Real RocknRolla

Nej arbeta är uppenbarligen inte min grej. Men vafan varför bry sig om dagens problem när det kommer nya imorgon!
Det får bli en vår i studiernas tecken helt enkelt, men vafan inte helt fel det heller då det kunde vart betydligt mycket värre.
Helgen som kommer bjuder i alla fall på några riktiga guldkorn. Utgång ikväll för alkistrion, arbete i koncentrationslägret och en fotbollscup mitt i alltihopa, mkt trevligt.
Angående den enda engelsmannen jag skulle kunna tänka mig att käka middag med, förutom Cheryl Cole då, så ska det sägas att han fan kan göra sina filmer. Nog för att RocknRolla inte är lika bra som Lock Stock och Snatch men vafan man kan inte bli annat än glad i själen av att se han styra sin skit.

Ikväll ska det röjas loss till Billy Idols Dancing with myself. Alla kan alltså som vanligt dra åt helvette and this time he wants the lot. He's gonna be a real RocknRolla

Roland PoP - Was it a slow dance?

viktor coles bok??

hittade en sida handskriven papper nere i köket nyss och jag kan bara gissa på att det är början på en av viktors nya böcker?

Prolog:
Det var sommaren 08...den allra bästa sommaren! Jag träffade henne, allt var perfekt. Vi hade folle och några ostar Castello förståss, inget kunde gå fel, allt kändes så jävla rätt. Allt gick som enligt planerna förutom att jag skulle haft med mig mer öl kanske, men vafan allt man vill ha går ju inte alltid att få. Efter att vi blivit lite smått salongs så tänkte jag ta tummen ur röven och försökte mig på ett närmande. Största misstaget kan jag lova :S Hon blev förbannad och stack därifrån, vilken jävla fitta. Med kuken ståendes i brallorna och kåt som in i helvete så drar hon?? fyfan så förnedrande mot mig. Den horan ska fan dö!! Och det är det denna historien handlar om, flickan som blev våldtagen till döds.

man kan ju bara hoppas att viktor lämnar efter sif fortsättningen av den här historien så att vi kanske kan börja med en cliffhanger saga här i garran!

/öjvin DAAL

Grattis bloggen!

Nu är det ett år sedan denna blogg startades! Vad skulle garran va utan denna blogg? Troligtvis mycket mer som en sluten sekt som ingen vill röra i. Nu kanske ingen vill röra i oss ändå men vem fan bryr sig?

Bloggen har blivit ett forum för oss att uttrycka oss på ett garraniskt sätt, vilket är heeeeeeeelt perfekt för bortresta garranmedlemmar eller bara nån som har ett skönt minne att dela med sig av! 

Mikael Persbrandt, vilken kille alltså! SE OCH NJUT!



BÄSTA! 04.20 - 04.50

Gunvald Larsson: Har du mobiltelefon?
Rune Fjällgård: Nej.
G: Men du vet hur man använder en, va?
R: Troru jag är en idiot?
G: Du är både idiot och jävligt ful, jag förstår att du måste våldta för att få knulla! Kom du ut bakvägen eller?
R: Du..
G: Ja?
R: Ni ska ge fan i att ge er på mig, ni bara sveper in en massa för att ni inte vet vad fan ni håller på med och trakasserar vem fan som helst, LÄGG AV! Är det du som är den där Gunvald Larsson?
G: Det sa jag när jag satte på bandspelaren men ditt närminne sitter väl i förhuden..




/ hOEVDINGEN, tårta hos mig ikväll för att fira bloggens 1:årsdag! HURRA! (ReKaN lär ju jubla iaf!)

Tider då Bjuhr freestylade då han skulle mima till Five och andraplatsen i festivalen 1999!

Dra Keka??? ReKaN , ? ?

Minns ni djungelboken? AOO AOO AOO Mowgli!

Det löser sig!

FruktKenneth hälsar alla, PoP är störd och Ove tappare totalt!

/ hOEVDINGEN. Rasmus Lejon, vad gör du nu för tiden? Varför hör du aldrig av dig?


Tack

Så åkte, till våran stora glädje, blondinbella ut ur lets dance. Känns riktigt skönt att slippa se henne i rutan (Kanske redan är med i nått program till?) . Även om hon säkert kommer dyka upp lite här och där som vanligt.
Frågan är ju bara hur detta kunde ske? Vad gjorde sveriges bloggdrottnings alla fans istället för att rösta på henne? Har hon egentligen något riktigt fans av alla 700000 besökare per vecka?
Vi alla är riktigt nöjda med detta iaf, och kommer fira det här med lite fontänbadande ikväll.

