Pamela Anderson Hockey

Eftersom Vancouver OS måste haft tidernas sämsta tvproduktion så tänkte jag att lite kvalitativ svensk tv fan gör sig bra på bloggen!



Förbannat vass kille, borde bli en given klassiker på kommande förfester?

Sen ska ju givetvis Per kungen Elofssons tårar nämnas men dom fanns inte på youtube så dom får snällt vänta på sitt bloggframträdande!

Tills vidare: Håll till godo.

Roland PoP - Adla Thåström NU!

Klubborna på vinden spökar och statistiken på div6 träningar toppas av Öjvin?? Nee

Det var ju ett tag sedan man skrev ett blogginlägg här på världens bästa blogg med världens innaktivaste bloggare.

MEN iaf.. OS i Vancouver har gett oss Curling i världsklass och våra 2 guldmedaljer har hamnat lite i skuggan av bronset och silvret som togs på bästa möjliga sätt!! Vågar man hoppas på medalj i hockeyn? Damerna kanske kniper brons? Men ingen bryr sig om damhockey.

I övrigt så har jag och ginger besökt studievägledare så nu får universiteten runt om i landet passa sig.

Hoev's lägenhet har fortfarande inte invigs pga innebandyklubbor som han ska förvara åt sandåkern där.... så får vänta till nästa helg möjligtvis? Vi ser väl.

Öl blir det ikväll också.. Ginger är ju och festar i Lund så det blir som vanligt LEGENDARY här så fort han är borta. Vi startar nog hos grka tillsammans med umeås fräshaste? Eller blir det bara jag Jaaan Gay och grka? det lutar åt det 1andra tyvär.

Nazi Girl går på repeat i lurarna och det har jag modin att tacka för, bra jobbat!

nu blir det bolaget! tack och hej leverpastej

/Öjvin DAAAAAAL CURLINGMASTAH

Det vi vet, det är att det är vinter. Det vi INTE vet, det är att det är omöjligt att göra det omöjliga.

Mjaha, snacka om random rubrik men palla bry. Den här terapibloggen som alla snackar om, vart hittar man den? Och på tal om att hitta saker, jag har inte kommit på vart jag la hoppet nånstans. Får ta och leta ordentligt nån dag framöver! Annars rullar det vidare, livet alltså. Min byrå som jag skruvade ihop igår är efterlängtad. Iallafall av Ginger och Öjvin. Vi kunde ju inte ha förfest här i lördags för jag hade ju en innebandyklubba på vinden. Påstod det iaf. Den riktiga anledningen var att jag inte hade och inte har nån soffa än. Men den kommer! Innan Maj får vi hoppas. Försöker styra upp en Hemavanresa med de kvarlämnade här hemma men det verkar bli svårt. Kostar ju skjortan att övervintra i Hemavan under påskhelgen. Inte okej! Men ska se om det går att lösa, det brukar ju som sagt göra det på något vis!

Jaja, vi hörs väl nån dag. Och på tal om att höras, kirra in nån inlägg Öjvin Döjvin och kanske grka with the mazrka?

/ H, eran diktatoriska tyrann på hemmaplan. Jadå, jag bestämmer fortfarande!

Terapiblogg!

Ensam ännu en vardagkväll här i västra Norge med endast datorn som sällskap då TV ännu inte är införskaffat. Eftersom att bloggens läsare numera kan räknas på ena handens fingrar så finns det möjlighet att öppna sig rent emotionellt eftersom att risken för att omvärlden skall upptäcka det är ungefär lika stor som att Petter Northug tar de sex os-guld han tillsammans med nya storsponsorn Red Bull lovat att han ska ta.

Trots 9-5 kneg så letas det fortfarande efter jobb. Två sökningar har gått iväg till några matbutiker i närheten men eftersom att internetcafét i stan har gått i kk så blev det inga "visa upp sig"-besök i butikerna (oerhört AMS-aktigt att "visa upp sig" btw). Lika bra är väl det egentligen då jag ändå är på tok för trött på kvällarna för att kunna arbeta. Funderar i skrivande stund på att skicka iväg en söknad till mitt älskade Adecco om en tjänst som servitör på Branns restaurang under deras matcher. Vem vet, kanske har man TRE jobb snart...... NOT!

Angående hOEVDINGENs frågeställningar kring Allsvenskan så kan jag bara svara att om inte AIK tar dubbeln vilka ska då göra det? Taco FC med ännu en dyr skadebenägen föredetting i truppen? IFK Glenn som kommer drabbas av ytterliggare 5-6 tunga knäskador innan året är slut? Malmö FF som får Spurs att framstå som en cynisk vinnarmaskin? Nej det blir nog dubbeln och CL i år för gnagets del! För örigt är det fantastiskt att AIK-hybrisen har kommit som ett brev på posten nu efter fjolårets framgångar...

Get off of my cloud av Rolling Stones går varm på Spotify för tillfället. Groovy för att citera Austin Powers.

Angående Bajen borta mot Falkenberg så finns det bara en sak att säga, kul för Bajen att spela inför riktig publik=)

Björklövens IF snart på en uterink nära dig?

Ja nu har jag öppnat upp den svarta lådan som huserar någonstans i kroppen där "själen" hör hemma! Nu är det er tur... Ser fram emot Jockahs sammanbrott efter några månader i Oslo, Synths inlägg från transet bara 15 timmar med alkohol en studio och diverse sinnesvidgande substanser kan skapa alternativt grkas allra mörkaste tankar om folk i telefonen.

Roland PoP - "Det är min värld det här"


34 kvadrat kladdkaka

Någon kladdkaka blir det inte men 34 kvadrat är storleken på denna nya lägenhet. Sover första natten här ikväll och visst fan är det skönt att äntligen ha en egen lägenhet efter två år på rymmen. Adressen är Nygatan 22 så välkommen in!

Rekan styr upp kanalsökningen för tillfället och sen är det dags att inviga teven också!

Vi hörs och till dig Rolle: AIK tar nog ingen dubbel iår iaf..

Simpash och Baloo: Hammarby kommer nog trivas borta mot Falkenberg med 478 på läktaren!

/ H

Var e min wingman?

Alltså Mange Schmidt. Vart gick det fel? Magnus Betnér har redan sagt allt som finns att säga med sitt klassiska citat ""Två låter på en dag, det är bråttom." Dom skriver alltså låtar om hur dåliga låtar dom skriver!" Men nu måste väl ändå något form av mått vara rågat för det kan väl inte bli sämre än såhär?




Jävlar vad hood han är!

Avslutar inlägget med en bild som bara kan beskrivas med ett ord: Världsklass.



Wallace and Gromit at TC?


Roland PoP - Nu tar vi tag i bloggen!

RSS 2.0