Batman - The Dark Knight...

...ligger alltså 1:a på IMDB's lista över de 250 bästa filmerna genom tiderna med förkrossande 9,7 i snittbetyg av ca. 50'000 röstande! Gudfadern och Shawshank Redemption delar andra platsen på 9.1. Det blir alltså en skillnad på 0,6 poäng! sinnes...
taggen är rätt stor nu.

http://www.imdb.com/title/tt0468569/


/Gärard Synth - er IMDB-hetsare i filmens värld.

jag kan dansa?

kollade lite på "so you think you can dance" för någon dag sedan och såg denna lirare gå lös på dansgolvet och körde en snuskigt lång och riktigt cp koreografi, riktigt sjukt faktiskt, synd bara att han gav upp när han skulle försöka sig på en koreografi som han inte kunde. det andra solot han är bara äcklig juh 

http://www.youtube.com/watch?v=LPXpuPlyDsI&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=1UwCwf6okFc

Öjvin DAAL


Helgens...

Ett uppskattat inslag gör comeback!

HELGENS....
Boss.... Ja gissa.
Bil.... Volkswagen Caravelle utan tvekan.
Väg.... Riksväg 68 mellan Gävle och Örebro.
Lazy Eye... Hörnbergs på Statoil i Örebro.
Skratt... Skulle ni va kompis med mig om jag skrattade såhär?
Damp... Vikings till skrattet.
Låt... Twist and Shout.
Arbetsuppgift... 1500 tecken på bossen satt som en smäck.
Bärs... Flygande skotten var skön tills en 1,50 lång vakt skulle va allan.
Because... The nigt.
Förare... Knoen har det i blodet.
Grustag... redan nämndas.
Arena... Ullevi.
Luffare... Emma och Tyra tar hem en jordskredseger.
Judas... Björnen Baloo kan ta sin winnerbäck.
Återseende... Aertan steppade in med en jätteäcklig öl i handen.

Avslutningsvis vill jag hylla Bossen och E Street rakt igenom solid spelning och gåshuden på No Surrender får säga sitt!
/Roland PoP

Because the night belongs to Garran

Nu är så helgtrippen till Göteborg avklarad och stora delar av Garran kan stoltsera med att "Vi var där!" när man i framtiden pratar om Bruce Springsteen och Ullevi den 5 juli 2008. Trots brist på sömn, vatten och med en brinnande hetta ständigt plågande så var det ett rent nöje att frälsas av bossen magiska urladdning på Ullevi. Den tackar vi för!

/ Simsalabim - Med Garran mot nya upplevelser

Bruce Springsteen på Ullevi, Ja Tack!

Då var det dags för nästa resa. Inom någon timme börjar större delen av Garran att rulla ned mot Göteborg, de goa göbbarnas hemkvist, för att imorgon se Bruce Springsteen på Ullevi tillsammans med ca 50'000 pers.
Hörs och ses på måndag.

Puss på stjärten så länge.

/Gärard Synth - eran del av semester- Sveriges road trip kollektiv; Garran.

Peace and Love eftersnack, Torsdag

VFkorreN aka Roland Pop glider in och skall försöka sammanfatta vad som hände på Torsdagen.
Dagen tog vid där Onsdagen slutade. Vaknade upp en seriös omgång skedande med allas vår Baloo och upptäcker att även Gärard är vaken. Jag sätter mig upp och black-outar och drar ett redigt Gullumhopp á la smita från taxin och slänger mig ut ur tältet med sprängande huvudvärk. En kort tripp till Konsum och sedan lite efterlängtat vatten från kranen och man var redo för lite bärs.
Vi super som hundar och träffar våran nya "vänner" Fridster, Odqvist och Coshma. Spelar lite kort dricker mer öl och inväntar de övriga krigarna som enligt säkra källor flådar 150 på motorvägen för att hinna ner innan Petter. Eftersom att Öjvins älskade mastertält inte fungerade har de övriga dessutom införskaffat sig ett nytt tält och vi har dragit upp masterstältet i någon form av ghettotält som enbart skall sno plats i väntan på Knoens bettantält.
Anton svänger förbi och chillar lite med sin mekstol och vi känner att tiden är mogen för lite musik. Det visar sig då att toffelbaloo har supit bort iTripen så Öjvin måste återigen kliva in i handlingarna och han hittar mycket riktigt det Baloo inte hittar.
Musiken åker på och alla är lyckliga. En tid senare ringer de övriga i ligan och låter oss veta att de är snart nere i Borlänge så underteckand och skäggbjörnen går in till centrum för att visa vart de ska parkera. Inte helt oväntat visar det säg att Knoens lokalsinne svek honom och det tog en jävla tid att hitta till bandutlämningen. Baloo hänger med dom i bilen och visar vart de ska parkera och jag och modin går på Petter. Riktigt skönt vare och tillbaka på campingen möts vi av en minst sagt irriterad Knoen.
Han står själv och sätter upp bettantältet och hans ilska tog nästan edwinproportioner mot de andra som vägrade hjälpa till.
Därefter händer något som bara kan hända på festival den människa som hatar cigg mest av alla hookar självfallet upp med den tjej som röker mest på festival. Muslimerna säger att man ser Guds storhet överallt i vardagen och det där var fan ett mirakel signerat gudarna.
Efter detta går allas öden isär. Några drog på supersaj(?) andra stannade kvar och söp. Tre nya profiler visade sig på Umedalencampet: Tina, Emelie och Julia. Skönt omän okänt folk.
Här förväntar jag mig support från folk som var med så fyll på med text för fan.



Underteckand drog på In Flames av alla band och kvällen slutade på ett liknande sätt som den började. Sked i mitt tält med FruktKenneth.

Allas er Roland Pop

PEACE AND LOVEEEE AAAAAAARGH VÄRDASTEEEEE!!!!!!!!! / JöGeN

Sådärja, nu har ni kommit hit. Jalley och Jackan är här så det är Ledigt och Misstajmat.

hÖVDINGEN vill bara hälsa en glad sommar till alla bloggläsare och groupies :)

Vi hörs på Bruce i Göteborg på lördag eller på Täfteåfestivalen nästa helg, jag bjuder på husrum!

HAJ / Hövdingen aka hÖVDINGEN, eran lallare på lan.

RSS 2.0