Samtidigt hos familjen Timell!

Stanna hemma o jobba jävel?
AAAAAA
Suga lite kuk?
AAAAA
runka sönder?
AAAAA
ses på eksem eller sväng förbi på en bira till CL?

VFkorreN / eran vice VD på hemmafronten!


Hemavan?

Frukost? AA?!!?
Hemavan? AAAA?!?!
Skönt att slippa träna mer inne på Nolia? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vi syns i pisten! Eller kom förbi på en whiskey?

/ Hövdingen, eran härskare i fjällvärlden!


Hoppet?

Hoppet har återvänt! men nudå?


6 e en siffra,
6 kan va bra,
6 kan va roligt,
6 ska man ha

MAIDEN!!!

//grka

I Don't Like Mondays!

Börjar med att man har ont i halsen o missar fotbollen, fortsätter med ett prov i MaD som går bajs, får sedan redan på att det är fotbollsprov imorrn, fortsätter med att inte komma hem för att parbet ska spelas in, far på träning med 95orna och hela truppen ger blanka fan i att komma dit, avslutar kvällen med att bara vara grinig överlag!

VFkorreN din bloggare i silicon valley!

ollad Blunt

när james blunt skaffar hus på ibiza i närheten av noel gallaghers hus så flyttar oasis¨s stjärnan. han står helt enkelt inte ut med att blunt kommer att skriva pisslåtar bara gångavstånd från honom! han gillar heller inte att blunt har börjat snacka om ön som han äger stället.

satan så nice. skönt när en riktig låtskrivare, artist och legend bara totaldissar en smörsångande fjortismagnet. mer av det!

/eddogirl: rocknrollstar

Tagga fest hos Anneli!!!!!

Fest hos Anneli ikväll!!! VÄÄÄÄÄÄRT! lira lite hey there delilah, väääääääääääääääääärt! efterfest till fyra på ålidhem med massa randoms!! ;D ;D

jag är fan bra på gitarr ;P


VÄÄÄÄÄÄÄRT!!!

Tagga 90fest!! äckligt värt!
kommer på 5, måste pissa, nån som ska me?, jag skulle pissa, jag måste ha vatten, jag drar nu, jag måste pissa!

"går ni oxå på grubbe?"

puss


Match

Dags att ta första segern!

/ idol danny

Benböjarn!

http://www.youtube.com/watch?v=k4NwVYLqGco&feature=related

Först kollar ni på den här!

Sen föreställer ni er mig köra benböj, det går rätt lätt från början så jag går ner djupare. Så djupt så att jag inte tar mig upp! Får typ panik och cpstången är ju tung som Hövdingen så den rubbas fan inte. Jag håller på att falla ihop och få skiten över mig. Tur nog kommer en i klassen till min räddning så att jag inte dör.

//grka, er benböj i tyngdlyftarskogen

Neeeee

Måste ju ta å svara när den PuffPluggandeKinesen skriver sånt här i bloggen. Kan ju börja med att säga att det är svårt att ta en kille på under 170 cm på allvar! Att en sån liten JB pajas ens kan kalla mig för en "svag blåmes"
 är ett skämt. Blåmes skulle jag vilja kalla kinesen som låg och grinade i en timme efter att jag gett igen med den såkallade piskan, som i själva verket bara är en lián. En lián jag själv hjälpte till att sätta upp bara för att han skulle känna sig som hemma i regnskogen. Vi som va där glömmer ju inte heller hur mycket bölande det vart efter damsugarmunstycket!
Att jag skulle kallat nån för mowgli är ett jävla mytt. Kan ju dock nu säga att mowgli och hans polare balou (janne) kan sluta med sitt djungelpuffande och hångel med varran. Oacceptabelt från några som ska tillhöra garraneliten! Att elinge sen kallar sig för "riksstekarn" är ju bara ett skämt när han bara går runt på alla 92or på hela grubbe.
Kan ju avsluta med årets citat: "går du oxå på grubbe?" haha garvar fortfarande åt dig elinge!

//
FruktKenneth - eran csgud på lan.

HOORAY!!

