Jaha...

.. då sitter man här ensam med ölen rinnande ner för strupen. Alla andra är redan ute på banan och jag med min vanliga framförhållning där jag brukar vara sen var påväg att få en riktigt systemkrasch, så jag satte mig ner och tog en öl, två öl, tre öl och så vidare. Vad göra nu? Jadu.

Petri Vehviläinen

Håller på och Youtube-surfar och som vanligt hittar man fram till en hel del randomklipp. Man börjar på typ "Michael Jordans Greatest Dunks" och slutar på det här:




- Är den stämd nurå?
- Nej den va fan inte stämd, du...

Svårt att hitta en skönare kille i en tävling som IDOL.

/Gärard Synth - tvådagars? mycket möjligt!

goeste wheeelchair

hehwehew även om Rolle hade en knasig kväll så hade jag det halvbra... riktig skön garran förfest och finskjuts av nacka! olles började bra med en samuel adams medan vi satt och tog det lugnt. Sedan tog det fart på randommetern, började tjafsa med någon brud och var riktigt jobbig mot alla runtomkring. det blev inte bättre förren i slutet av kvällen när man kom ut ur dimman och det var först då det blev skoj... gick och satt mig med några riktigt sköna brudar som alla satt i rullstol, ginger joinade efter ett tag och vi fick varsin rullstol som vi körde runt med och låtsades vara handikappade. när olles sedan stängde så träffade vi lillebror min som genast började brottas med Ginger varav 2 riktigt jobbiga killar som tydligen utövade kromaga eller något liknande frågar Ginger om dom ska dropkicka mig eftersom att jag och viktor nu stod och kramades. efter detta så bar det av mot sara där vi fann Janne.... vart dock less över att jag inte fick någon säng så jag snodde saras eller någons cykel och for hem till min egen säng. återlämnade dock cykeln imorse och fixade lite bakiskäk tillsammans med ginger.

/öjvind

The Botten Is Nådd

Jag har fan i mig nått den totala botten i livet. Gårdagkvällen fick mig att inse att mitt liv kanske inte riktigt går i den riktning som är tänkt. Det börjar alltså med en riktigt trevlig garranförfest där man ändå tycker att man är med i matchen men det skulle visa sig att så inte var fallet. Det börjar redan från sekund ett på olles, tappar bort johan när han går på toan och glider in mot baren där jag träffar två tjejer där förnedringen börjar. Jag kollrar bort mig totalt i det dom säger och INGENTING av det fastnar i mitt lagomt berusade huvud. Kvällen går sedan vidare i en karatetakt där rödvinet flödar allt snabbare ner i min strupe. Som vanligt intresserar jag mig för random randomsson och bröderna är helt försvunna i dimman. Självförnedringsodyssen fick sedan ett abrupt när jag kort och gott blev utkastad. Ringde sedan Hörnberg och minns inte ett ord av vad han sa i bilen och i garran till en jävligt lyxig pasta bangladesh med Bullens Pilsnerkorv. Den enda ljusglimten i tillvaron just nu är att jag (tror jag) tog utkastningen som en man iaf och inte ens försökte prata bort det.
Så jag vaknade upp imorse med en jävulsk huvudvärk, en mystisk röd klegga på Golorna som ser oroväckande lik ut en blandning av tacosköttfärs och rödvin, årets ångest, inkorgen på mobilen strängd med sms från 95orna som vill ha skjuts till träningen kl 13.00, inga pengar och vetskapen om att jag har lovat bort mig till både stenman och holma ikväll så det finns en risk att jag återupprepar hela skiten ikväll.
Det är underbart att vara tonåring!

Roland PoP - KUNGEN av bakfylleångest

Helgen står för dörren

Så var det äntligen Torsdag, en av veckans skönaste dagar då man bara har trevliga dagar kvar! I helgen står det en rad olika aktiviteter på menyn för Umedalens ICF.
Säkra rykten placerar dem rättstroende fotbollsspelarna på lagfest, återstår att se hur det grekiska inslaget ställer sig i den frågan.
"il Padrone" har dragit igång en "våga-vägra-lördag"-kampanj och det surras om ÅLÄRYS på fredag. För egen del kan det bli en tvådagars då det är "klassgrej" på lördag och man vill ju inte missa Janne Baloo/SchlagerDoris in action så det kan nog smälla på fredag också. Torsdagen till ära, Allas vår Heidi på gitarren.

