Kollektivet växer

Efter långa förhandlingar har Tobias "Hörnbirgersson" Hörnberg beslutat sig för att hänga med BlodsBröderna till metropolen London! Kollektivet växer med andra ord och uttrycket "Vi Är Överallt" kommer väl till pass. H-Birgersson åker nog över till Londonland i samma veva som en viss D.Viksten. Det pga en tandläkartid den 15:e oktober som måste göras innan han kan fara!
Så nu en uppmaning till alla Garranboys därute! Har ni nåt att säga om det här, säg det nu och inte på en månad!

Roland PoP

Garranstunder vi minns!

För att fortsätta på Fruktkenneths spår (läs 28/1-2008) är det nu dags för ännu ett minne som ligger nära hjärtat.

den 13(?) juni 2006. Det är skolavslutning och vädret är fint. Garranboys möts upp för att styra upp en riktig festkväll i ett sommarvarmt Umeå. Cyklarna är väloljade och humöret på topp när gänget sätter av mot den lilla oasen av bänkar och bord vid Umeälvens kant, inte allt för långt från centrum. Det ska drickas öl och det med råge. Det hela börjar ta fart och taggen ökar, men det dröjer inte alltför länge innan det glada skaran får besök av civilpoliser som tyvärr meddelar att intagande av alkoholhaltiga drycker inte är tillåtet på allmän plats, och gänget får lov att bege sig vidare.

Efter en stunds cyklande mot Umeås stolthet Umedalen hittar vi det vi söker. En öde fotbollsplan. Två avbytarbås vänds mot varandra, stereon skruvas upp och förfesten får åter igen upp farten. Hövdingen SMS-ar, Jögga dricker slattar och Öjvin och Ginger bränner halsen med absinthe.

Efter en bra stund beger vi oss in mot stan igen för att ta tag i saken ordentligt, undertecknad rycks iväg till fest hos en klasskompis medan resten beger sig mot I20-skogen i hopp om att hitta en fest värd namnet. Efter att tillbringat några timmar på klasskamratens fest lämnar jag partajet med orden "jag orkar inte", men efter en snabb vilopaus i närmaste rabbatt kommer taggen tillbaka och jag bestämmer mig för att försöka hitta de andra. Jag stöter ihop med en del folk på väggen och när jag lyckats ta mig nästan hela vägen till skogen, och klockan blivit så pass mycket att tuppen nästan är redo att gala, slår sista shotten till och jag bestämmer mig för att ta en snabb "vilopaus". När jag sedan kvicknar till får jag efter ett snabbt, men inte så renspråkigt, telefonsamtal reda på att festen är slut och att de flesta begett sig hemåt medan resten befinner sig på Max för fyllekäk.

Så för min egen del slutar kvällen i en buske utanför Vildmannavallen.
Visst, det kanske inte blev den mest lyckade festkvällen i mannaminne, och minnet sviktar när försöker kartlägga vad som hänt dom andra, men med mig från denna kväll har jag i alla fall vad jag skulle vilja säga är en Garranstund att minnas.

/Gärard Synth

It's alive

Rätt gissat G-unit volvon går nu igen som en klockan efter drygt 5 minuters avancerat mekk av Ginger, Öjvin samt Ankan Tourneus.

Ginger - If you don't believe me ask Tony Blair

död före avlivning snart återuplivad men fortfarande totalförlamad

som ni vet så har g-unit volvon varit ur bruk i ett antal veckor nu pga ett bensinstopp. men nu har jag dessutom ställt av bilen så den alltså är olaglig att köra nu, detta eftersom jag ska slippa betala skatt för den under londonresan. jag och ginger har dock tänkt att laga volvon nu till helgen så den iaf går att köra, även fast  man inte får det.

/Öjvin

The nedräkning has begun!

14 dagar kvar. Ja, oj vad tiden går fort när man inte gör någonting på dagarna!
Det är alltså 14 dagar tills Garran flyttar till London och denna blogg en gång för alla blommar ut. Blondinbella kommer skaffa ätstörningar (om hon inte redan har det), Alex Schulman kommer gråta sig till sömns och och Natacha Peyre kommer tröstshoppa upp en summa lika stor som Namibias statsskuld när denna bloggs storhet uppdagas.