Stort Grattis till Anders "Ankan" Englund som idag fyller 48 år från hela Garrancrewn!


Det finns hopp!

Superkakan är satt på uppdrag: Målet EMbiljetter i massor!  Så det är bara att be att LAN_meket går in!
För övrigt hoppas jag att MaD förbjuds i detta land!

VFkorreN - Din Negerkines i biljettlösheten

Ingen lek!

Tja tjena idag är det Lie som plumsar in på bloggen med nya nyheter från örnnästet....Denna tisdag kommer mestadels omfatta Plugg så humöret är ju verkligen topp eller inte..Men efter plugget så blire att fördriva resterande tid på Iksu spa...det blir väl som alltid att först bege sig in på gymmet..därefter följer några längder i bassänge. När man väl klar och har kravlat sig upp ur bassängen och rullat bort till värmakällan 5 meter bort, blir det att dega i ofantliga mängder!...osökt kommer jag inte på att jocke men som vi alla nu vet är han ju isjälvverket är en svag blåmes...I alla fall kallad han mig kinesbrunis och mowgli senaste gången han va hemma hos mig men som sagt det är ju Jocke den liraren "eller inte" som påstår såna när han får sina bögkomor. Är han ens riktig ?2 Det är ju så sjukt drygt att man håller på att avlida?Haha inte för att jag bry mig så mkt! han får ju trotts allt alltid en reprimand från min piska vid ett senare tillfälle. Jocke vet ju sedan tidigare att det är ingen lek. Följderna blir bara att jag måste ge han dask och visa vem som är Alfahanne!


image2

Oh snap!


image4
Är han ens vid medvetande? en tub brun utan sol skulle ju inte heller skada !




http://www.youtube.com/watch?v=PRRn9NoZs8s

Haha Somliga måste ha så lite för sig!
men å andra får han fett med cred för den är fan riktig clean!




Ähh finns int tid för sånt tjafs nu..! Vi hörs små pojkar!


Over and out!

TrixarN^

Allas våran mexikan har gjort sig ett namn på riktigt. Från att bara vara en googlevideokändis har nu Cedeno tagit svenskafans med storm. På FanTV går dennes bravader att följa. Ett stort grattis önskar bloggen med omnejd.

Se klippet här

//Ove - Ditt nyhetsankare i nyhetsmorgon.


ÖLAH och tequilla

öl nr 6: arå den satt som den skulle kan jag lova jävla slapppungar..
öl nr 7: fruktis kissar igen
tequilla nr 1, 2 ,3: sådärja hoppas den smäller till snart

slapptasken och fruktkenneth erat påslackan över täcket

GOÖLAAAAAA wää

öl nr 3: fruktkenneth spiller på sig själv
öl nr 4: f´ruktkenneth har fastnat vid gitarren (hey there delilah)
öl nr5: det är billigare med maskrosor

