel i lyan.

Ha det bra tills vi hörs igen

/Gärard Synth


Kanon & kalkon

Dagens kanoner

3. Första visningen avklarad. Gick väl lite sisådär, men alltid skönt att ha den bortgjord. Alltid en närmare lägenheten vi får!
2. Edwins förvånansvärt bra engelska. Killen imponerar stort och pratar på utan problem.
1. Mycket på gång imorgon. Ringandet för att fixa visningar är i full gång, och det känns som att vi får ett par imorrn!

Nu till den tråkigare biten.. Dagens kalkon

Lägenheternas minimumtid! 6 kukmånader åt helvete. Men verkar ju börja lösa sig nu iaf!

hörs imorrn!
// F.K - Ö.D - G.S - C.S

Billig öl - vilda ugglor = sant

Gärard här, tja, tjena, läget?
Första dagen i London.
Idag har vi ringt en jävla massa och allt går så sjukt bra. Dagen började med att vi gick upp och käkade en kontinental frukost, som vanligt tittade alla på oss med avund då vi höll hov i "restaurangen". Efter detta insåg vi att hotellet har trådlöst internet så vi började lägenhetsleta av rang.

Öjvan steppar in. somsagt så började sökandet efter den ultimata lägenheten. jag och gärard stod för samtalen och vi lyckades skrapa fram ett par bättre visningar till morgondagen. Efter det så gick vi ner till svenska kyrkan för att spana lite efter lediga lägenheter och kolla hur kyrkkören höll ton. Jim blev uberexalterad av mängden tonårsbrudar som sökte rumskamrater.

Ah tjena, datorn överräcks till hOEVDINGEN eller Knoen, välj själv!
Efter en stunds kikande på anslagstavlan så insåg jag att 19 svenska tjejer i åldern 19-20 sökte rumskamrater, sällskap etc. HOPPET DÅ? Jag hade tagit alla deras nummer för länge sedan OM inte det är så att jag har klarat mig utan min telefon sen igår morse! DET ÄR HEEEEELT SJUKT! Liksom lite gamm gamm för att citera Bålan!

Rolle vid spakarna, simsalabim är min s.k. Wingman för stunden, och föralltid. Självfallet får grabbarn grus beskriva allt som har med alkohol att göra. Efter en bättre tur till Tesco resulterade i inte mindre 100 Calle för 20 pund. Sug på den skatteverket! Det blev rätt upp på "hotellet" där fem strippor väntade akompanjerade av Mulle och Jasses "Jimmy kan sin skit". Nu börjar klockan bli redo för en bättre krogtur, centrala London skall belägras och ingen skall komma undan levande.

Våra tankar går till - Emelie (från Edwin och en till), O, Frida Cole (från Edwin och rös), Kentucky Fried Chicken, Ellen och alla dagens 196 besökare.

Garran On Tour Hösten 08 - Vi ger KUK till Teg från Mulley och Jasse

Garran on tour - London 08

Resan gick helt utan problem. Kom fram, och efter en kortare promenad så hittade vi det såkallade "hotellet". Ugglorna flög runt på vägen, hundjäveln jim började skälla, och myrorna kröp upp längs mina lår i hotellrummet.
Gav oss ut på nå bättre kfc och ett par finfina pilsner. Skulle sova - märkte att 2 av oss skulle dela säng och täcke. Jävligt trevligt!
Nu till dagens lan: Fått igång internet på hotellet, ska börja leta lägenhet inom någon timma, sen lär vi säkert avsluta med ett par bättre bärs. Tror även att på att nenkish kommer dra hem nån uggla till knullrummet.