För att öka på taggen lite extra tänkte jag att det kan vara dags att lägga upp en bild på en potentiell lägenhet:


Detta är bara köket.
lägenheten har förövrigt 4 dubbla sovrum, några toaletter, ett vardagsrum med plasmatv och något rum till hit eller dit + att den ligger mitt i smeten, just bredvid Oxford Street.

puss på stjärten tills vi hörs igen.
/Gärard Synth

ingen hit

måste hålla med Pop angående tjejernas blogg, den är ruskigt blek. tänkte visa dem ungefär hur deras inlägg ser ut i våra ögon..

Tjenis penis! Idag blev det en blank skiva skogaholmsbröd och mumsigt kranvatten till frukost igen. Sen fortsatte jag den dagliga rutinen med att bara inte göra någonting eftersom jag är sjukskriven och inte har någon dator eller strögöra. 
Helt plötsligt så blev det så satans soligt ute att det lyste in och gjorde att man inte kunde urskilja någonting på tvn.

då säger Viktor "men vafan, hade inte du kollat vädret?"
Jag "nej"
Viktor "åååh ska jag vrida tvn eller?"
Jag " nej då måste vi ju flytta soffan också"
Viktor "då är det hopplöst vi får vänta isf"
då kom mamma och drog igen persienerna! tur att mamma också har haft en mamma så hon vet hur man gör!

men oj nu kom viktor ut från toan så nu är det min tur att bajsa, vi måste kanske också skaffa en ny toalettborste som flickorna i norge! hejdå

/Öjvin DAAL


omfg

VS

Christer Sjögren?                 Jimzzan?


Lite att göra ja. Edwin hälsar bajs

Ginger wada?

C-lagets bänk

Efter att utbrytarrepubliken Femel länkade sin blogg står det helt klart. Det finns bara en blogg från Umedalen som är värd namnet och det är Garran. Grötrecept och bilder på kvitton hör hemma på C-lagets bänk så där får ni bakläxa tjejer! Kul dock med lite konkurrens även om den i ärlighetens namn var tämligen mager!

Roland PoP - din hand under täcket

?

Info om att flytta/bo/jobba i storbrittanien på arbetsförmedlingen onsdag 11-15. Dra förbi å kik lite?

/FruktKenneth

R.I.P

Men tanke på föregående inlägg så kommer det att hållas en minnesstund i garran i samband med kvällens CL-match. Där alla som någonsin har åkt/legat med stigge i historiens bil är välkommna för att dela med sig av sina gominnen av pärlan. För er som inte hittar dit så kommer vi att gå i ett fackeltåg från puls 20.15.


/ Peter Sipen


R.I.P NAZIMERCAN

Bilarnas bil är troligtvis död efter en bättre krock i korsningen Dragongatan - Smedsgatan vid halv två idag.

Sov gott IAF

/ Hövdingen, punkt slut.


En brevbärares vardag.

Följande bilds budskap kan vara något för FruktKenneth och C to the Ash att tänka på nästa gång dessa delar ut reklam:




/ Gärard Synth - er knarkare på julias fest... ELLER?


Eftersnack

Helgen är över och nu när garaget är städat är det dags att sammanfatta och jag låter helgens skörd få göra det.
Följande saker fanns kvar i garran efter efterfesten:
Lill_jockahs anseende tillika inbjudan
Simons anseende tillika inbjudan
En jacka
En kamera
Ett pass
Lite pengar
Några öl
En dosa snus
Hårspännen i mängder
Björn Dählies nycklar
En cykel som står utanför
Pant värt lite dryga 50 kr
Smuts, smuts och åter smuts
Ellen skor som numera är en del var garran på riktigt.
Sen är alla skivor pajade av läskspill och tankarna går till Edwin "The Man" Cole som numera kan titulera sig funktionshindrad på riktigt!

