nån måste det bli

jaha här sitter man halvfull i boden och vet att alla  garran booyos ska festa utan mig... börjar bli van!
Tänkte bara berätta att jag blev haffad av en kuk civlilare genom att langa till allas våran ginger... aja dom trodde bara att det skulle bli dagsböter så man klarar sig väll men va fan! palla inte skriva mer, hoppas ni har nice valborg boys !

ps. janne har inte slutat köpa ut

knappast knappast, årets diss och en soffa som står kvar i garran!

Ikväll så smäller det, inflyttningsfest i "Huset" och det blir galet. Ett helt hus för oss själva i fyra månader! Vilka är då oss kan man undra? Ja, de som betalat hyran av garran och grubbe90erna! De som inte betalat kan ju förvänta sig en utskällning á la Lars Grenholm.

Vi skulle ju slaska en soffa dit från garran men DE VART INGEN SOFFLYTT! För bussen försvann, den skulle ner till Småland med Bosse från Transbothnia på vildsvinsjakt! Det ryktas om att Rolle har ett släp men ingen vet i nuläget hur detta ska lösas..

För tillfället så ser ju vädret lovande ut så nu taggar vi och hoppas på att denna kväll slutar tidigast imorgon vid 7snåret.. för inte nöjer vi oss med att sluta kvällen tidigare nu när en ny deltävling i efterfestVM går av stapeln!

På tal om det här spelet som alla snackar om så kan jag berätta ungefär hur det fungerar. Man är automatiskt med i "spelet" om man läst eller hört talas om det. Det går ut på att man får inte tänka på "spelet" för då förlorar man och då måste man berätta för alla att man förlorat och då förlorar ju de också då de får höra om spelet för då tänker de ju på spelet! Typ? Det där är nån Londongrej som jag inte var med på för jag for ju hem, hehhehehehehehhe!

Knappast ovärd kväll alltså!!

/ H, 56 dagar kvar till PaL!


Notis

Tänkte bara meddela att det nu finns ett "vilken Garran medlem är du?" test på Facebook. Testet är skapat av Öjvin DaaL och innehåller frågor som:

- "När du dricker så händer oftast det här?"
- "På din partyplatta så vill du gärna ha med något av detta..."
- "Vad är det värsta/pinsammaste du gjort på fyllan?"

osv.

/Garran - Vi är överallt!

I stockholm

Akalla - mindre paraboler och mer skog än jag trodde
barkarby - mkt billigt
pizza hut - blev galet mätt
stockholms trafik - aa fett dryg alltsåt
T-banan - ett plus
lovad stock för hundra kronor - fanns inte!
chaini khaini - skum snus med smak av mango som bränns
vädret - var galet!
mando diao - mkt bra
lura 3 äckliga stekare på snus - check
gröna lund - gaaaaaaaaaaaalet mkt folk, tur man inte gick in
nya åkturen Insane - såg tråkigt nog väldigt lam ut
börja supa kl 23 ute - är väldigt dyrt!
studenstskiva - snygga brudar, äckliga killar
billig öl - fanns det kan jag lova
dyrare öl - fanns det kan jag lova
odqvist 2s nya lya - nice
kungsträdgården - var rosa och mkt fräscht
min G polare - hade sköna föräldrar
zara - var som hm
stockholm - nice
längtar till umeå - check
janne - har inte länge kvar =)