fruktkenneth och slapptasken era daojidumpers i garran

Svart Dag För Ghettots Idrott

Idag var en svart dag för Idrotten på Umedalen, då områdets stolthet Umedalens FF förlorade fullt rättvist mot Tegs SKs juniorer. Röster har nu höjts kring J.Englunds medverkan i laget.
Umedalen-  Idag kl 10.00 mötte hade Umedalens FF sin första match för säsongen då Tegs SKs tappra juniorer stod för motståndet. Tränaren Jimmy Nilsson var enligt säkra källor inte "nervös för 5 öre" och han trodde Teg skulle få svårt med "den hårdspelande backlinjen". Ack så fel han hade.
   Det stod tidigt klart att bortalaget Umedalens FF skulle få problem med den enorma jetlag laget fick av att ha samling 09.00 när arbetsinsatsen dessutom var pinsamt usel på sina håll och kanter så var resultatet föga förvånande.
- Jag är rätt så nöjd ändå med tanke på att det var våran första match och det var första gången en del i laget spelade på Nolia. Men det kändes som om vi har ett bra spel pågång och vi får köra mer 2 tuch fotboll på träningarna. sa Jimmy Nilsson efter matchen.
   De fakto att laget hade inte mindre 6 spelare som antingen har eller just nu huserar i Division 2laget Umedalens IF näms inte. Inte heller att nästan samtliga spelare i laget har både tränat och spelat åtskilliga gånger inne på Nolia nästan nonchaleras bort med lögnaktiga citat.
- Arbetsinstatsen var pinsamt dålig på sina håll och kanter, kommenterade en spelare som vill vara anynom till Umedalens Allehanda. Vi hade behövt vår hårt arbetande och målfarliga forward Joakim Englund på banan. fortsatte samma spelare.
   Spelaren är inte ensam i sin analys. Umedalens FF är på kant med sin stjärnforward J.Englund som nitiskt vägrar träna 3 gånger i veckan under rådande förhållanden. Då UFF prompt vägrar skriva kontrakt med Englund måste han tjäna sina slantar på annat håll vilket tyvärr går ut över fotbollen.
   J. Englund tippas som skytteligavinnare och vinnare av länets fotbollspris som bästa spelare av samtliga lokala och nationella tidningar. Stjärnan sprang nyligen ut Beeptestet på en vanlig idrottslektion och kommenterade händelsen på följande vis:
- Kondition sitter inte i lungorna utan i huvudet och kondition är framförallt färskvara så att löpa ute i kylan nu är rent ut sagt hälsovådligt, i Italien spelar man sig i form så vi ses när gräset kommer fram.


VFkorreN - Din beepspringare i förlustmissären!
Umedalens Allehanda- Din Kajplats I Eden

GOÖLAH

Öl nr 1: En go folle som satt riktigt fint till pizzan, men tyvärr inget mer än så!
Öl nr 2: En krokodilölah, halvgod men inge full än.

// Slapptasken & Fruktkenneth, eran whiskey på förfesten.


Wäääh!

HEHEHEH

längtar!

Morgan Pålsson, reporter vid Sveriges Television, tror att han ska bli utnämnd till ny utrikeskorrespondent i Washington. Istället blir han skickad med sin fotograf Robert att bevaka valet i ett litet afrikanskt land ingen någonsin hört talas om. Redan första dagen i Matòbo utbryter en militärkupp och Morgan hamnar som enda utländska journalist i centrum för hela världens nyhetsrapportering.

"om du vill prata med nån så finns alltid gud"

kom igen nu! fyfan va lågt att jaga folk på alla hjärtans dag! skärpning Östras Kristna!


My sweet valentine!

Skulle bara vilja önska alla par en trevlig Alla hjärtans dag. Och till alla er loveseekers där ute skickar jag en flygande jättekyss, eller kanske en jätte kyss? aja hursomhaver så köper vi inte nya vapor :S

Chuck norris x3

jag, Jaan p och ginger har haft intensiv kurs i karate idag. vi har lärt oss hur man punkterar hjärtat på 3 olika ställen och superfarliga roundhouse kicks. det var tufft i början men vi bemästrade ganska fort dom svåraste movesen karaten har att erbjuda. om ni vill ha en uppfattning om ungefär hur bra vi är så kan ni hyra tex: fist of fury eller spana in några avsnitt av texas rangers.

eddogirl: ziiiiiiiiiiie

En derivata i vintermörkret...

..ungefär så kan man beskriva den kommande veckan för undertecknad! Det är det stördaste någonsin, inte nog med att det finns andraderivator man kan dessutom blanda in lite go_sinus i ekvationen! Till råga på allt så äre arbete till helgen så allt jag säger är: heja bajen!

VFkorreN dina bara ben på Glenn Hysén!


men hultan slaskar ju upp

hehehe nu har hultfred fixat så att både adam tensta och lazee ska spela på festivalen i sommar!!!! nästan som dom har tänkt på ginger när dom valt artister. mindre viktiga realeser är ju sen förut babyshambles och rage against the machine!

eddogirl: my coole


Taxi

Garaget kan stolt meddela att man ny launchar ett bra erbjudande i form av ett alternativ och billigare taxibolag. Vem återfinns bakom ratten? Jo, Hövdingen förstås. Tydligen lät det så här från the main man himself i en pressrelease tidigare under tisdagen:

"Är du tjejen som behöver lift någonstans inom Umeåområdet (Övik - Skellefteå) en fredags- eller lördagskväll så erbjuder jag DIG och gärna resten av ditt crew en resa som endast begränsas av dina behov. Och du, glöm taxameter. Du behöver endast betala runt 20 kr (oftast inget alls). Men inte nog med det! Vi lägger till en non-stop pratade Filip i framsättet som tillsammans med mig gör sitt bästa för att underhålla hela resan. Just give me a call."