// F.Kenneth von kampf

Garranstunder vi minns

Då har det blivit dags för ännu en "Garranstund vi minns". Denna gång är det Dalendemokraten som levererar ännu en stund av guld och lotten har fallit på Bruce Springsteenresan. Men inte då själva konserten som är för stor för att kunna beskrivas med ord, utan själva bilresan ner. Något som nästan kan beskrivas som själva essensen av Garran. Allt började fredag den 4:e Juli. Garranboys hade i grevens tid hyrt en stor och fin buss, modell Volkswagen Carravelle, och Knoen satt självfallet bakom ratten. Nio förväntansfulla ungdomar befann sig således på väg ner mot Göteborg i ett rasande tempo, Knoen styrde upp F1-takten och Gärard och Öjwin styrde stereon. (Det kan förövrigt tilläggas att följande nio nu också skall göra London osäkert, en ödets ironi eller guds storhet?). Väl vid högakustenbron var det dags för en sedvanlig piss/rökpaus, Ginger hade på sig sin svarta Volcomtröja och efter att han varit spydig om någon annans tröja så myntade firma fruktis/pop uttrycket: Schlagerdoris. Klassiskt för att citera Gärard. Vi begav oss vidare ner mot götet och hungern gjorde sig påmind hos de nio fattiga arbetargrabbarna. Popen vid stereon fick äta onödigt mkt skit av schlager och fruktis, Det går inte att spela techno från öjwins iPod. Besides så skämde schlagerdoris ut sig rätt rejält DJ-mässigt senare under resan och fruktis kända hjärnskada "skönt-att-spela-på-gitarr/ändå-skön-låt" får tala för hans musiksmak.

Pojkarna svängde i alla fall vid hudiksvall för andra gången på två veckor, med Castles in the Sky på högsta volym och rutorna nere. Det skreks på diverse bäjbäs och efter ett kortare samtal med några eparäggers/hudikrandoms och en längre tur runt "staden" blev det ändå på donken de hamnade tillslut. Efter att gängets senaste tillskott tillika den som spås ta dysseturkens plats i gänget, (T.Birgersson), skämt ut sig med rikskuponger så begav sig styrkan vidare och i cirka en timme gick allt bra. Sen hände något som fortfarande beskrivs som årtusendetsmultitapp.

Gärard hade scoutat en skön väg vid Uppsala som skulle gå till Örebro. Problemet är att sällskapet svängde av innan GÄVLE och således hamnade på riksväg 78. Vägen gud glömde. Under de dryga tre timmarna i mörkaste dalarna där vägen aldrig tillät högre hastighet än 73 hände saker som förevigt ettsats sig fast på näthinnorna i gänget.

Simsalabim introducerade en helt ny dans när han befann sig i framsätet.

Knoen introducerade en ny tankenöt: "Skulle ni va kompis med mig om jag skrattade såhär, HEWHEWHEWHEWHEW" varav GrKa brinner av då han suttit bitch längstbak och försökt sova och nu väcks av en skrikande gris vid ratten. Repliken lät inte vänta på sig från GrKa. "SKA JAG KOMMA FRAM OCH DÖDA DIG?!?!?!?!?!?!?!"

Ginger stod för något som kan beskrivas som det värsta DJ-andet i mannaminne. Al Asafi, Dr. Alban och Adam Tensta "My Cool Remix" gick oavbrutet till gingers barnaliknande hoppande och skrikande.

Knoen körde på den räfflade delen av vägen till baksätets glädje då det väckte alla som lyckats somna och Öjwin pratade oavbrutet om björnar i skogen och mötande björnar på vägen.

Väl framme i Örebro bestämde sig gruppen för en s.k. sovpaus. GrKa och T.Birgersson började meka ut sätena för att sedan inte lyckas meka tillbaka dem. Till Popens stora ilska men till resten av gruppens stora glädje. Efter mekande och korttagande där smockan hängde i luften satte sig så hela gruppen i bilen för att sova. Ginger och Öjwin ville dock sova utomhus och beger sig mycket riktigt till en gräsplätt och lägger sig där helt obrydda om konsekvenserna. De kom förvisso tillbaka rätt snabbt och Ginger satte igång projektet "Väcka Alla men framförallt göra Knoen arg" han lyckades också över förväntan då Knoen röt till: "Ska du va tyst, gå härifrån eller ska jag kasta ut dig?".

Efter pausen tog fruktis över vid ratten och alla lyckades sova i alla fall en liten stund och väl framme i götet hittade vi en konsumbutik som just hade öppnat och det nya äventyret i Göteborg började.

Som sagt Garranstunder vi minns!

Dalendemokraten - Din tabloid i Thamesen.

