Peace and Love - Eftersnack, Onsdag.

Jag har bestämt mig för att gå grundligt till väga med detta inlägg så vi tar allt från början:


Resan började klockan 11.00 på onsdag förmiddag för undertecknad, ÖD, JB och VFK och efter ungefär en timme av bensintankade och cigg/snus/snacks inhandlade kunde vi ta oss ut på E4an och börja rulla ned mot Borlänge, som ligger på 60 mils avstånd från Umeå.

Allt går som smort och vid 16.30 tiden, efter ungefär 15 cigg- och pisspauser, anländer G-Unit Volvon till Hudiksvall, som förövrigt verkar vara EPA-raggarnas Mecka. Efter en pizza på Zappatas i centrala Huddik fortsätter vi nedåt landet och klockan 21 är vi framme i ett Borlänge badandes i Sol.


Vi parkerar Volvon på en gräsmatta mitt i smeten och lastar ur några kartor öl, en låda vin och några flaskor whiskey; dvs. det mest nödvändiga, och beger oss till kön in till campingen. En kö som visades sig ha en horisont. Efter att ha stått i denna kö i ungefär 1:30 timme entrar vi Camping A som visar sig var helt fullsmockad och vi får ställa oss i kö igen till Camping C (Camping B var även den totalpackad).  En timme senare, vid 23.30, står vi redo inne på campingens gräsmatta och börjar meka med tälten. Den närmsta timmen skulle visa sig bli ganska händelserik och kanske inte helt oväntat var Öjvin, festivalens skönaste, huvudkaraktär. Här kommer därför en lista på lite av det som skedde:


  • Öjvin får damp på att Engann (som försvunnit med vinet i hand och börjat umgås med diverse randoms) inte hjälper till med att få upp master-tältet, ett tält som senare visade sig vara omöjligt att få upp på grund av att det var trasigt redan i förpackat skick.

  • Öjvin bestämmer sig för att skita i allt och börjar supa, han sänker en halv flaska whiskey och ett gäng öl

  • Öjvin däckar efter 30 min och inser att han lyckats supa bort sin sovsäck innan vi ens fått upp tälten

  • Öjvin blir anklagad för våldtäktsförsök när han i sitt däckade tillstånd gång på gång med hjälp av en tjej försöker resa sig upp från gräsmattan.

  • Öjvin vomerar


Efter detta börjar ett virrvarr av bärs, whiskey, vin och umgänge med randoms. Vi lär känna Anton från Borås som lite längre fram ska visa sig vara campingvapnens mästare (om ni inte vet vad en Zevad Avdic är för något så är det nog bäst om det förblir så.)


Kvällen avslutas klockan 04.30 med humöret på topp och en mosbricka på Statoil, och känslan av att det här kan komma att bli en riktigt bra helg har redan infunnit sig.

/Gärard Synth


Janne det händer snart!

Till janne och alla andra diablofan snart är det påväg, jaa rätt gissat DIABLO III

http://www.gamereactor.se/nyheter/14316/Diablo+III+utannonserat%21/

Hejdå livet!

// Mcginger and Öjwin daaL

Party på många fronter!

Själv sitter jag i Lycksele och hinkar bira medan Holma campar i umeå om han dricker vet jag inte
! Resten släcker törsten i Borlänge till förhoppningsvis ljuv musik. Kanske borde man farit till PaL ändå?
Aja to late nu!
Ska fortsätta med drickandet så syns på stan senare :):)

//grka

Groupies ba jaha? JACKAN!

Som Gärard Synth skrev vankas det festival och allt känns jävligt gött men jag måste ba få säga en sak,,,, TRE JÄVLA KOMMENTARER AV RANDOMS! vad har hänt med garrans trogna läsare?

/du är inte som engan iaf - tvivel och misär hos grovslaktarn

FESTIVALDAGS!

Ja, imorgon klockan 11.00 börjar första lasset, bestående av janne baloo, öjvin dAAl, VFKorren samt undertecknad, att rulla ned mot solens hem; borlänge. Resan är uppskattad till åtta timmar vilket skulle innebära att vi kring 20.00 bör ha tälten uppsatta och en bärs i handen. På torsdagmorgon åker nästa gäng nedåt, utmed sveriges kust, och förhoppningsvis anländer dessa vid 14.30-15.00(?) så att vi alla kan supa oss härligt fulla innan festivalens första konsert; Petter, klockan 16.00. Nu är det Festivaldags!

/Gärard Synth - eran tjernobyldansare bland satsande brats.