Garran har förgäves sökt Hövdingen för en kommentar eller intervju.


VideoJörgenh är tillbaka!

Man ska inte skriva nåt bara för att, kom med nåt vettigt istället! Som att det är Alla Hjärtans Dag snart, passa på att ge bort en bra film eller nåt! De som rekommenderas iår är:

Att inte smaska då man äter chips med mårtenzen som chipsätare.
Att inte kunna vara hemma en fredagkväll med FruktKenneth i huvudrollen.
Att köra bil som en kärring med Mc Ginger som den perfekta bilföraren.

Hoppas ni hittar nåt som passar er perfekt. Tack för mig!

VideoJörgenh, eran Fat Frank på Ullas Konditori!

torka

24 timmar utan ett nytt inlägg, trots att så många har chansen att skriva... Var garranblogg bara en dagsslända? Jag vet inte, men jag kan i alla fall bättra på stämning genom att släppa informationen om att det endast är 4 månader kvar tills skolavslutning och studenten. Kanske kan detta få garranboys att tagga till lite extra, eller vad säger ni? Ciao, så länge..

// skumpaN

Vit flagg

Engan du är och förblir den okrönte kungen av NFL allt annat är mytt, jag ifrågasatte inte innehållet i ditt tidigare inlägg bara inlägget i sig! så hoppas svärden är nere nu annars har jag en rejäl sabel och det vet du ;) Detta får bli den sista gången bloggen används som forum börja skirv om era liv, kläder och känslor killar.

Mc ginger: erat beat i mörkret

Helgens...

Old School Reunion: Garran som äntligen öppnade sina dörrar för besökare.
Kiss: Man City på Man U.
CP: Hela 90aklanen fåren den här helgen efter tidernas stördaste story
Mytt: Se ovanstående.
Födelsedag: Min, Westins, J.Ms och Päronpungs: tredje september inget annat.
Träning: Dagens med 95orna, kan bli bra det där.
Bief: Min och Holmas angående NFL.
Fundering: Hemavan eller ej?

VFkorreN Din listmakare bland lögnhalsar


är du sponsrad?

det finns tre faktorer du måste tänka på för att se bra ut i backen när du åker snowboard eller skidor. för det första så måste du ha en riktigt buttugly mössa, det andra är att ha spegelglas i "googlesarna"? och det sista är att täckbyxorna ska vara XXL. så om det blir hemavan snart så ha detta i åtanke innan ni packar.

eddogirl: snowroller  


Sant

Sant sant.. Därför kan vi ta en gåta så alla får något annat att tänka på:

"Två byar ligger nära varandra: Sannby och Falskby
Invånarna i Sannby talar alltid sanning, medan invånarna i Falskby alltid ljuger.
Invånarna i byarna besöker även varandra så den du träffar i Sannby kan mycket väl komma från Falskby och vice versa.

Du besöker en av byarna, men du vet inte vilken det är, du måste fråga någon. Vad ska du fråga för att få veta vilken by du är i? "

Kul också för att se en comeback för Garran själv igår, var ett tag sedan och folket var sugna på att återigen slöa i sofforna. Vad passade då bättre än att slaska på Stockholm Boogie! Det var inte precis första gången Jerka, Hoffe och company lyste upp tillvaron för garrancrew (även om Ove inte var speciellt nöjd) och förstärkte suktandet efter sommaren.

knight rider

nu ska knight rider bli långfilm. kolla in denna länk.. http://www.youtube.com/watch?v=c34g5taRPtE david hasselhunk är inte med och då kan man ju faktiskt räkna med flopp.