tumme i klämm

i lördags så åkte jag och jim "pansarvagnen" grenholm in i varandra med cyklarna när vi var påväg till julias partaj .det tog tvärstopp och small till ordentligt. men jag lyckas ta mig upp på fötterna igen och får med mig mammas kvadade cykel hem. men jag åker ner till festen på bålans pakethållare strax därefter. jag stannar inte särskilt länge utan åker hem och lägger mig istället. när jag vaknar på morgonen så kollar jag på mitt finger och den ser ut som en blå potatis. så det är bara rulla ner på sjukan och vänta i 6 timmar innan det fastslås att jag har totalmosat och brutit tummen.

det blev ingen operation som det först rycktades om eftersom det finns en risk att göra det värre. så ska gå runt med en skena nu i 8 veckor istället. dock kommer rörligheten i tummen typ halveras efteråt menmen. goda nyheterna är att jag iaf kommer att kunna åka till london utan problem och att jag kommer att kuna köra på uppkörningen om 1 vecka.

/Öjvin DAAL

MEN ÄRE NÅ FRÄSCHLAMBI?!?!

Ah tjena! ALLTSÅ SJUKT FRÄSCH! PUSS PÅRE

28 dagar kvar till London!

/ hOEVDINGEN aka Hövdingen aka son till Hemavans okrönte kung Håkan Grenholm aka Jim Grenholm, din för alltid om du säger JA.

karateboogie på 4 till 6

det var många som svek träsket denna helg men vi lyckades endå med att ha en riktigt trevlig karatehelg.

fredag. vi anländer till falcontresk vid halv åtta tiden och slår igång värmen i den iskalla stugan och det blir snabbt en mysig rumstemperatur och en svettandes varm brasa att värma sig och hinka ett par kalla öl bredvid. efeter bara ett par timmar så tappar vi det totalt.

lördag.
sportlovsjim och ginger steppar in och vi är nu totalt sex personer i stugan som blir kukigt fulla och glada.

fråga ginger hur björnjakten gick och fruktis om han var däckad eller kommer ihåg allt som han påståd vid tilfälle.

bilder säger mer en vad mitt orföråd orkar med. jag hoppas det dyker up


Maltträsks fria karatefestival

UMEÅ Ifjol var det Karlsvik, i år är det Maltträsk. Den s.k. "Fria karatefestivalen" går även i år av stapeln och förväntningarna är skyhöga.
Så var det äntligen dags! Efter ett års vila återupptas "Karatefestivalen" igen. Förra året stod Karlsvik som arrangörsort och i år är det Maltträsk som har fått den stora äran att anordna den givna mittpunkten i alla garranboys höstkalender.
Problematiskt
Roland PoP, allmän uppstyrare även detta år, beskriver situationen.
Hur har uppladdningen varit detta år?
- Kaotiskt minst sagt. Det slängdes ihop på betydligt kortare varsel än det gjorde förra året då det dessutom firades 18-årsfest i samband med festivalen, säger Roland.
På vilket sätt har det varit kaotiskt?
-
Det började med att vi saknade dricka men hade bilar. Då visade det sig att vi inte hade tillgång till någon bil och hela festivalen svävade i fara. Men det löste sig tillslut och vi hoppas på ännu en trevlig festival, fortsätter PoP.
Årets
Fjolårsfestivalen gick under benämningen Årets efteråt och även detta år siktar arrangörerna högt. Mini-cross, rödvin och fiske utlovas blandannat och det ryktas dessutom om eventuellt kvinnligt sällskap.
Vilka förväntningar har du på årets festival?
-
Jag förväntar mig en trevlig tillställning med den s.k. karateboogie-mentaliteten och säkra källor säger att det även detta år blir Årets.
Är det en öppen festival?
- Nej, tyvärr. Ifjol var det öppet men pga förstörelse har vi i år valt att vara lite mer restriktiva med inbjudan till festivalen, vi skall dock arbeta vidare nästa år för att hitta en idealisk lösning. Vi har redan pratat med Hemavans borgmästare Håkan G om att anordna där nästa år så vi får se hur det löser sig.
Karateboogie
Så till helgen drar folkfesten igång i skogarna utanför Åmsele. Länspolisen är informerad och styrkorna samlade. Inget är heligt och det finns egentligen bara en sak som är säker. Det blir karateboogie även detta år.