Summering

Då var denna helg också över och nu är det bara att börja ladda till på torsdag! Då intar vi "Huset" där vi kommer tillbringa många timmar denna sommar. Igår så hade vi match, 1-1 mot Piteå i en match som mera liknade en tennismatch med den ena långbollen efter den andra. Sen såg vi en sväng av Ersboda - Göteborg där Ersboda inte alls stod upp för klubbmärket. Pinsamt dåligt! Iofs inte oväntat med tanke på att deras backlinje inte är den bästa. Den håller i 2an då de vinner med typ 5-3 i varje match men i 1an så höll det inte. Med en bättre backlinje så hade Ersboda varit kvar i 1an! På kvällen så hade ju ReKaN bjudit in till middag och party och det var trevligt! Dock lite för mycket 93or och dessa Epa_Micke som svängde förbi men vi löste det ganska bra. Efter tolvslaget så for vi på Olles. 120 i inträde och 20 i garderobsavgift är ett rån, fast likt förbannat så gick vi in. Vi hade väl inget val! Väl där inne så var det väl rätt soft! UFC hade hemmapremiär idag där de fick 1-1 mot Arameiska Syrianska. Synd att de skulle ge bort ett mål och att de inte gjorde fler. Men oavgjort får väl ses som ett rättvist resultat ändå! Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli mycket så man får lägga sig och sova. Tack för den här helgen och vi syns på torsdag!


/ H

Game Over

Jag förlorade tyvärr här i veckan, efter en otrolig bra streak där man inte tänkt på spelet på länge. Felet satt i fruktpockah som visade att han inte riktigt håller på denna nivå och förstörde min run... därför tänkte jag låta alla denna bloggs läsare få känna på det bittra nederlaget. Game Over för er!


hmmmm husvagn? BÅLE BÅLE och eee YE YE YE eeH YE YEAH YEAH YEAH

Som ni ser så är har det varit dålig fart på bloggandet den senaste tiden men det löser vi genom mig.

Vädret blir bättre och bättre, +12 plus idag och den kommande helgen blir riktigt trevlig med dessa punkter på ordningen:

1. ReKaN bjuder på en bättre middag och fest på lördagkväll. Det blir gaaaaalet nice!
2. Seriepremiär mot Piteå hemma på UIP på lördag 14.00. BE THERE!
3. Ska bli kul att se Ersboda få storlanpisk mot Göteborgs juniorer på Gammlia, lördag 16.00! Missa inte! Hoppas Wallen får stå också. Skönezte Wallen!
4. På söndag kommer äntligen våran allas egen Ove aka Pia aka Bålan aka Joakim Nils Ludvig Bålfors hem!

Bjuder som brukligt på en skön låt också! Trevlig helg på er!



/ hOEVDINGEN, vad äre för jävla namn egentligen?!

Då vare dags igen! Het som en kakelugn :)))))

MAYHEM, DU VET ATT DET BLIR MAYHEM!

Nej, det här är inget fylleinlägg utan ett vanligt inlägg skrivet med kärlek, värme och ömkan. Välkommen till Garran.

Med ginger, Rolle PoP och Öjvin i fjällen så utarmas Garrans crew sakta men säkert. Gärard ligger hemma sjuk och Simpan är hemma och vilar upp sig inför seriepremiären imorgon mot Enköping borta! Vi tappra som är kvar sitter hos grka, alltså FruktKenneth, grka och hOEVDINGEN. Har skjutsat två grubbe90er till Corona och nu sitter jag här. Match imorgon mot Sollefteå. Om det blir speltid, vi ser väl men man kan alltid hoppas. Det är ändå GENREP!

Layback men ändå så tung.

/ hOEVDINGEN


Louis Theroux

Louis Theroux's dokumentärer upptäcktes i London under slöa bakisdagar och alla som var där kan nog hålla med om att de var av det bättre slaget. Kollade av någon, nu glömd, anledning upp honom på Youtube och såg att flera av hans dokumentärer finns uppladdade, bl.a. "Law and Disorder in Johannesburg" som är något av en Garran favorit samt "Behind Bars: San Quentin" som i alla fall inte jag har sett. De är dock uppdelade i 10 minuters klipp men det gör inte så mycket.
Intressant var i all fall ordet. Se och Njut.

Här är första klippet från "Behind Bars: San Quentin":



/GS

Vakna med Garran Boys

Denna kväll/morgon börjar "Vakna med Garran Boys" extra tidigt.
Ikväll har ligan varit spridd. Några har varit på Shape Up! några har varit på Pipes och någon har varit på Corona. Vi är just nu hos EK igen och efterfesten har varit helt okej. Det har blivit några videoklipp och en hel del allsång. Vem vet vilken låt som kommer nu... Tune in To "Vakna med Garran Boys" and see for yourself! Peace Out!