sluta använda garranblogg som ett forum. detta gäller i första hand STEKSIMON! men också vfkorren.

eddogirl: Hello Mike

Rättelse

Död skulle jag väl säga att det vore att ta i.. Att engelsk fotboll tagits över av räkmacksbrigaden förstår väl jag det, jag menar uttrycket Money talks passar väldigt bra in som en beskrivning över dagens fotboll. Men fansen finns ju fortfarande kvar. Även om de inte är på arenorna, så finns fortfarande de passionerade fansen kvar och stödjer sin klubb i vårt och torrt. Riktigt så vet jag inte om läget är i USA, där supporterkulturen i stort sett inte existerar.

Premier League har idag nått fantastiska höjder ekonomiskt och underhållningsmässigt, lite på bekostnad av sporten själv sure, men att ett sådant radikalt förslag som "Premier League abroad" ens övervägs gör i alla fall att jag reagerar starkt. Det är helt enkelt inte rätt och jag hoppas de som beslutar i frågan inser det innan det är försent.

Det är som sagt ingen slump att fotbollen är världens största sport, och jag hoppas att vi kan få den att fortfarande vara det trots att personer som "VFkorreN" kommer med sådana ogenomtänkta förslag som skulle göra sporten sämre. Att han sedan får tycka som han vill, fine...

//The Game itself

Kulturen är död, konsumera inte liket!

För att citera lite klotter man ser om man cyklar påväg in mot stan:
"Kulturen är död, konsumera inte liket!"
Aldrig har en jag funnit en fras värdig sitt syfte så mkt som den här, att prata engelsk fotbollskultur är i dagens läge bara löjeväckande. Den genuint engelska tipsextra kulturen är sedan länge död, det som finns på de engelska arenorna idag är bara en bråkdel av vad det var en gång i världen! Medelinkomsten och snittåldern på åskadarna har aldrig varit högre än idag och andelen turister på arenorna är på vissa håll vidrigt höga! så jag säger såhär: ta efter hockeyn o gör det till en stor cirkusjävel det kommer endå aldrig bli som förr!

VFkorreN din romantiker i nostalgidjungeln!

Kul för stunden men i längden segrar den största sporten!

Visst, jag gillade underhållningen som SuperBowl bjöd på, det var kul att titta på det för stunden, men det kommer aldrig bli något som supportrar i allmänhet brinner för på samma sätt som fotboll. Det är ju så mycket underhållning och showbiz istället för passion och äkta vara. Just därför, ska får inte fotbollen gå samma otäcka väg tillmötes. Låt den största sporten få fortsätta att vara störst.

Så till er alla som giller engelsk fotboll, please sign: http://www.petitiononline.com/Rocky7/petition.html

kom igenuUUUUUUUUU

Ja Jim jag har vinterstängt och ska verkligen inte träna nå innebandydamer även om en draft av vissa 90or skulle ge bra tyngd i sarghörnen!
grkbrk satsa på en gedigen WoWkarriär HEJA DPS!
Simon sluta smutskasta showbiz i bloggens namn. Det går inte att sitta och romantisera SuperBowl ena kvällen för att sen tokdissa att PL vill tjäna mer pengar och exploatera ligan lite mer. Det är ju faktiskt så att ditt köpelag har stått för en av tidernas värsta utförsäljningar av kultur och dessutom helt ödelagt allt vad planering heter genom att infektera spelarmarknaden med smutsiga ryska miljöförstörande oljepengar.
VFkorreN - Din Kajplats I Eden


Fredagsfråga..

Tjena, tänkte köra en fredagsfråga! Är det så att garranblogg har ersatt garran själv?
För att citera: "long time no see"

19+19=39?

Jag tror många garranmembers, precis som jag, föraktar förslaget om att Premier League skulle uttöka säsongen med en omgång. På så sätt skulle man kunna sälja ut denna match till högstbjudande länder runt om i världen. Grr. Visst, Arsenal skulle äntligen få spela på sin riktiga hemmaplan i Paris, men annars!? Förslaget är ett skämt för fotbollen. Vad vill dom göra med den vackra sporten? Förvandla den till ett fucking tivoli? När gränserna mellan showbiz och sport suddas ut så mycket som det skulle göra vid ett sådant radikalt förslag, vart ska vi då hitta hoppet? Sådana förslag uppskattas inte av Garranblogg!