DalenDemokraten - Din fria röst i etern

stugkul

maltträsket i helgen då, kanske får sälskap av 90rna på lördagen också. men först och främst måste vi skaffa 2 kartor öl på studs.

/öjvin

KILLING TONY

INDUSTRI ROYAL PÅ ÅLIDHEM NÄSTA HELG!
LÄR JU DRA DIT

Kungen av PoP

wäh

Sweetness att så många är taggade inför en bra helg, personligen det enda jag har att se framemot då norrmejeriet äter mitt liv men ska inte klaga. Naturligtvis måste mitt första inlägg på sådär ett halvår ge Creed till PoP som har överlevt 19 svåra år på umedalen imorrn WoRD UP! =)


MC ginger ^^ -_0 (L)(L)(L)....

Alkomohol?

Jorå kungen av PoP är här och han fyller 19 starka imorrn! Övriga som fyller år är Filip Westin, Julia Mårtensson och Päronpung, samtliga fyller dessutom 18. Stort grattis från Rolle! Morgondagen bjuder i bästa fall på tårtkalas i garran. Ankan Englund måste ba slaska upp en go_jävlar_tårta först. I annat fall blire en puls tårta och skogaholms industribullar akompanjerat av lite god Gösser. Angående helgen håller jag med Gärard om att vi måste styra något! har kommit över en dunk med vin av den rödare sorten så det kan bli en jävla nice fylla av det hela!
Nu till det viktiga: BÖRJA BLOGGA IDIOTER! Det har gått på tok för länge sedan bloggen hade sina glansdagar och det är tamefan bara att dra igång på allvar nu! Vi ska leva av bloggande i London så det är bara att träna!

Roland PoP - Hey St: Peter

kung av pop

lagomt till att micheal jackson fyller 50 fyller en annan popkung snart år, jag pratar såklart om vår egen roland pop som fyller 19bast imorgon. det ska vi endå fira med tårta va?

själv har jag änligen tagit min första poäng efter comebacken i fotbollskarriären genom en göra en assist.  
trots en förlust på 6-3 så var det en snörplig förlust som egentligen kunde ha slutat med vinst. träning nu om en timme och jag hoppas att pop finner krafter att ta sig dit.

//öjvin "regnbågen DAAL

Ja E Tebax!

Ja, nu har man anlänt hem efter nästan en veckas knegande i Sundsvall. Bland annat så avverkades två stycken Tom Cruise filmer under en av kvällarna: biljardfilmen The Color of Money samt bartender-rullen Cocktail som nästan bör ses av alla blivande London-bartenders i utbildningssyfte. Det har även lyssnats en del på låten Preston Smith - Oh I Love You So som nästan är lite för smörig för att det inte ska vara trist att erkänna faktum.
I alla fall så är det måndag igen och då är det så klart dags att börja planera inför helgen och en riktig karatefylla! Ryktet säger att alla i Garran kommer ha möjlighet att festa under kommande helg så man kan säga att det är upplagt för en tvådagars. Då är frågan bara om det blir att sticka iväg till Maltträsk och fiska, basta och dricka (Öjvin?) eller om det blir en hemmahelg med randomfest/randomutgång som mål. Jag är öppen för förslag.

Er tillgivne/ Gärard

Klabbe

Undertecknad har varit i Ödeshög i helgen, rätt stort även om jag inte träffade mannen, myten, lenden. Väl hemma igen efter en helt okej släktträff ser jag att hela styrkan svek Edwin. Jävligt dålig stil och endast mårtensson och modin kommer undan min kritik då mårtensson gjorde mål och modin var bortrest. De som satt bänk med a-laget alternativt var med och förlorade med division 6 måste skärpa sig och lägga om prioriteringarna.

Roland PoP - din flaskatömmare bland fotbollsdrömmare

RSS 2.0