PS. Vill samtidigt passa på att beklaga det faktum att inte alla är med oss i helgen. Som Ronjas pappa Mattis skulle ha uttryckt det; Ni kommer fattas oss! Men det kommer fler gånger som tur är.DS

efterfest blir förfest!

engan kolade nyss och försvann utan att ens öppna en av dom riktigt goda nyinköpta falcon bbq lager. blir mer öl till mig och johan som är de två sista kvar att fortfarande bärsa. jocke och viken så tack och hej redan vid 8 tiden när puls var stängt och inte öppnade förren klockan 12. VI HÅLLER IGÅNG EN och väntar på att det ska dyka upp lite babes. blir varma MAACKS nu och FM tillsammans med 3 pissjumna bira. 

puss och kram från både johan och edwin! :hoppas någon fick ligga hål inatt ;) 
jfjf

Jag hänger inte med!!!

Jaan, Jockah, Engan och EDDO peppar men jag hänger inte med? Måste äta dextrosol eller steroider för att klara horornas tempo!"!?!!??! JAH MÅSTE SOVA!!!?!?!?!?!!??!?!  Fyller även årt idag så borde äta tårta eller nåt senare men blir istället bakfylla och typ lite mjölk.!!! WIOOOOOW,va fan hende?

VEM VARE SOM KASTA=!!=!?!?!?!

// MUSEN






Jockah käkar min prutt, bara så att du vet! // Öjwin DAAL

VART ÄR FOLKET?

Syns ju rätt fort vilka som tillhör garraneliten! Årets efterfest och vi saknar 10 pers, FÖRJÄVLIGT! Villl fram för allt tillägna detta till modin, men även till alla andra som bangar. Trodde mer om er gubbar! Vi håller igång hela natten lång, och hoppas att vi ses 08.00 då puls öppnar, till nästa fest!
Till alla er som inte kommer så vill jag bara säga att ni behöver aldrig mer komma tillbaka till garran! Ni kan slicka våra bollar och kalla oss för Kjell.

// Eran FruktKennneth - Tillbaka igen

EFTERFEST @ MIdsommar

ledigt? AAA

det börjar med  hos mig 3.5or sen blev det slimi jimmy bubby boy och fet fest, jag, viking och edoogirl drog en jacuzzi,, senb blev det commando för  mig och viking och det är det fortfarande kan jag säga!!! brudar? AAA
NU till efterfesten,, egnan kör bangaladesh och bjur på vin och jäger slash bärs de e neice, a
alla som har sett ellens bröst räcker upp handen!!*
alla: *räcker upp handen och är kåta*


VFkorreN steppar in... Efterlängtad komeback tar över efter johan o viking som skrivit sitt. "Du får ta med en kompis" mitt arsle... 90a LAN.. jaja klassiker @ engans med lite go efterfest så alla kan ta sig MODIN JÄVLA JUDAS MISSAR TIDERNAS EFTERFEST HOPPAS DU KNULLAR KACAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LONDON CALLING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rävar leker med bollar

jajjemensan, holland frankrike fyra - ett. Vilken satans match! simon är i extas och johan och modde är i dimman. nu är det snart dags att åka ner på sommardroskan än engång och det är jimzzan som kör. ikväll ska vi riva sönder stället och johan går in för att ligga hål ikväll. själv har man druckikgt ett par fina kalla mariestad 3,5or och är snart ikapp de andra lirarna. nu när semester peneningarna rullat in så lär det ju bli en och annan shot i baren.

Ja, vilken kväll det kommer bli. Edvin har fått återbäringen och vi andra är bara almänt taggade. Snart kommer Slimi Jimi Bubby Boy och då jävlar blir det att åka av. Förhoppningsvis blir det här något att minnas, men vafan det är lika stor chans att man glömmer hela kvällen. Droskan är dock droskan så nu jävlar. Jag vill hälsa till alla våra blogg-fans och säga att vi uppskattar er och vi hoppas att ni gillar oss också, 2030 unika besökare om dagen är inte fy skam. PUSS PÅ ER.

wääääääää janne baloooooooooooooooo på micken här altsåååå! säger bara droskan är här altlsp ni som inte  är där syuigfger är där alltså (jimzzxan alöltlså)aaaaaaaaaa VA H'ÄNDER!!!!!!!!!N KUK

Öjvin DAAL, Gärard Synth, Janne Baloo
Nyktrare, Full, Fullast

/ Over and out - smek på pullan /tvärkoftCoshmi puss puss

Jackan, Jalley och en fräschnicebRUd....

STUDENTEN IMORRN! VÄRT? JA! SKÖNASTE MISSTAJMA BIG TIME LALLA PÅ DYSSE....


Zlatte ba dra in nå go_skott i målÈ, kan det bli bättre? Nu ger vi igen på Ryssland för att de tog Finland 1809, SÅ RING MIG AKINFEJEV: det kommer rassla bakom dig i ditt nät ett ANTAL gånger!