Efter skolan?

Vi hade universitetsdag idag på skolan, och det fick mig att fundera. Vad ska man syssla med efter gymnasiet? Q3 eller CS? får beslutsångest här asså!

//grka, eran alldeles egna spawnkill

Färdig

nu är det klart. ni är nu varmt välkomna att komma förbi på en bajsning, för nu är badrummet på övervåningen klart! ni slipper nu att (under besök hos mig) sitta på toaletten där nere. ni slipper också att inte ha något annat till läsning en Anders "allt om flugfiske" tidningar.
 
eddogirl: kasta inte sten på björnar 


Det bara regnar in förslag....:S

P95 är signade så nu blire GOESTE träningarna framöver, men kan PARBet lugna ner sig lite o kan Kenny sluta tjata om att träna kransklubbar? O alla dessa tränarförslag/uppgifter/arbete(n)? toppas dessutom av ett obskyrt erbjudande om att träna IBF Dalens Div 3 lag  :S
It's all just another day in the hood
VFkorreN din tränare i perfirin

Dagens alster: Ove om omen

Den varma vinden smeker Oves lätt solbrända ansikte. Det enda som hörs är vindens brus och vattnet som slår mot klipporna. Ove ligger tillbakalutad i sin roddbåt. Här kan han verkligen koppla av, känner varken stress eller press. Fiskarna verkar ha tagit semester för dagens fångst blir enbart sjögräs. Måhända lurar fiskarna i vassen, likt stressen och pressen som kommer när man inte ligger i sin roddbåt på den öppna sjön.

Bloggen har blivit vida känd. En större besökskrets ger större utslag. Det gäller att leverera. Ove är dock lugn som en filbunke. Pressen att prestera ett matnyttigt inlägg rör honom inte ryggen. Hans tankar klarnar så fort han är ute bland fiskarna. Där trivs han som i fisken i vattnet som ett välkänt uttryck lyder. Varför jag skriver om mig i tredje person? Mina alster känns mer levande på något sätt. Vet hut om dem är intressanta eller ens bra nog för Veckans Pjåler, jag fortsätter ändå. Läsarmailen strömmar in så jag får väl ta det som ett gott omen. Omen, det ordet är snarlikt ett djur. Vilket? Skickar över frågan till mina kära bloggkollegor.

Ledtråd: I Bibeln benämns djuret som det slugaste och mest lömska.

Mannen med Umeås säkraste musiksmak rekommenderar: Ross Copperman ? They?ll never know.

//Ove - din inspiration i vinterkylan.

NU RIVER VI SKITEN!

Nu drar vi en repris på karaten i Hemavan!
COME ON YOU JIMZZAN!!
VFkorreN din bira i vintermörkret!

ALLTING SOM JAG TAR PÅ BLIR TILL GULD!!!!!

Den gode BB-stjärnan slår till igen med en egen låt, som nog blir årets listetta!

http://www.youtube.com/watch?v=oN4f6FVVWSA

Forza C.G???!?!?!

//grka@mp3

Hemavan!

Hur många ska med? Alla som ska med ska säga till mig så jag vet hur många bäddar som behövs.

// Hövdingen, eran uppstyrare i fjällvärlden!

Fettisdagen - Hövdingens egna årsdag!

Ber att få gratta mig själv på min egen årsdag, Grattis!

Tackar och bockar.

// Hövdingen, eran semla i bakstugan.

Fettisdagen?

Whats the deal egentligen?
Är det nån årstisdag för fetton? eller är det dagen då allt är fett isig?
Eller är det nån som heter Fettis som kommit på bakverket semla och tycker att det nåt alla borde äta på just den här dagen? Och varför äter Ture Sventon temla och inte semla?
Upplys mig o kloka blogg!

//GRKA

VideoJörgenh med h på slutet, eran Badmintonmomme i videoaffären!