Roland PoP - Blood in the gutter

SPARKS

nya albumet med sahara hotnights har nu kommit!!!!!!! har precis tankat deras nya album sparks och har ska lyssnas som bara den...

Öjvin DAAL

Storebror i repris och fotboll.

Någon som har lust att styra kvällens match mellan Inter och Man-U ikväll? Jag hoppas att Zlatan och Inter bajsar på Man-U ikväll lika mycket som jag skulle heja på Umedalen mot Teg. Tror inte att det är någon (i Garran iaf) som gillar Ronaldo eller tycker att Tevez och Rooney är särskilt roliga att titta på... tevez ser ju ut som något från the hills have eyes filmerna och rooney är ju en kopia av shrek... Man vet inte om man ska blunda eller skratta. Den enda spelaren jag giller i manchester unitded är Park!! Han är ju förtusan korean så det måste man digga!

Vad kan man då säga om Zlatan förutom att han är nästan lika cool som kungen och en helvetes mycket roligare fotbollsspelare att titta på en hela man-u's lag tillsammans! 

Sen vill jag bara informera alla om att Big Brother 2003 ska visas i repris på TV400. Vi lär ju följa Linda Rosing och alla andra som var med det året i varje avsnitt ifrån Garran.

/öjviiindaal

Rock'N'Roll Damnation

42 unika besökare?!?!?!?!?! VÄRLDSKLASS.

Det gäller att smida medan järnet är varmt så här kommer lite korta notiser från helgen.
AC/DC kissade på allt jag sett tidigare även om publiken var lite smyglam.
Stockholm är årets rövstad 09.
E4:an på vintern är fan inte okej alltså.
Stockholm är årets rövstad 2010.
Emil försökte och försökte men busig_tjej_18 från Nacka ville inte släppa till.
Stockholm är årets rövstad 2011.
AC/DC kan mycket väl vara kärnan av Rock'N'Roll.
Stockholm är årets rövstad 201x.

Roland PoP - Backseat Rhythm.


vilken härlig dag!

Klev upp ur sängen helt förstörd kl 06.40, efter 40 minuters snoozande. Gick med raska steg för att kolla hur kallt det skulle vara idag. Såg till min enorma glädje att termometern bara stod på -3. Helt plötsligt vart man på bra humör och tänkte: Fan, det kanske blir en ganska bra måndag ändå.
Gick ut till bilen för en 2 min lång färd till jobbet. Väl där vart jag snabbt lite grinigare eftersom posten va lite sen. Posten kom och förvånande nog så var det riktigt lite post idag. Tänkte då: Det här kan inte annat än bli en bra dag, kanske ska köpa en lott senare!
Allt rullade på helt okej fram tills det var dags att ge sig ut på turen för att dela ut all post, reklam och paket. Hoppade upp på moppen och gav mig ut som siste man. Märkte dock efter att ha stängt igen dörren och kört till parkeringen att batteriet i min moppe inte hade laddat. Detta pga att en städerska hade ryckt ut sladden för att ladda en av sina städmaskiner. Riktigt förbannad och arg vände jag om för att byta fordon. Märkte att jag inte hade med passerkortet för att ta sig in, men såg att det stog en bensinmoppe ute. Tänkte då: Det här kunde gått riktigt illa, men klart inget kan sabba den här dagen.
Lastade om allt till den andra moppen och gav mig iväg... Eller vänta nu, det gjorde jag inte alls eftersom mopedfan inte startade. Ringe chefen för att kolla vad jag skulle göra. Det slutade med att farsan kom och öppnade dörren så att jag skulle kunna gå in och hämta nyckeln till en postbil som var ledig.. Men nej, självklart så var inte nyckeln där. Så istället för det så fick taxi ringas för köra ut reklam/post till lådor utspridda över mitt område, eftersom jag nu istället skulle cykla. Trampade iväg drygt en och en halv timma försenad. Tänkte då: Nää nu skiter jag snart i det här och kommer aldrig tillbaka.
Efter ett bra tag på cykeln kände jag hungern komma smygandes samtidigt som jag hörde fåglar viska om att det nu fanns en ledig bil på kontoret. Självklart cyklade jag tillbaka, bytte till bilen, drog och käkade. Kände efter 10 minuters lunchande att jag inte hade tid med nått mer och satte iväg igen.
Allting gick då helt utan problem i cirkus 20 min. Då startade inte bilen, och efter runt 54 startförsök så kom rogga och bogserade tillbaka mig till kontoret. Tankarna då: Dom kanske har strypsnaror man kan köpa på matbiten.
Väl på kontoret så byttes det till en annan bil. Efter det så flöt det på bra förutom en mindre hjärtattack när tommy frohm kom och sa att jag hade fått punka på bilen. Lyckligtvis så hade han bara hört om min dag och skämtade bara.
En liten stund senare kom farsan och hjälpte mig med delar av det sista. Vart klar precis kl 5, bara ungefär 3.5 timmar längre än normalt.
Frågan är ju nu bara vad man ska göra för att fullända dagen? Bryta ryggen, råka riva sönder en lott med 100 miljoner på, gå igenom isen på mitten av umeälven?