F.K

Industri!

Nu har äntligen Industri Royals nya platta kommit! Tycker att den är riktigt bra, och ger den 4,5 blondinbellor av 5. En personlig favorit är första låten - I can keep a secret. Är bara att önska Dunkels och grabbarna lycka till på turnén!

http://www.myspace.com/industriroyal

Fruktis - comebackar igen


Elijah Wood

Jag hittade just en utomordentlig och fullkomligt sann faktasida om Elijah Wood. För denna sida måste jag tacka John och Johns hemsida. Enjoy!

Fakta om Elijah Wood!

/GS


Det ryktas...

... Att Öjvin blev utslängd från damlagets träning efter ha pitchat idéen om lagfest tillsammans med div 6.
... Att Holmner på fullaste allvar vill sätta på en av sina lumparpolare.
... Att Knoen fullföljer sitt geografiska svek och numera huserar på TEG.
... Att Ellen jublar över att inte vara den ända som har gjort en dubbelflytt tillika dubbelsvek.
... Att Gärard numera går under smeknamnet "il padrone" efter att han lånat ut pengar och diverse berusande medel till ett stort antal av garranmedlemmarna som en reaktion på sin nyfunna rikedom.
... Att Pop samlar pant och säljer avsugningar på Vasaplan för att få ekonomin att gå ihop.
... Att Birgersson har blivit VIP-medlem på SweClockers och således inte kommer se solens ljus än på ett jävla tag.
... Att greken har störst penis i UFC.
... Att Steve Galloway ska tillbaka till UFC för att slå greken på fingrarna. Med vad kan man undra.
... Att Viking har gått under jorden.
... Att Fruktis har förlovat sig med Annelie igen.
... Att Baloo har bokat kapell till sommaren.
... Att det fortfarande är lite frostigt mellan en duo svikare och rös.

Dags att börja planera

Jepp ni läste rätt! Det är dags att börja planera det ända som bringar glädje i livet nu, nästa år och alla fram tills döden. Nej det är inte alkohol även om tanken självfallet är logisk. Nej det är sommaren! Den är förvisso 5 månader bort men det börjar ändå bli dags att bolla idéer.
Allt är ju självfallet beroende av pengar, ledighet från eventuella arbeten osv osv men det kan ju vara bra att veta vad man siktar mot så att säga.
Blir det dubbelfestival där i slutet på juni/början av juli?
Ska det följas upp en utlandstripp?
Blir det Bruce på Stockholms stadion?
Ska vi terrorisera Droskan en sommar till trots att vi faktiskt börjar bli till åren komna?
En roadtrip kanske lockar?
Säsongskort på UFC för att följa grekens framfart i division 1?

Möjligheterna är oändliga, barinstorma och dröm er bort nu annars kommer vi alla hänga från Tegsbron i en snara inom en snar framtid!

Roland PoP - Mental Istid

Skön reklam? T-Mobile, Liverpool Street.

Var inne en sväng på youtube och fick syn på den här sköna T-Mobile reklamen från Liverpool Street Station i gamla goda London. Enjoy!



/Gärard Synth

Heja Pajala!

Så sanslöst skönt ställe! Dom byggde alltså en järnvägsstation 1929 men rälset kom aldrig, det gick tio mil därifrån istället! Man har inte roligare än man gör på sig!

viking då?

visste att jag glömt något.

Viking- större vader hittar man bara på pal dunger. är lång och stor som en viking. han är arbetslös och älskar glögg. han är snaggad och fin som alla andra :D hihi. han har sett alla filmer som du har sett och laddar ständigt ner fler filmer och han är den duktigaste cs liraren i garran (sorry jim)

Garrans medlemmar?

många av er kanske undrar vilka dessa otroligt sofistikerade och slående snygga hunkarna är?
vi har valt att lägga lite mystik över oss själva, och det med rätta. vi vill inte stöta på de problem som kändisbloggare ofta utsätts för, såsom att vi inte kan åka i lokaltrafiken eller hänga på uteställen utan viprum. men nu tänkte jag avslöja lite information som ni kan ta del av utan att vi hängs ut i skvallertidningarna. 

först ut så har vi:
Hoevdingen- vältränad fotbollsmålvakt och stort framtidslöfte inom fotbollen. han har manlig modern frisyr (snagg) är lång, mörkhårig och 100kg muskler. på fritiden tränar han och umgås med vänner. bor för tillfället med sin pappa på haga men kommer inom kort att flytta till egen lägenhet. det ryktas om bågenhusen? han jobbar med att köra ut mat till gammla männsiskor och som alltiallo på buketten. så om ni vill ha blommor så ge han en puss!