Eftersom FruktKenneth har levererat så måste jag ju hänga på!

http://www.youtube.com/watch?v=Iys86OcXPY8&

/ VideoJörgenh

HELVETET SÅ NICE!

There's only one Eli Manning. Men ärligt talat grymt passingrush och skicklig defence coordinator i Giants och med facit i hand så stämmer min tidigare teori: det var bara Giants som hade rätt typ av spelare och tränare för att kunna slå Patriots. Chargers utan LT, Dallas med sin usla QB, Packers ska vi inte ens tala om all dessa lag hade fått smaka New Englandpung hela kvällen. Dom var nära i sista seriematchen och nu gick det vägen, starkt jobbat Giants!

VFkorreN - din repa på vinylen

hej hej

hejhej =)

Super Bowl XLII

Kanske skulle man vara i garran just nu. Kanske skulle man haft någon Bud just nu. Men man får nöja sig med hemmaplan denna natt, det är ju trots allt Umedalen. Om cirka kvarten drar alltså Super Bowl XLII igång mellan New England Patriots och New York Giants!

Garran reporting in!

Summering av helgen

En händelserik helg av många anledningar. Vi kan väl börja med att lista det som hände ur ett ganska väntat perspektiv:
- Jim gick hem i sällskap.
- Jim satt vi datorn när vi andra såg på TV.
- Engan beställde en bacon på Frasses.
- Simons Chelsea kryssade. Slut på ryssturen?

Så till listan ur det oväntade perspektivet.
- "Djungeln" tappade två kunder genom att stå i kassan på Max. J.Bålfors insisterade, Nengan vägrade. Fritsen blev besviken.

Mitt bidrag till denna blogg avslutas idag med ännu ett grymt citat från vår vän George Bernard Shaw:

"Om jag ska tro på något som jag inte ser, då föredrar jag under framför baciller"

//Ove<3Pia

Bygdsiljum race

Det är jag och ginger i go mazdan mot johan och jonas i rödafaran, johan snittar typ 130 på landsvägen och vi hamnar lite på efterkälken. men efter depåstopp på frasses så var det jag och ginger som tog täten men blev ganska fort omkörda av johan som inte verkade särskilt brydd över att det dök upp hastighetskameror titt som tätt. men när det kom till slutspurten så lyckades the man, ginger. kränga sig förbi och vinna loppet!

mazdan 1. röda faran 0.

eddogirl: klart man ska se superbowl. JA även fast det suger

Helgens...

Helgens fyllo: J.Bålfors
Helgens nymfoman: S.Mårtensson
Helgens random: J.Nilsson
Helgens träning: -
Helgens händelse: SuperBowl i hård konkurrens med vikings efterfest
Helgens citat: "Du slåss sämre än Johannes Högberg"

VFkorreN tuggummit i erat hår

På spåret?

Skön kväll igår, fick gå hem men det vare värt! GOESTE BLOGG1

Varför sitter Janne, vik1, bålaN och simon och kollar på På spåret nu? Då undrar man vad som är felet? Svaret jag fick var att det inte fanns något annat att se nu. Varför finns det inget värdare att se på en lördagkväll? Tydligen inte..

Ryktas ju om CourounneSM imorrn? Det vore trevligt!

Påtal om Counter-Strike, Bålans musmatta är under all kritik... Okej, min fUnc håller väl inte lika bra klass som vik-1s qPAD men vafan, man ska inte behöva dra musen över hela musmattan för att vända 360grader, eller?

KRaMeTT PÅ ER!

// Hövdingen, eran rallyförare i snömodden!

Första bakisinlägget för garran.blogg.se...

såg att mitt första inlägg raderats.. så nu skriver jag ett här istället. Tung kväll för många igår? Supa kostar pengar och tär på en så jag hade tänkt nämna en annan alternativ sysselsättning. Jag pratar om spelet som är lika roligt varje gång man sätter det där skottet. Jag pratar om lyckan i att vinna som ett lag. Jag pratar om Counter-Strike. Nu är det dags att lira...