Vill bara avsluta med att säga: Post är kul alla gånger, skulle inte byta jobbet mot 3000 knocking on heavens door sånger!

// FrukKenneth

Slumdog måndag!

Som Grka nämnde i sitt tidigare inlägg så tog filmen slumdog millionare hem hela 8 oscars under natten och var enligt han själv otroligt bra... eftersom att jag litar på Grkas omdömme så blev jag sugen på att se den redan idag! därför så bjuder jag in alla garranmedlemmar att se på denna film hemma hos mig ikväll. självklart blir det ingen film utan en pulsrunda innan. så samling där klockan 8.. hoppas ni som redan har sett den har lust att komma också.

Puss och kram ÖJVIINDaal

The 81st Acadamy Awards

Tänkte bara ta upp ett litet ämne som rör oss som ser lite film nu och då. I natt har nämligen den åttioförsta oscarsgalan gått av stapeln. Innan galan hoppades iaf jag på att den avlidna Heath Ledger skulle få priset för bästa manliga biroll och så blev ju också fallet. Även om jag tycker att Robert Downey Jr gjorde en helvetes bra insats i Tropic Thunder kommer han ändå in som stadig tvåa. För Jokern är ju ett av filmårets höjdpunkter och det tror jag majoriteten i garran håller med om.

En film som jag hoppas att många av er sett är en film som fick massor av priser. Filmen jag talar om är Slumdog Millionaire och är en fullständigt underbar film som förtjänar alla priser den fått. Den fick det viktiga priset för årets film, vilket den absolut förtjänar. Ingen Dark Knight-budget men ändå lyckas budskapet flyta igenom på ett gryyymt sätt. Om ni inte sett den måste ni sätta er ner genast och se den. Den grappar tag i en och håller en i fast grepp under hela filmen. Ruggig rent utav!

Det finns en sak jag som filmkollare skäms lite över, nämligen att jag inte sett Milk med Sean Penn. Enligt galan verkar det vara en riktigt bra film som man självklart måste kolla in någon dag snart. Sean Penn vann bästa manliga huvudroll och därför blir ju suget ännu mycket större att se just Milk.
När jag ändå är inne på bästa manliga huvudroll måste jag ju nämna en av de nominerade till just det priset nämligen Mikey Rourke. Vilken comeback till filmvärlden han har gjort, en riktigt härlig insats av gubbblondinen.

Jag vet att Öjvin inte gillade The Curious Case of Benjamin Button så värst mycket, men personligen tycker jag att det var en riktigt bra rulle. Den är så härligt måbraig kanske man kan säga. Brad Pitt gör en bra insats och var blev också nominerad till bästa manliga huvudroll.

Om vi skulle ta och sammanfatta lite kanske. Slumdog Millionaire gick hem med hela 8 stycken oscars, och är självklart överlägsen i antal priser på det. Tvåan är Benjamin Button med tre små statyetter och sist nämner vi treorna som är Milk tillsammans med The Dark Knight på två priser var.