"Poppin Niggah?"

/Gärard

Roms härskare härskar än!

4-2! TACK FÖR KAFFET!

Roland PoP - Klipp dig Mexes

Hur mycket är för lite?

Efter en trevlig utekväll på Olles (oväntat) så måste man ändå ta sig i kragen och konstatera lite saker...

...Nej, att ta ut pengar och tänka "Detta är allt jag ska bränna" fungerar återigen inte när man ta med sig kortet. Antar inte att det kommer att fungera i framtiden heller då mottot "full fart framåt" verkar gälla under pågående fylla. Eller i det här fallet full fart mot baren.

...Och nej, att ta den där sista (av många) JD:n kl 01.59 gör inte att du får det roligare. Du blir fattigare och det gagnar dig inte alls.

Nu blev det ingen stor skada skedd, så jag ser fram emot nya bar & danskvällar med allt trevligt sällskap som man bjuds på i denna annars trista stads färglösa uteliv.

Ciao

Roligt nykter!

Gårdagen bevisade att man kan roligt utan att dricka alkohol. Tyvärr (eller?) så involverar nyktert nöje oftast att det blir på någons bekostnad och igår blev frida slaktad av Familje Genis grymma bödlar.

Här kommer ett smakprov som i ärlighetens namn får Rekan att framstå som begåvad.

I vilken Engelsk stad vann Abba Eurovision Schlagern 1974?
F: Men det är väl Waterloo, *tystnad och funderande* Jag svarar Melbourne.

Men man kan ju inte alltid vara nykter! Tagga Lördag för då jävlar smäller det!

Roland PoP - Den ena handen vet vad den andra gör


Ninjarolling Agori i galopp

Brutalt uppvaknande av att Holmner ringer på telefon... Tillsammans med Anna och Ella har han slaggat hos E-K och vill nu ha frukost serverad och utkört från undertecknad. jag går över med 4 smörgåsar och koncentrerad juice. Efter frulle så är det bestämt att det är dags för en bättre resa ut till stallet för att visa vad garrans bästa inom ridning och dresyr går för.  

I stallet så är det från början väldigt nervöst från mitt och Holmners håll när hästarna är mer lika elefanter och det visar sig att den storleken man förväntat sig på att hästarna skulle vara är ponnys. Vi passar oss för att stå direkt bakom Ellas häst Agori eftersom man hört diverse historier om insparkade skallar och dödsfall. Jag och Holmner saxar om vem som ska börja rida och det är inte min vanliga tur utan vinst för ovanlighetens skull som gällde. Så han tar på sig den fina hjälmen och ser till att den sitter stadigt på huvudet eftersom chansen av att man skulle ramla av låg ju i luften. 

Det börjar som när man firade midsommar i baggböle när man var sex år gammal och skulle rida....Ella går med ett snöre och styr hästen i sköldpaddsfart medans Holmner fnissar av förtjusning. sedan tog det fart och Agori gick upp i trav och man ser på Holmners ansiktsuttryck att han är mycket orolig över att det plötsligt börjat gå så fort. Poppa som också följde med plockar fram mobilkameran och börjar filma. detta var som att få ett tidigt påskägg för dom. Helt plötsligt så är det dags för galopp och Agori och Holmner kommer upp i vad som ser ut som Hyperspeed med The Millenium Falcon från star wars filmerna. "Det gick cataclysmiskt fort" är det första han säger när han slutligen har hoppat av (ninjarollat av) Agoris rygg. 