Grabbarna Grus

nu har jag och ginger slaskat upp alla korten för att köpa varsin flarre med Cristal! det kostade skjortan men vi kommer överglänsa alla er andra, ni kan få stå i våran skugga om ni vill. 

eddogirl: rör inte min syrra

helvete

Om vfKorren är imman i min bil så ska jag döda dig, du har förstört min bil och va fan har du gjort med min baklucka, den gör ju för fan inte att öppna! det är inte rent mjöl i påsen


Mvh fcGolf med ständigt immig innerruta som aldrig gå bort!


Oddsen

Här kommer oddsen från expekt;
Eriksson drar till Ida nån gång under kvällen: 1,01
Eriksson drar till Annelie nån gån under kvällen: 1,01
Eriksson drar från alla för att träffa Ida eller Annelie: 1,20
Eriksson misslyckas fatalt med att förstöra Vinterstängdheten: 1,25
Eriksson blir inte för full: 999,999

VFkorreN - Imman på insidan av din bilruta

Va ska henda?

Oddsen på att hövdingen inte slåss, nenke får behålla skorna, ginger inte drar hem och tofflar efter en kvart, eddogirl inte delar ut blåögon, balan inte drar i sig ett par snabba 7.0or och dör, glöggviking inte super sig under bordet, hladot inte dricker whiskey, greeken inte steker upp 7-8 brudar, att rekan inte ringer?
Är ju bara att tagga som en trebent folköl och bli riktigt arselfull. 
Kommer nog garanterat att bli en intressant kväll för oss nyktra på exem!

//FruktKenneth, eran snö på mössan.


Fredagkväll och jag luktar aceton

MÜNCHEN. Fåglarna luktar korv och lyssnar på Rammstein i sina snäckformade hörlurar, den tyska currywursten smakar unket och i bakgrunden hör vi Die Prinzens senaste hit som handlar om deras pervers barndom.  Fredagsfolket kommer fram likt Skalman när matklockan ringer, eller Schülmahn, som Kahn hade uttryckt sig. I Bayern är det nyval om posten som regionens finansminister och det står mellan Jont och AO. Två personer med tyngd bakom sina ord. Den förstnämnde gillas av djurvänner i Schwabenland medan den senare har ett starkt säte i södra delarna av Bayern.

För oss dödliga väntar ännu en fredag. Veckan svischar förbi fortare än Hövdingen på väg in i en vägverketskylt. Då det råder yttrandefrihet i denna blogg, och detta är mitt första inlägg, väljer jag att nämna min förkärlek för två röda lag. Ta mig inte för en Frasseälskare för det trots att jag vet att McDonalds bara försöker tjäna pengar, något som Frasses inte försöker.

//Pia.

dags att dyngköpa gösser?

Om edwins tes stämmer måste vi ju börja stödköpa gösser så att alla goa biror blir oförändrade!
Men den stora frågan är hur FruktKenneth kan ifrågasätta min livsfilosofi, han måste vara i masskopi med alla bredlårade 90or.... tråkigt att dom har förgiftat ännu en krigares själ, lukar Bewulf lång väg
DÖD ÅT ALLA
VFkorreN

Stjärnorna går i samma fotspår som naturchipsen

Först var det naturchipsen, sen kom euroshoppers chockladkakor mm och nu så har puls gått och höjt priserna på sjärnorna också! Det är ingen liten prishöjning heller, hela 2 kronor och 50öre.

Det känns endå lite som att puls höjer priserna efter vad garranboysen köper. se upp med att köpa för mycket av en viss produkt så dom inte höjer priset på dem heller...

ta det inte för lugnt ikväll. eddogirl.  


engman din lallare!

Vinterstängt? Nja vi ser väl efter 2 öl. Lär ju va vinteröppet för allt med hål i! Djur, människor eller träd kommer nog inte spela nån roll.
Så om du t.ex. känner ett avgassystem som behöver rensas är det bara att höra av sig till nån i garraneliten! Vi skickar dit engman på 5 röda.

Kan ju passa på att berätta att jag nu även fått ansvaret över de färska tomaterna! =)

// FruktKenneth, eran spermafläck på mjukisbyxorna.

RSS 2.0