Var lite synd att The Wrestler inte fick ett enda pris, men Sean Penn överglänser väl Rourke rätt lätt kanske.
Hugh Jackman styrde upp galan och fick in några roliga skämt och tog stor plats med sin gooa dialekt.
WALL·E fick priset för bästa animerade film och det fanns det ju som inget tvivel om kan man väl säga.
Har helt glömt att nämna Frost/Nixon som också är en bra film, Frank Langella gör det bra som en sliten Richard Nixon och lyckas bra med att efterlikna den gamla presidenten.

 http://www.imdb.com/

Ett bra filmår med många mycket bra filmer, vi får hoppas att nästa år toppar det så att man som arbetslös har nått att njuta av. Får ju dock hoppas att jag inte är arbetslös fram tills nästa gala för det vore ju sjukt deppigt.

//grka

nämn ursprungsländerna som ingick i EU

Viking:hmm Frankrike, storbrittanien, Italien öööhhhh...
Rekan: Ja men usa är ju självklar!
???
KWITTA WAU

DANCE WITH SOMEBODY, DANCE, DANCE, DANCE! och numera Tegare på obestämd tid.

Sådärja. Tyckte det var dags för ett inlägg såhär på fredagseftermiddagen! För er som inte vet så är ju mitt andranamn flyttfågeLNNNNNNNNNNNN och nu så har jag flyttat igen. Fortfarande på Teg men längre ner mot Böleäng. Och igår så fixade jag mobilt bredband så att jag ÄNTLIGEN kan få fortsätta att se på Andra avenyn. Det var inte direkt läge att se det hos Stigge via hans grannes trådlösa internet. En nergrävd bamsebjörn hade laddat snabbare.

Kvällen bjuder troligtvis på lite film och antagligen Geni. Rond 3 i garranmästerskapen i Geni avgörs ikväll. Jag tror på vinst!

"Klockan är 23.30 och här är Ekot. Garranmästerskapen i Geni avgjordes under fredagskvällen hemma hos Öjvin DaaL. Vinnare ur striden gick hOEVDINGEN med en ganska klar seger före stormästaren Ove och utmanaren grka. Hemmaarrangören Öjvin fick inte en endaste liten plopp och kommenterade saken såhär:
"jaa men ja köpte ju ändå ett par byxor på flott för 349:- sååå?"
hOEVDINGEN replikerade snabbt.
"Hörrdedjuuu, de quiiitta weeeel? HEWHEHWHEWHEWWE kramar"
Och nu över till a-ekonomi med Bruniz: Börsen gick ner och jag gick upp. Jag jobbar med att köra tillbaka uthyrda bilar till sina rätta städer men jag brukar inte jobba så himla ofta. Bara ibland. Jag får väl ut en lön på typ 11000 i månaden. Tack!"

Farmor fyller 71 idag. Grattis och tack för tårtan.

Andra avenyn nu och sen en bättre kväll som ni ser! Sen vill jag också hälsa till våra kära läsare men jag tycker ni måste kommentera MEEEEEEEEEEEEEEEER!

/ hOEVDINGEN, MEN ÄRE NÅ FRÄSCHT?!?!?! CE-körkortet kommer allt närmare.


hewweh vart är jim?

Mja efter ännu en underbar dag på jobbet där det blev en 50kr bonus för dagen eftersom  jag är bäst så fick jag höra av Marcus P. att  flott gått i kk och har 80% rea på allt... så med raska steg så plockade vi första bästa jeans och t-tröja som föll mig i ögonen och slutresultatet blev alltså ett par tolvhundrakronors brallor från nudie och en 600kronors tshirt för blyga 349:-
en helt klart lyckad dag!

Någon som vet vad som händer i helgen? kanske en lördagsbadminton eller vad säger du Knoppen?

/öjfiiiiiiin

mötley till peace!

där säkrades väl endå resan ner till PaL iaf? tycker att alla ska försöka boka in sig på en resa ner till borlänge i år också :) vad mer kan man begära artistmässigt när både mötley crue och pete tänker dyka upp? personligen så skulle jag gärna vilja knipa en plats på C campingen i år också!

det blir nog en del bussresor tillsammans med laget i år också med tanke på hur vår serieindelning ser ut och det kan ju bli skoj!

/Öjviind daaL

Robinson-Jimzzan du är en myt

"Robinson-Jimzzan du är en myt,
varje gång du öppnar munnen blir det en dispyt."

Melodi: Knocking on heavens door.