Garran upon Thames

Det är fan inte länge kvar nu! Mitt i pakningen är det dags för ett sista PoPinlägg från Högkvarteret! Panikletade mitt pass i 20 minuter, hela huset är vänt upp och ner. Känner att min akuta kalsongbrist kan bli ett problem, får lösa det därborta, har inte köpt snus heller! Kan också bli ett problem men det löser sig nog på Arlanda i värsta fall! Mitt monster till väska måste tamefan väga mer än 20 kilo, har däremot ingen aning om hur fan jag ska lösa det eller hur låset på den fungerar.
Engan goodbyetour har dragit genom staden som vind idag, hela VF, halva klassen och ett stort antal randoms har fått sig ett handslag alternativt ett sträckt långfinger. Till er som inte är träffade: Hare gött ses vid jul. Alternativt: Fuck you, ni får gissa själva vart ni står!
Ska packa klart och bege mig på träning med smågrabbarna, plinga om gravölen!

/ PoP upon Thames

Christian the Lion

Ju mer jag tänker på det desto vettigare verkar det att skaffa en lejonunge från Harrods istället för en minigris till den nya lyan, och efter att sett den här (!) länken känns det som att det skulle kunna gå helt okej.

/Gärard Synth



En Era Går I Graven

Det är med vemodigt huvud och med gråten i halsen jag skriver detta inlägg. Idag är det gravstädning i garaget, alla bröder som var med på förfesten får gärna visa upp sig här på en 10-20 minuter, och imorgon är det dags att dricka gravöl. Så jag uppmanar alla boysen där ute att tänka igenom allt som har hänt i garran och fylla på "Garranstunder vi minns" så minnena inte går i graven med garaget!

Roland PoP

men det var inte jag

ja igår var det ju tänkt att jag skulle klara av att avsluta en fest, men icke! det blev en tidig fyllecell istället.

vaknar klockan sex nykter som ett jävla russin typ, traskar runt i cellen och tänker över hur jag ska få tebaks jackan som jag inte fick med mig från rött osv. strax efter sju så får jag gå därifrån med en varning att dom kan dra in körkortet som jag förövrigt har haft i 4 dagar!!! iaf snor en cyckel och cyklar hem punkt!

/öjvin CANDY GIRL

K.I.T.T

gårdagens uppdrag var att inte åka hem för tidigt från ellen, men efter en stunds tänkande så beslutade jag mig för att åka hem endå pga att festen inte var den bäste och skjuts hem är aldrig fel. det var alltså inte den gamla vanliga "tappa minnet åka hem" scenariot.

första avsnittet av knight rider går precis på tv6 och det doftar hasselhoff i hela huset. tycker att modin ska passa på att ladda ner och sätta in alla avsnitt på den bärbara hårddisken innan vi åker.

/Öjvin

Övertygelsen har aldrig varit så stark

Efter en längre scouttur i bloggvärlden har jag kommit fram till följande:
1: Man behöver egentligen inte skriva om nånting som är värt alls, så länge man skriver. Alltså hade vi kunnat föra en avföringslogg och om alla bara lägger upp färg, vikt och konsistens på bloggen skulle vi kunna slå big time.
2: Har man en så kallad "modeblogg" ska man för allt i denna värld inte klä sig ens i närheten av vad som är acceptabelt. Second-hand ska det var och när du klär på dig på morgonen. Tänk för allt i denna värld inte på om du ska kunna titta tillbaka på dig själv om tio år och tänka "Fan vad jag klädde mig snyggt för tio år sedan". För då slår inte din blogg.
3: Bilder är bra! Bilder är faktiskt så otroligt jävla bra att det egentligen inte behöver vara en bild som är bättre än en fyraårig gorillaunges verk. Ta en bild på dig själv när du ser som mest störd ut. En potatis som är formad som ett hjärta? JAMEN SLASKA FRAM KAMERAN, eller varför inte bara ta ett bild på ja en tegelvägg, ett kvitto eller urinoar i 60 watts motljus. Ingenting är för dåligt för att ligga på en blogg.
Så med följande saker i åtanke: Min övertygelse har aldrig varit så stark som den är nu. Garranblogg kommer slå nåt så in åt helvette mycket när vi är i London, paradoxen kommer bli total och Garranblogg kommer bli allt vi alltid hatat med bloggar.

7 dagar kvar

Roland PoP

RSS 2.0