Roland "Korren" Pop- journalist på västerbottens folkblad. har för tillfället också manlig modern frysir. med långt hår så har han ofta blivit misstagen för idolDanny och till 14åriga tjejers förtjusning så har han ibland spelat med i rollen. han bor i huset som kopplas samman med garran. gillar att lyssna på The Clash och hyser stor respeskt för sin far Ankan1. (det gör alla)

Gerard Synth-arbetslös för tillfället men lyckas alltid med att få in en fot på skogaholm. har gyllene långt hår och är en farlig måltjuv på fotbollsplanen. han har dock dragit sig tillbaka från fotbollen ett tag för att satsa på karriären. han är partymusikens brännare nummer 1 och gillar att maxa volymen. gillar festivaler och är lite av en stekare även om han inte vet om det själv. 

Öjvin DAAL- hur ska jag beskriva mig själv? jag har manlig modern frisyr efter att jag fallit offer för grupptrycket, saknar mina guldlockar! utbildad målare men är för tillfället arbetslös. tycker om alla tjejer som inte är fula och gillar ABBA. kortast av alla i garran på 1.71 men det tar jag igen med min charm. inte direkt något framtidslöfte inom fotbollen och kommer nog få sitta på bänken i år? tycker att tvprogrammet dexter rockar.

Jaan Baloo- gör lumpen uppe i boden. gissa hans frysir? är tillsammans med sara enligt många men han själv nekar till detta. när han är hemma i umeå så är det såklart obligatorisk utgång för alla i garran. han tycker om att spela fotboll och är en stabil mittback. har en bror som är störst i umeå både till storlek och i hjärta! han har en fin bil och vet hur man hanterar en ak-47a så passa er.

Ginger- har nyligen gjort Jaan sällskap uppe i boden och har samma frysir som alla andra. han tycker om ellen och hiphop. bor i samma hus som jag själv och kommer ofta på besök. han vet hur det är att bo i slummen eftersom han växt upp på ersboda. tycker om att åka snowboard och gillar att använda uttrycket "en bruno". hans favoritdryck är whiskey.

SimpaZ- lockigt fint hår som får honom att likna vincent chase i entourage. han kommer förmodligen att få sitt eget entourage inom en snar framtid eftersom han är garrans största framtidslöfte inom fotbollen. han har precis skrivit på för ufc och jobbar ibland på posten. han är en väldigt seg person som oftast är klar sist. han tycker att tv serien one tree hill är bra och spenderar alldeles för mycket tid med att sitta och se på fotboll på tvn.

Frukt Kenneth- han har gått i sin fars fotspår och jobbar på posten. han har långt hår och bra skäggväxt, han har också betydligt mest brösthår av alla i garran. är en väldigt impulsiv person och gör det som faller han in i just det tillfället. är lite av en toffel då han umgås väldigt mycket med ida en fast dom aldrig har varit på G. tycker om bandet Foo Fighers och såg dom live i sommras.

bubblare: bålan, palm, birger och rekan.  

det var lite information om oss som håller i denna blogg.
/Öjvin DAAL

Something sweet or something strong

Och här har vi båda!

JAG GER ER STOLT:

JALLEYS BLOGG!

www.jals.blogg.se

Roland PoP - I fockin hate pickeys!

Billy, yoyotest och kan man sova för mycket?

Skönaste Billy Joel!

Årets yoyotest idag, gick väl inte tvärBRA men vem bryr sig?!?!?!?!? Ska ju ändå bara sitta på bänken så HEwhehehehheehwh



Edwin, jag tror Frida har rätt. Du tänker för mycket på dig själv. SKÄRPNING!




HhhHEWHEWHEWHEHWEHWEHWHEhehehe

Sov gott!