Alla hjärtans! puss

Man kanske ska ge en bukett blommor till Anna Löfgren?
Hoevdingen har inga planer att uppvakta julia i år och tänker mer på sickan än någonsin?
Gärard ska på dejt med den på corona uppraggade bruden sofie?
Ginger har ellen men emmakarin ligger i buskarna och lurar!
Viking ska spela Q3?
Simpash´z funderar på om han ska till X3M för att hitta ett ragg ikväll igen?
Fruktis tänker på snygg emelie?
PoP tänker starta Dejtingfirma i Garran?
ove har sin jossie, 92års modelen (samma årgång som min volvo)
Janne är på spaweekend med sara i övik!

Puss och Kram alla från Öjvin "lovemachine" DAAL

Det ryktas

Det ryktas återigen väster om Puls. Det som sägs är att....
... Det kan komma att bli ett stort festivalkrig i sommar, Metallica till Hultan och Pete till PaL. Undra sa flundra vad som är bäst.
... Festivalkriget inte påverkar Roland PoP pga den kommande arbetssituationen. Tough times makes tough people.
... Birgersson har fastnat i Köpenhamn, antingen har han gått ner sig i Christiania eller så har han blivit arbetsemigrant.
... Vädergudarna fortsätter straffa Greken för dennes tidigare synder. Mer snö utlovas till veckan.
... Garran numera är i upplösningstillstånd, arga kommentarer i bloggen är det närmaste sammanhållning de forna blodsbröderna kommer.
... "il Padrone" fortsätter tjäna snuskiga pengar. Läge att köpa lägenhet säger Garrans ekonomiansvariga.
... Hövdingen flyttar in i garran inom en snar framtid.
... De vita veckorna fortsätter. Senast i raden att spola kröken är allas vår Rolle.
... Öjvin snart har gjort en fullskalig skuldsannering. Mkt bra jobbat.
... Holmner genom sin is i magen kommer allt närmre historien "Så drog jag över en lumparpolare".
... Viking kommer rösta på Vänsterpartiet när det blir valdags. Heja AMS.
... CSN kommer få ett bombhot modell värre i dagarna.
... Fruktis kommer gå till div 6-laget för att få mer tid att umgås med sina ett år äldre kamrater.
... SF:s nya VD presenteras snart. J.Bålfors är en het kandidat till posten.
... Corona är uslare än Walkabout.

Pete Doherty till PaL

Pete Doherty är klar för Peace and Love!


gaaaaalet stört och Bågenhusen!

Skönaste utgången snarast, vi hörs!

/ H, det löser sig!


Umeå Open

Umeå Open har öppnat starkt med bokningarna inför årets upplaga den 26-28 mars. Hitills är bl.a. The Hives, Tiger Lou, Deportees och Petter klara.

Från MSN Nyheter:
The Hives avslutar sin världsturné med fem spelningar i Sverige. För en gångs skull hålls konserterna på mindre klubbar, med premiär på Trädgår'n i Göteborg den 24 mars. Efter spelningar i Malmö, Norrköping och Karlstad avslutar Howlin' Pelle och hans mannar turnén på Umeå Open den 28 mars.


/Gärard!


Superbowl

Så var det äntligen dags igen! Superbowl går av stapeln för 43:e gången och självfallet ska det kikas på i Garran! Den personliga kollen är inte lika bra som inför fjolårets underbara match. Matchvinnare blir ändå Fitzgerald som gör den avgörande TD:n.
Angående nattens känga så avfärdas den som fyllesnack modell grövre. Fick förövrigt ett oerhört skönt meddelande i röstbrevlådan 02.32 inatt. Allas vår Baloo står i ett vimmel av röster och skriker HALLÅ, HALLÅ i en sisådär 30 sekunder. Gratz till lägenheten btw Janne.

Såg att Jals har bytt design på deras blogg. Mycket vackert och borde inte garran ta och meka om designen lite?

Jaja Up The Irons så hörs vi i Garran.

Roland PoP

Reservgarran

Jaha, nu sitter vi här hos Julia och tar det lugnt med några randoms. Vill bara meddela att här får man hänga när man vill enligt våran Julia, som säger att vem som helst kan kommer när som helst. Speciellt efter fester på Corona, REX och dylikt. För Julia gillar att festa och personer som festar.

Tack och hej

RSS 2.0