ÄRE NÅ FRÄSCHNICEBRUD? FINNS JU EN DEL BAORDYYYYYYYYYYYYYY? JACKE, YACKE, YACKEPOJKEN :)


/ Hövdingen, eran student 08 i VM att skriva det mest oförståeliga blogginlägget genom tiderna!

Liftarens guide till Lagmansgatan

Gårdagen var händelsrik. Det startade fint med lite Devil May Cry, ett hyffsat roligt spel som vi brände ut så sent som igår. efter det så rullade MyttARNE förbi och vi tog en sväng ner på Pukke och köpte ett par nödraketer eftersom vi inte hade fixat någon öl ifrån SB. Vi drack ett par öl åt chips och kollade på Scrubs innan vi åkte och kollade på Umedalens revanshmatch mot höjden. men det blev en oförtjänt förlust med resultatet 3-1, Umedalens krigare förtjänade 2-2 men domaren var ju dum i huvudet.

Direkt efter matchen så var det dags att åka ner till sommarens första sommardroska och förväntnignarna var stora.
Med ett par snygga finter lyckades alla Garranboyzen tränga sig någorlunda långt fram i kön och var tidigt inne för att börja kvällens röjande. Jag och Holma hade riktigt trevligt när vi stängde in folk på dansgolvet och hotade diverse närgångna killar.

Vid stängningsdags så var jag och Holma tidigt ute och vi började att gå hemmåt,  men han skulle såklart hem till ellen och tänkte lämna mig till våldtäcksmän och kidnappare. men jag drog det längsta strået endå för jag hoppade in i första bästa bil jag såg som hade stannat vid övergångstället för att släppa förbi mig och Holma. i bilen satt inte en så fräshnajs brud som var runt 21-22 år gammal. hon skulle till haga men jag sa "EY BITCH jag ska fan till umedalen" hon tvekade inte och körde mig enda fram till dörren och som gentlemannen jag är så gav jag henne en kram och en klapp på stjärten.

MyttARNE ringde senare på kvällen och undrade var efterfesten var. Jag sa att det bara var att komma förbi eftersom jag har FF. men snubben dyker inte upp. han låter mig vänta tills jag slocknar! "jag hatar dig"!!

Idag börjar em och jag hoppas att det styrs Garran till första matchen som börjar kring 18.00 snåret. glöm heller inte att göra ett Drömelvanlag snarast eftersom idag är sista dagen. Ligan heter Garran and i want you.
PUSS OCH KRAM!

Öjvin DAAL


If I had a million dollars?

Då skulle jag köpa en ny jacka, tro mig!

Sitter här vid vikens dator, fräschnicedator med sköngooolåtenÈÈÈEEEEE
 :) Jaja, jackan kallar! / Hövdingen

Skriv nåt roligt?

EM

dags att styra ett drömelvanlag innan det drar igång på riktigt för att öka taggen lite.

Ligan heter Garran!

låten som gäller för tillfället är såklart :GES - när vi gräver guld i usa!

Öjvin DAAL


MEN ÄRE NÅ VÄRT??!?!!!?!

Sådärja, då har man fixat fruga också. Giftermål snart? Troligtvis... inte.


Jag har skaffat ny telefon alltså! k810i, typ värd? Jepp, men jag hatar T9. Jag gillar att knappa ihjäl mig då jag skickar ett utav mina 1340 sms per vecka.....

Sörfors - Teg snart med ReKaN och VIKING!! och sen blire träning 20-21.30.

Lite bögigt inlägg idag men har man inte skrivit på ett tag så :) KRAM1 PÅ ERRRRRRRRR!!!!


/ Hövdingen, eran utflyttade umedalare @ teg.


Youtube-LAN

Ja, som vi alla nog redan vet så har ett nytt, rätt så beroendeframkallande, fenomen uppstått i dagens Internetbaserade värld, dvs. Youtube-LANandet. När man suttit i runda slängar ungefär två timmar och gått från klipp till klipp utan börjar det klarna att det här kan fan inte vara bra, eller ja...
Men i alla fall så finns det ju inte få sjuka och roliga klipp, och om en video som Evolution of Dance kan dra in 87 miljoner views så har i alla fall inte jag några låga förhoppningar på "Garran Boys - I Want it That Way" -videon från forsen. Exempel på sköna och skumma klipp är t.ex. Diet Coke + Mentos experimenten (som förövrigt utfördes IRL igår kväll, dock inte till fullt så lyckat resultat som i klippen) och videon nedan. Killen i videon måste ju ha bekostat inspelningen av låten och videon själv får nått annat är fan helt otänkbart. Håll till godo.

http://www.youtube.com/watch?v=fbGkxcY7YFU


/Gärard Synth - er buttvideolänkare i youtubeklippens värld


RSS 2.0