/ hOEV, vad sägs om 30 grader och en bättre Bettnes?

hjälp garranbloggen att slå in sig på topplistorna.

Vi är inte snygga, vi är inte modemedvetna, vi skriver inte så värstans ofta och vi är inte utvecklingsstörda. Men vi är fan sköna!

Idag har man efter nästan 5 måndader som arbetslös nått bottenträsket på jobbmarknaden. Hade nämligen jobbintervju på online! Jag som är bäst rockade såklart skiten ur intervjun och skulle bli mycket förnärmad om jag inte fick jobbet. Vill också påpeka att hon som är anställningschef på online är fräsch. Dessutom verkar arbetsmiljön vara bra.


Pop skickade nyss denna bild från balen 08. Bilden är tagen utanför garran!
Övre raden från vänster har vi Hoevdingen och Vixc, undre raden Öjvin och Pop

/Öjvin DAAL - Enligt frida (Syster) tänker jag bara på mig själv och ingen annan. sant? 
 
 

Garrans ordkryss: Är Marta Frisk?

11 bokstäver och ledtråden är: Är Marta Frisk?




/ hOEVDINGEN

Folk är idioter

Jaha så sparkas 600 till på Volvo, HEJA SVERIGE! Det är dags för lite klassisk bidragspolitik för så här får det fan inte gå till! Detta borde betyda att det blir ännu lättare för Garran att ta sig ut på arbetsmarknaden och med det sagt så kan det komma bli att bli ett bättre universitets-sök snarast! Kemist, beteendevetare, sociolg, nationalekonom eller exakt vafan som helst. Nu ser det mörkt ut på Garrans avbytarbänk.
Avslutningsvis, vad är väl ett inlägg utan en hatisk länk!

http://www.youtube.com/watch?v=2HA7TDk6t4Y

Kungen av arbetslöshet - Roland Pop

Vita veckor...

Första inlägget på ett bra tag för mig. Har haft så mycket på senaste tiden att det inte funnits någon tid att skriva *ljuger*!
Under senaste veckan har Garran gått in i en ny fas som går i arbetslöshetens tecken, och om inte det var tillräckligt för att få bägaren att rinna över så har nu flera bestämt sig för att "ta några vita veckor".
Visst. Levern har ju fått sig en törn på senare tid, och visst kan det vara bra att ta ett uppehåll så att den riktiga taggen återkommer, men nu för tiden har man ju inte så mycket annat att se fram emot än festerna.
Så vad ska man ta sig till? Antingen ser man till att få årets influensa så att man ligger däckad i tre veckor eller så åker man på semester till ett muslimskt land. Själv kommer jag lägga ned de närmaste veckorna på att lansera en internationell "Hata Blondinbella!" kampanj. Stöd denna genom att sätta in 500:- på bankgiro 24-5600-506.

På återseende.
/Gärard Synth


/

Vad en blogg kan göra med en människa

Det är helt makalöst. Det tog alltså en snabb titt in på blondinbellas blogg för att man ska bli helt förstörd! Jag skriver till tonerna av Hardcore Superstars mästerverk Kick On The Upper Class och jag har fattat beslut om att aldrig läsa vidare, risken finns att man själv kommer till det stadiet att man betraktar sig som en del av överklassen om man läser vidare. Det blir att utbilda sig till traktorförare, ska kolla på universitet vad dom har att erbjuda för arbetarklasslinjer imorrn och blir resultatet negativt är det gerillakrig på riktigt!

VÄND ALDRIG BLÅSTÄLLET EFTER VINDEN! DET ÄR VI MOT DOM!
Kungen av PoP

snyggt snagg

nu har ytterligare 3 garran medlemar slaskat fram snaggapparaten och reducerat hårlängden till 6mm. med det gjort så är nu, Hoevdingen, ginger, grka, jag, jaan och pop snaggade! om nu bara zimpaZ och gerard har mod till att följa vårat exempel så kan vi göra garran till ett skinhead gäng! fruktkenneth har vi beslutat ska få behålla sitt hår eftersom han ser så jävla ful ut i snagg. nästan som en fattig östeurope. modin övervägdes också till att få behålla sina guldlockar men fyllde inte riktigt alla de kriterier som krävdes för att se riktigt jävlig ut i snagg. 

nu ska vi tapetsera om hoevdingens rum och eftersom jag är bäst på sånt så har jag ställt upp att hjälpa till i utbyte mot lite mat.

