Bolt har öga för talang

Läste nyss en artikel på Aftonbladet.se som handlade om huruvida Usain Bolt skulle vara snabbare på 100 meter med en fotboll en C. Ronaldo. Ointressant ja! Det som gjorde att artikeln la sig på minnet var Bolts kommentar på varför han höll just Real Madrid som sitt absoluta favoritlag sen 3 år tillbaka. Nämligen därför att våran egen lilla kelgris GUDRUUD spelat med Real sedan dess.

Ruud Van Nistelrooy är alltså Bolts favoritspelare och han skulle följa honom vart han en gick i karriären. Han håller inte på laget i sig utan endast på Ruud.

Kanske är det dags att köpa sig en Ruud tröja innan det blir inne bara för att Bolt har en!

/Öjvin


LAN, fest, LAN och galen fest i huset!

LAN hos Edwin.

Fest i huset imorrn, välkommen dit! KOM KOM KOM KOM KOM! inte alla ovälkomna, men alla fräscha är ju alltid välkomna!

/Garran


I Brist På Annat

Ja eftersom jag är arbetslös och nitiskt vägrar städa ur krigszonen där jag sover så kommer här lite mer meningslöst bloggande för kom ihåg det är frekvens och inte kvalitet som avgör hur läst en blogg är!

Premier League har ju dragit igång och vilka som vinner ska jag låta vara osagt men vilka som åker ur är däremot desto roligare att sia i. Jag tror ALLA tre nykomlingar klarar sig kvar, ut åker däremot Pompey, Blackburn Rovers och Johan Elmanders Bolton. Så BEDRÖVLIGT dåliga lag.

Kommentar? Öjvin, Greken och Ove lär ju ha ett och annat att säga om saken så come on in och gör era egna bottnar av PL. Observera att böga till det och säga United, Arsenal och Chelsea om man håller på Liverpool är strikt förbjudet då det bara skapar osämja i gruppen!

Roland PoP - Under Pressure!


Semestern är över! Välkommen tillbaka till vardagen... med GARRAN!

Sådärja, då kör vi igång igen.

I helgen smäller det, den sista och förhoppningsvis galnaste festen någonsin i huset. Om du är välkommen? Troligtvis!

Annars så rullar det vidare rätt bra, fortfarande inget nytt jobb men det löser sig! Folk börjar röra på sig, Modin har dragit till Falun. Förhoppningsvis så försvinner vi väl alla ett tag för nu är den här. Hösten, som ni kanske känner igen från filmer som "Jag och min kära snara" och "Den där galgbacken som står där borta, vad kostar det att boka den?". Nej, tackar vet jag Asien... När, var och hur? Frågorna är många, svaren alltför få. Välkommen till en ny höst med Garran Boys!

/ H

Det Danska guldet

Är inte Carlsberg eller tuborg det är PARADISE HOTEL DANMARK!!

Nu nalkas det final i paradiset och kvar är Karina med Tomas, Nick tillsammans med Diana och Jacob och Teresa.
Efter att rasmus (som glassat sig fram genom hela programmet och som man inte visste var med förren han åkte ut) blev hemskickad igår efter att Karina och Tomas fick välja vem av Jacob och Rasmus som skulle få lämna programmet. Karina som nu stekt på Tomas valde att lägga sin röst på att rasmus skulle få åka hem för att hon senare ska kunna gå bakom ryggen på Tomas och bilda par med Jacob i finalen (ev). Tomas tofflade såklart och stöttade Karinas val.

Nu kan vad som helst hända och jag och johan som har följt serien från början kommer att sitta  som klistrade efter 12 tiden inatt framför tvn och så här ser våra tips ut i vilka som kommer att missa finalen.

Johans tips-Nick och Teresa
Edwins tips.Teresa och Tomas

Det blir ÅRETS fest i huset på lördag och alla är välkommna! vi får hoppas att Karina och Nicoline (bilden ovan) dyker upp

It's alive!

Ja kära läsare ni ser rätt! Efter en tvåmånaders koma är bloggen återigen uppe och vem sitter bakom spakarna om inte Rolle PoP! Roland som numera kan titulera sig som arbetslös har återigen hittat tillbaka till bloggen och jag hoppas fler följer hans exempel!

Huset-eran går i graven på måndag. Gravöl i helgen? AAAAAA!

Fylla 20 nästa torsdag? AAAA. Dock ingen bjudkarta då huset inte finns mer *lEeR*

Det får räcka för nu men vi ses förhoppningsvis snart, skulle vilja se Modin leverera lite news från Falun och då min stolthet förbjuder mig att ringa honom så äre ba att han skriver på bloggen!

Över och ut

Roland PoP - Sluta ställ mig i dåliga dagar!

RSS 2.0