Så var det helt plötsligt näste man till rakning och eftersom vi bara var två män där så betydde det att det var min tur. med lite lätt kaxig inställning så slungar jag mig upp på Agori (som taget ur filmen Hidalgo typ) och det är en Holmner i repris... i början kändes det tryggt och säkert och man behövde inte ens hålla i sig i sadeln. Så när han ska gå upp i trav så tar jag för säkerhetens skull tag i sadeln med båda händerna och tur var det. Plötsligt så guppade man runt på sadeln som nå satans kåtfarbror på en barbara. Paniken ökade och tanken på att det skulle gå fortare en så slog mig inte ens eftersom jag direkt antog att jag skulle hinna flyga av och dö innan dess. "Gaaaalopp" hör jag ella säga till Agori och jag greppar tag om sadeln så hårt jag bara kan och skriker lite i lätt panik av att det nu går.... ja... Cataclysmiskt fort. Tydligen så får man inte hojta till så jag håller käft genom att bita ihop och det kändes snarare som om jag åkte runt i en av Nasas G-krafts maskiner än red. Så när det var över så har fingrarna låst sig i kramp.  

Poppa rider också men hon kör endast Baggböle style hela turen. Det avrundas sedan med en runda ridning till och snack om att kunna smsa i galopp till varandra vore en ömöjlighet men både Ella och Anna hävdar i sten att det är en barnlek... jag är skeptisk. 

/Öjivin DAAL - Den svarte ryttaren.     


Påskmys med grabbarna?

Så var det Mikelsmäss och Tomten korsfästes för lite dryga 2000 år sedan! Det känns spontant jävligt mäktigt såhär på ålderns höst. Ungdomen kan roa sig på O'LÄRYS och säkrar rykten placerar Schlager och Öjvin i mitten av dansgolvet.
- Vi ska bli redlösa, sa en Öjvin tidigare på telefonen.
Jag hoppas att resten av klanen är ledig imorrn då det endå är tomtens dödsdag och har kvällen ledig från diverse idrottsaktiviter. Så läget för lite softande med en bra rulle och nå bättre chips har inte varit bättre än de är just nu. Räknar med full uppslutning och ett gott humör!

Roland PoP - God överklassmorgon på dig

DAGENS OUTFIT!

Det verkar ju vara rätt inne med dessa dagens outfit så jag bjuder på en gooooo outfit!




Dagens outfit "Epa_Micke" består av:

Keps: Umeå Bilfrakt
Jacka: Björnkläder
Byxor: Mjukisbyxor från Puma

/ hOEVDINGEN, den enda i Garran som kört 115 mil i bil på en dag!


tackar!

Tackar till EK som ställer upp! En skön efterfest där jag och edwin spräcker kaklet! Nu blire lite mer musik och sen lite käk och en bättre bakispizza imorrn! VART ÄR SANDÅKERN????? Roland PoP - The Card Cheat

vakna med garranboys!

Fletwoodmac - everywhere tillägnad modin som styrde upp vakna med garran från början" etern kör just nu eurytmyics- there must be an angel...... ingen corona här inte! sov gpott simon som däckat mellan två tutterduvor och engen som myser med edwin! puss och kram från anna löwgren! pok

Vad vore väl en helg i hemavan?

12 procents arbetslöshet 2012, helvette så skoj för alla de som ska gå ut i sommar och de två kommande somrarna. Stora kullar och inga arbeten, nej ut med borgarna säger jag!
För att lämna Sveriges mörka framtid, men visst fan förtjänar 90-92orna det lite svårt?, och gå vidare med ett lite allvarligare problem. Hemavan blev tydligen inställt pga "dubbelbokning" stinker komplott och kalla fötter lång väg. Vänta bara snart så blire inget hus heller då Afganistan hade dubbelbokat med Irak om vart militärmannen skulle vara så han stannar hemma för att var snäll mot båda länderna.
Som vanligt ställer dock Tobbe Trollkarl upp och reder ut situationen. Nu bär det av mot Maltträsk istället där Garranboys skall inviga våren och nu kanske vi kan dra vecka 15 så lite fler krigare kan hänga med. Jag vill minnas att det blev ruskigt upplevelserikt förra gången så det blir nog bra det där!

Roland PoP - Antiblogg

Ett sista farväl!

Måste tyvärr meddela att Garran Blogg slutar att existera efter detta inlägg.

Efter spridningar inom gruppen har det beslutats att bloggen enbart sår missförstånd och misstankar och därmed bör avslutas omedelbart.

Tack för den tid som varit.

/Garran

RSS 2.0