/öjvin the man DAAL


Vart är brudarna?

OLW, för att vi älskar det goda! jim dyker förbi vid halv 8 tiden och då blire en bättre pulsrunda och chipsköp innan vi går upp till zimpaZ lokal för lite bättre och suddigare minnen!  det kommer säkerligen bli en lyckad kväll med tappningar som inte kommer göra någon besviken eller förstöra denna lokals rykte!  har hört att vissa personer kommer att ta med sig kapten morgan så då lär det bli ett bättre kalas. dock så måste vi undvika att detta blir en korvfest då vi varken har ketchup eller senap. 

vill också säga det att jag har goda chanser på att klara mig i premier division denna säsong med Chrystal Palace efter att jag nu har vunnit hela 4 matcher av 22. har dessutom lyckats ta mig till final i FA cupen med denna underbara trupp! jag är fan 1337 ¨på fm!!! rock on  

/öjvFM

Que sera sera

Så sitter man här igen och laddar för ett redigt fyllegille. Simons lokal är lokalen och kvällen till ära skall vi tacka av Holmner för hans tid med grabbarna och Jannes 20årsdags skall firas några dar i efterhand! Det känns som att det kan bli sådär spårat som det bara kan bli i simons lokal. Undertecknad skall svina som aldrig förr och det kommer bli nå så satans nice!
Vidare så är besöksantalet fortfarande skyhögt vilket tyder på att vi trots vår lathet och brist på inspiration levererar, något som bådar gott inför framtiden då den analkande vinterdepressionen kommer göra att alla blir the man på att uttrycka sig i skrivt!

Roland PoP - God överklassmorgon på dig!

Grattis!

Bloggen grattar idag Johan "Janne Baloo" Pettersson på sin 20-årsdag!

/ hOEVDINGEN & CO!


Hemavan, tappelitapp och Baaaaamse

Vi hade iallafall INTE tur med vädret men Hemavan var nice ändå. Får hoppas på bättre väder vecka 9!

Frågan är inte om eller hur utan NÄR Blondinbella kommer försvinna från jordens yta? Fortsätter hon så här så kommer hon vara Sveriges mest hatade person innan maskrosorna kommer fram i slutet på april. Nej, SMISK på henne.

Grattis Alejandro i efterskott på 20-årsdagen! Nu inväntar vi bara Jannes födelsedag och sen kör vi nästa helg. Det kommer nog bli årets fest? Kanske mest för att det är den första men ändå..........

Påtal om årets, årets efterfest har nog redan varit och kommer med stor sannolikhet inte slås. Fast jag vet ju hur Garran är så det löser sig säkert ändå på nån varm campingplats på en BÄTTRE festival i sommar. Vars, när och hur vet ingen än men räkna med att det kommer att ske!

Det verkar som att ingen orkar styra upp Garrans A till Ö lista men jag skriver några tillbakablickar så får väl ni andra fylla i.

Årets dricka-mest-tävling som aldrig blir av: hOEVDINGEN vs Roland PoP

Årets fest á la urspårning med bad i jacuzzi: Midsommar hos hOEVDINGEN

Årets maxare av all musik på fest: Gärard

Årets varmaste dag: 5 juni, Skol-DM för årskurs 6 på Dragonfältet på KONSTGRÄS: 31 grader

Årets bullköp: Statoil i Linköping på väg hem från Bruce. Jag skulle ha två bullar, inte två PÅSAR?!! hOEVDINGEN

Årets sova i bil: Natten mot söndag 6 juli efter Brucespelningen!

Årets Droskan: Alla?

Årets Garran-Rookie: Birger utan konkurrens.

Årets Garran-svikare: Palm UTAN konkurrens.

Årets Toffel: Alejandro

Årets käk: Burger King efter PaL

Årets festivalhånglare: 100 brudar på 13 timmar säger väl allt? Öjvin DaaL

Årets damp: GRKA efter hOEVDINGENs "skulle ni va kompis med mig om jag skrattade såhär: EHWHEHEHWHEHWEHEWHEWHEWHWEHWE"

Årets bästa bilresa: Bilresan till Bruce längs rikväg 50, RANDOM!?!

Årets sovpaus: Utanför Statoil i Örebro.

Årets dissa sovpaus: Ginger och Öjvin som sover utanför på gräsmattan.

Årets fors: FORSEN antagligen!

Årets bil: Nazin i tuff konkurrens med G-UnitVolvon men Nazin dog faktiskt och döda saker brukar hyllas.

Årets film: The Dark Knight utan konkurrens!

Årets citat från fotboll: "Skulle jag vilja påstå"

Årets fotbollsplan: IP! Blev riktigt bra med konstgräs

Årets billigaste sprit: Walk About i London, en fylla för 12 pund!?!

Årets man-måste-gå-igenom-listan: FruktKenneth på Walk About!

Årets mest ångerfulla: Öjvin+Julcorona+Asiatisk brud=?

Årets Baaaamse: Pia aka Ove!

Årets massåkning i Nazin: 8 personer från Ellas place och sedan lämna av alla på respektive ställen innan den sista lämnas av på Umedalen. Randomväg vid älven?!!?

Årets skönaste tränare: Jimmy Nils

Årets inryckning: Janne P, 28 Juli!

Årets randomutgång: Två våningar på onsdagen den 4 juni efter förfest hemma hos GRKAAAAA!

Årets chipsätare: VÄLDIGT jämnt mellan Zash och Öjvin.

Årets chipsslickare: ÖJVIN

Årets radarpar: Jalley och Musse

Årets MONGO: Blondinbella

Årets hund: Nazims

Årets spel: Rappakalja

Årets åretslista: Garrans antagligen!

/ hOEVDINGEN, tack för det här året!


meen satan så nice

så kan man beskriva de senaste dagarna. för en gångs skull så blev det ett väldigt lyckad nyår! jag och bålan tappare på hotellet och rekan spelade blackjack under tolvslaget? mja jag är kortfattad idag och låter någon med större skrivglädje summera hemavan.

alla ni som glömde saker i HOEVDINGENs jim stuga ska kontakta undertecknad om ni vill återfinna dem.-

ÖJVFFIN dAAL (edwin
 

Dags att summera

2008 har passerat och 2009 är här och Garranbloggs första årskrönika presenteras härmed. 2008 bjöd trots den fittiga starten vid Bräntberget upp till dans. En kall och decimerad vinter där en av oss var på Turkgatan i London och härjade och en annan var begravd i diskrummet på x3m följdes upp med en lovande vår.
För egen del hade den journalistiska karriären tagit fart ordentligt med Fotbollsbloggen som ansvarsmässig peak och i en vecka där hade jag i alla fall nästan lyckats uppnå någon form av lokalkändiskap. Bloggen visade sig sen vara jättedryg men men vad gör man.
Nästan hela gänget tog studenten under 2008 vilket gör att året inte kommer glömmas bort på samma sätt som nästan alla andra år gör och sommaren som följde blev en riktig garransommar. PaL, Bruce, Maltträsk ja äventyren ville aldrig ta slut under årets tre varmaste månader för Garranboys. Det frekventerades dessutom duktigt på Droskan och känslan av öl, gemenskap och sommar ville aldrig riktigt ta slut.
 Allt var dock inte frid och fröjd, 2008 bjöd på många hjärteskärande avsked, något som med tiden tyvärr kommer bli ett allt vanligare inslag i livet för Garranboys. Janne ryckte in, Palmen lämnade för Värnamo och Edwin och Jim drog hem från London.
Om året började i moll så avslutades det i dur. Stora delar av kollektivet flyttade från de trygga hemmen i Umeå för att testa sina vingar i Europas stad nr 1. Också det ett äventyr i sann Garrananda där "det löser sig", "GÖR DE BA" och "det är inte läge" kan sammanfatta vad som hände.
Garran visade dessutom att talangutvecklingen går utmärkt. Birger har uppnått om inte fullt medlemskap så i alla fall full respekt från Garranboys och det skall bli kul att följa hans utveckling under 2009.
2009 bör dessutom föra med sig en comeback från allas vår Janne men på bekostnad av Schlagerdoris som även han skall vakta kurer i Boden. Under 2009 kommer nog medlemmarna dessutom att en efter en flytta till egna lägenheter men min förhoppning är att vårat umgänge inte blir så lidande och att det i alla fall nästan blir som i Garaget.
"Men vadå? Det är ju som att jag ger dig en Snickers"

Gott nytt år på er Boys - Roland PoP

RSS 2.0